Pattsy
27.08.2008, 15:52
Bardzo proszę o pomoc!!! Czytałam o wielu cudach jakich można dokonać przy pomocy SimPE. Mi osobiście bardzo przydał by się ten programik, ale mam problemy z jego instalacją. Ściągam plik z http://sims.ambertation.de/realdownload.shtml i podczas instalacji wyskakuje mi okienko z żółtym trójkątem z wykrzyknikiem a obok napis:
C:\Program Files\SimPE\simpe.helper.dll
Wystąpił błąd podczas próby kopiowania pliku:
Plik źródłowy jest uszkodzony.
Możesz ponowić nieudaną czynność, zignorować ją, aby ominąć ten plik (nie zalecane), lub przerwać instalację.
Jak naciskam na "Przerwij" to instalacja się wyłącza i SimPE zostaje nie zainstalowany, jak na "Ponów próbę" wyskakuje to samo okienko, a kiedy naciskam "Ignoruj" pojawia się inne okienko informujące mnie o "błędzie podczas próby kopiowania" C:\Program Files\SimPE\interfaces.dll
Pliss, pomóżcie. Co mam zrobić skoro to się nie chce zainstalować?
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
C:\Program Files\SimPE\simpe.helper.dll
Wystąpił błąd podczas próby kopiowania pliku:
Plik źródłowy jest uszkodzony.
Możesz ponowić nieudaną czynność, zignorować ją, aby ominąć ten plik (nie zalecane), lub przerwać instalację.
Jak naciskam na "Przerwij" to instalacja się wyłącza i SimPE zostaje nie zainstalowany, jak na "Ponów próbę" wyskakuje to samo okienko, a kiedy naciskam "Ignoruj" pojawia się inne okienko informujące mnie o "błędzie podczas próby kopiowania" C:\Program Files\SimPE\interfaces.dll
Pliss, pomóżcie. Co mam zrobić skoro to się nie chce zainstalować?
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.