PDA

Zobacz pełną wersję : nie moge zaktualizować

giannanannini
29.08.2008, 09:56
słuchajcie... mam sims 2 podstawe na CD... teraz dostałam dodatek na DVD... (cztery pory roku) chce go zainstalowac i na koncu prosi o płytkę nr 4 sims 2... i jak ją wkładam to wogole jej nie czyta... przez chwilę słychać szum w Cdromie i dalej nic... jak myslicie czy musze mieć wsytskie na tym samym formacie płyty?

Holly
29.08.2008, 10:18
Ja mam wszystko na DVD oprócz Nocnego Życia i wszystko działa jak trzeba. Może z czytnikiem jest coś nie tak??

xx_migotka_xx
29.08.2008, 10:20
miałam taki sam problem...musisz mieć podstawową wersję również na dvd i wszystko będzie ok;) ściągnij ją sobie albo pożycz od kogoś...pozdro;*

giannanannini
29.08.2008, 10:35
migotka... a jeśli pożyczę tylko 4 płytkę na czas instalacji to będzie gra działać?? jak myslisz?

a może da się przegrać te moje CD na DVD?? ja się na tym nie znam ale może ktoś wie?

xx_migotka_xx
29.08.2008, 10:41
kiedy wgrywasz nowe dodatki typu nocne życie, zwierzaki itd to gra musi być aktualizowana i potrzebna jest do tego CD płytka nr 4, więc jeśli dodatki będziesz miał zgodne z tą podstawową wersją(tzn.CD a nie dvd) to ta płytka ci wystarczy;) a potem zgrywaj sobie cracki żeby gra szła automatycznie;)

xx_migotka_xx
29.08.2008, 10:43
a czy da się je przegrać??hmm...na pewno tak ale ja się już tak nie bardzo w tym orientuję...

olka1945
29.08.2008, 10:56
jeśli przegrasz z orginału albo ściągniesz z internetu to będzie w tedy pirat

giannanannini
29.08.2008, 11:24
kopie przegrane z orginału dla własnych potrzeb nie są piratami!

blakistoni
29.08.2008, 11:55
kiedy wgrywasz nowe dodatki typu nocne życie, zwierzaki itd to gra musi być aktualizowana i potrzebna jest do tego CD płytka nr 4, więc jeśli dodatki będziesz miał zgodne z tą podstawową wersją(tzn.CD a nie dvd) to ta płytka ci wystarczy;) a potem zgrywaj sobie cracki żeby gra szła automatycznie;)
Ehm..nie gadamy o crackach..!

Jeśli masz werscję na Cd a dodatek na DVD to gra NIE poprosi o 4 płytę do aktualizacji,bo ty jej nie masz ;) Ja mam Mini-packi na CD a dodatki na DVD i nie było problemów..
Zaktualizuje się "sama z siebie"
A jeśli gra się nie aktualizuje,a ty masz ORYGINALNĄ wersję gry ściągnij patcha z oficjalnej strony..ale o tym dokładniej: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40611 ;)

Mam nadziej,że o to chodziło,bo dyskusja zboczyła z tematu..