PDA

Zobacz pełną wersję : Okna

bacha88
29.08.2008, 15:15
Witam! Sciagnelam z internetu piekne centrum handlowe, ale wymaga ono drobnej przerobki. Zaczelam wiec zmieniac co nie co, ale jeszcze tego samego dnia udalo mi sie dostac "Osiedlowe Zycie' (oficjalny sklep internetowy EA eastore.pl) i po zainstalowaniu tegoz dodatku zniknely mi tzw recolory okien ktore mialam powstawiane w tym centrum handlowym, z czarnych zmienily sie na czerwone(czyli wersje oryginalna). Okna te to okna firmy "Ergo" pochodzace bodajze z dodatku "Wlasny Biznes" ktory rowniez posiadam.
Probowalam sciagnac te recolory po raz drugi, bo kiedys juz to robilam, ale niestety nie pamietam skad i nigdzie nie moge ich znalezc. Jesli ktos z Was wie gdzie moglabym znalezc te okna to bylabym wdzieczna za podanie linkow. A moze mozna jeszcze odzyskac te okna ktore sciagnelam po raz pierwszy?? Ewentualnie moglabym sprobowac przerobic je sama, ale nie wiem jak "wyciagnac" je z gry a potem wgrac spowrotem po zmianie textur.
Prosze o pomoc.
Wiem ze wyglada to tak jakbym nie wlaczyla obiektow zmodyfikowanych, ale zrobilam to no i oczywiscie zrestartowalam gre.

Sprobowalam za pomoca SimPe stworzyc te recolory na nowo, ale kiedy za pomoca tegoz programu "otworzylam" pliki tych okien okazalo sie ze stare recolory wciaz tam sa. Dlaczego wiec nie pojawiaja sie w grze skoro przed instalacja Osiedlowego Zycia pojawialy sie tam normalnie???

stotka
30.08.2008, 12:37
przekopiuj caly folder "downloads" na pulpit (czy gdzie tam chcesz), uruchom gre, jak sie tylko zaladuje to wyjdz, wrzuc ponownie "downloads" tam, gdzie jego miejsce i wszystko bedzie działać :)

Rocket
30.08.2008, 15:32
bacha88 nie pisz dwóch postów pod rząd.

bacha88
31.08.2008, 16:50
Przenioslam Downloads na pulpit, uruchomilam gre i co sie okazuje...bez downloadsu recolory dzialaja..
A gdy wyzej wymieniony folder przenioslam spowrotem na jego miejsce okna znow sa czerwone i nie ma innych kolorow do wyboru.

Moze przyczyna jest to ze w downloadsie sa recolory ktore zrobilam na nowo?

Problem rozwiazany. Zmienilam za pomoca SimPe jedno z usatwien plikow tych okien i juz dzialaja normalnie. Temat mozna zamknac:)