PDA

Zobacz pełną wersję : :(:( - Wyłączanie monitora podczas gry

Aniqa
27.08.2008, 11:33
Mam problem .... zainstalowalam gre the sims 2 i dodatki do niej (nocne zycie, na studiach, 4 pory roku) i bylo wszystko pieknie ladnie dopoki nie wlaczylam gry. a mianowicie o to chodzi ze gdy gram w gre to wylacza mi sie monitor i nie chce sie juz wlaczyc. musze resetowac komputer;/ .... nie wiem co sie dzieje moze ktos z was bedzie wiedzial ... jak cos prosze o pomoc :)

Odyn
27.08.2008, 11:59
1. zła nazwa tematu. Zawsze nazywaj tematy tak, aby było wiadomo, o co w nich chodzi.
2. to nei jest dział z problemami, przenoszę wyżej

Ritty
27.08.2008, 12:31
Em, jak to monitor może się wyłączyć? Jest 'światełko' w guziku? (o ile masz taki monitor)
Są charakterystyczne dźwięki w grze? Gra jest oryginalna? Dziwne.

Anna_Lucia
27.08.2008, 12:38
Możliwe, że karta graficzna się nie wyrabia albo się przegrzała.

zuza11
27.08.2008, 12:45
Aniqa też tak miałam jak zainstalowałam bezludną wyspe ale okazało się jak mówi Anna Lucia karta graficzna się zepsuła i musiałam mieć nową pozdrowienia dla Anna Luicia masz historie z bezludnej wyspy

Aniqa
27.08.2008, 13:25
dzieki za poprawienie mnie ale wiecie ja tu 1 raz i wogole no ale zycie:P wiec tak ja karte graficzna mialam wymieniana 2 miesiace temu wiec.... co to moze byc?? to dla mnie tez jest bardzo dziwne a simy sa orginalki:) i nie mozna pograc :/ a monitor z kontrolka jak wlaczony zielona lampka jak wylaczony pomaranczowa i jak sie wylaczy to do diabla wlaczyc sie nie chce za chiny;/

karolian
27.08.2008, 22:10
mi się też wyłączał monitor podczas gry. koleżanka mi poradziła, żeby ściągnęła jakieś sterowniki do mojego monitora z internetu. jak to zrobiłam, to wszystko wróciło do normy. może też spróbuj.

madusiaX
27.08.2008, 22:51
Ja też tak miałam przez jakiś czas. Ale po wyłączeniu komputera na min. dwie godziny przechodziło ale problem powracał. Wróciłam z wakacji i nic takiego się nie dzieje :)

mario
28.08.2008, 01:34
Coś z tymi simsami jest nie tak... Ostatnio sobie gram i monitor zaczyna się wyłączać. Nie przejąłem się, nigdy coś takiego się nie zdarzało. :P Potem nie chciał się komputer w ogóle włączyć, bo po ładowaniu Windowsa monitor się wyłączał (migała lampka). Odinstalowałem kartę graficzną z systemu i wszystko działa (ale nie mogę w nic grać). Lepiej nie graj na razie w simsy, bo ci się spieprzy jeszcze bardziej (choć wątpię, aby to bezpośrednio zależało od tej gry). :P U mnie pewnie grafa poszła i trzeba będzie wymieniać. :D

AMSTA
28.08.2008, 09:45
hmmm dziwne...:| Designer spróbuj zainstalowac od nowa karte grafiki. I koniecznie przeskanujcie kompa czy nie ma wirusów!!!!! Bo one też mogą byc przyczyną!!!

mario
28.08.2008, 12:20
Tak... Już instalowałem kartę graficzną oraz sterowniki - gUwno dało. :P Komputer też skanowałem. Nic groźnego nie wykrył... Po prostu się zwaliła karta i trzeba będzie wymienić. :P