Zobacz pełną wersję : angielskie napisy
cześć mam problem kiedyś weszłam na simsy i wszystko było spoko na nastempny raz weszłam kliknełam na ikonke z potrzebami a tam pisało coś po angielsku a na innyh ikonkah terz jak przywrucić simsy do normalnej wersi polskiej
blakistoni
23.08.2008, 12:37
Oryginały?
Może coś grzebałaś w ustawieniach?Lub boolpropem..?
Ale ikony są po polsku np"głód" a jak klikniesz na potrzebę to jest opis po angielsku?
jeśli hodzi o takie jak głud to to znikneło
Hermione
23.08.2008, 18:38
O kurczaki!
O czyms takim jeszcze nie slyszalam....
masz cos z neta badz jakis hack,mod czy co?
W regedit kiedyś była opcja zmiany języka, sądzę, że w TS2 też tak można zmienić.
Ale kto pamięta jak to było? Aargh.
ale to wszystko jest teraż po angielsku
cala gre masz po angielsku?
nie sadze, by na forum mozna bylo pisac jak spolszczyc gre w rejestrze (bo zazwyczaj uzywa sie tego do piratow). ale jesli, to moge napisac.
ale to orginał olka1945 przecierz wam mówiła
Hermione
23.08.2008, 19:06
Dziwna sprawa......
Uzywalas boolProp'a?
blackMirror78
23.08.2008, 20:15
A nie jest potrzebne spolszczenie do gry?Moze wpisz w google spolszczenie do The Sims 2 tam powinno byc lub ponowna intalacja gry może pomoże Ci :)
olka1945
24.08.2008, 09:12
ja miałam tak samo pomogło reinstalka gry ale nie miałam wszystkiegoo po angielsku tylko zamiast miłowa miałam Pogoda i tam pisało po angielsku... opis oczywiście :>
dobra sprubuje to co mówi blackMirror78
Samantha
24.08.2008, 18:51
Gdy ściągnęłam hacka na zmianę ubrań w przez Simki w ciąży, to zmieniły mi się na ang. napisy gdy klikałam na szafę z ciuchami. Reszta była po polsku (lodówka, tv itp). Może więc jakiś hack to spowodował?
ludzie ja nie poobieram żadnych rzeczy a ni nie wpisywałam boolProp'a
słuhajcie weszłyśmy na sims z koleżankom bo hciała zobaczyć te napisy i coś namieszała no i musiałyśmy nie zapisywać zmian wiec weszłam zobaczyć czy sie niezapisały normalnie przez to co niezapisałyśm usuneło napisy po angielsku i wszystko jest ok temat zamknienty
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.