PDA

Zobacz pełną wersję : Downloads.

Sunshine
26.08.2008, 14:02
Mam takie pytanie xd
Otóż.
Jak ściągam z internetu dodatki, typu meble, ubrania, czy fryzury... to nie zawsze ona się pojawiają w simsach. xd
tzn. są takie, co są a są takie co nie ma. xd
no... poprostu pytanie mam, czy mesh w jakiej musi być postaci? XD notatnik czy strona internetowa? XD i czy to w ogóle ma jakieś znaczenie? XD i jeszcze jedno... zastanawia mnie jak... jak... jak zrobić, żeby simy uprawiałby bara-bara na kanapie? xd i... kod na cenzure u mnie nie działa XD jest jakiś inny?

eeediiit! :
mam też taki mały problem... xd
ściągałam przed chwilą fryzury i meble z dwóch różnych stron.
fryzury, które potem musiąłam zainstalować tym installerem, czy jak on ma, weszły.
a meble, które były w formacie package nie załadowały się do gry, natomiast mojej przyjaciółce tak. xd
co to może być? xd
coz trzeba zdrobić?

blakistoni
26.08.2008, 14:09
Mesh to zazwyczaj plik .package,ale nie ma to znaczenia,ważne żeby był w downloads..

O hacku nie slyszałam,sprawdź na MTS...

Ritty
26.08.2008, 14:09
1. Nie wszystkie meble i dodatki działają w grze
2. Mesh na pewno nie jest w postaci strony internetowej
3. Do tego jest specjalny hack, poszukaj w "Gdzie mogę to znaleźć" albo na stronie www.sexysims2.com (podobno coś takiego tam jest, ale nigdy na to nie wchodziłam)
4. Pewnie masz nowy dodatek, bo od pewnego dodatku ten kod nie działa. Zaraz poszukam hacka na to. ;)

Souris
26.08.2008, 14:12
Mesh jest to zwykły plik package, zazwyczaj pisze czy jest dołączony w pliku do pobranie czy też nie. Jest hack na cenzurę - http://simsky.parsimonious.org/proggie/en_st2.php, tam gdzie sim stoi przy prysznicu. A co do bb na kanapie - przejrzyj temat genitalia.

Sunshine
26.08.2008, 14:16
a ten hck też do wolderu downloads mam dać? xd

stotka
26.08.2008, 14:17
tak, do downloads.

Odyn
26.08.2008, 14:38
Rozumiem, ze to jakis problem z grą?

Sunshine
26.08.2008, 14:42
tak jakby xd

Odyn
26.08.2008, 14:44
dobra, to przenoszę do działu wyżej

Sunshine
26.08.2008, 17:35
proszę o szybki odpowedzi xdd
bardzo ważne to jest! XD

stotka
26.08.2008, 17:46
co do edita - te pliki .package wrzucilas do folderu downloads? i jestes pewna, ze masz do nich meshe?
istnieje tez mozliwosc, ze one wymagaja jakiegos dodatku, ktorego byc moze nie masz (a kolezanka moze miec).

Sunshine
26.08.2008, 18:14
właśnie mam więcej dodatków od koleżanki xd i raczej mam te, co ona xd byc może i nie miałam meshy. ale raczej ściągałam z nimi. naprawdę, nie wiem dlaczego te meble mi nie wchodzą.