Zobacz pełną wersję : Problem z 2 rzeczami! - dodatki z MTS
tiki taki i kasztanki
01.09.2008, 15:33
Mam mod do the sims 2 ze simy mogą sie golic i sciągnąłem jeszcze kosciół który dawał mozliwosc do niego chodzenia i uczęsczania na roraty.to ok
ale jak sciągam hack ze moge miec 50 osób w domu to nie działa.
2 problem jak go mam sciagnietego to jest takie cos : biała kartka z zagiętym rogiem i kilka ospazków w srodku i tak wyglada kazy dodatek i działa ale przy nim jest jeszcze na dole mała strzałka która oznacza skrót..
I mysle ze przez to nie działa i prosze o pomoc moze jakims programem da to sie uruchomic ....
1 problem- Może twój komputer jest za słaby żeby udźwignąć 50 simów na jednej parceli.
2 problem- Chyba ikona ci się popsuła spróbuj przekopiować inną ze STARTU/wszystkie programy/EA Games/The Sims 2/;)
P.S a dasz linka do tego kościoła i do tego moda?? :);)
tiki taki i kasztanki
01.09.2008, 15:51
shizeR zchęcią ale ja to mam od znajomej :( ona ma pozgrywane pełno na płytkę a ja nic nie zrobie probowałem dac do pobrania ale czyta to jako program zastrzezony wiec nic nie zrobie :((
Aha ale dzięki za dobre chęci
SunShine_
02.09.2008, 18:04
Ten hack do 50 simów jest na ''modthesims2''. Ale nie polecam bo mi zepsuł grę. ;D
arbuzuje
02.09.2008, 20:39
A po co tylu? To musi strasznie wieszać system! :O
haughton
02.09.2008, 21:22
sciągnąłem jeszcze kosciół który dawał mozliwosc do niego chodzenia i uczęsczania na roraty.
zchęcią ale ja to mam od znajomej
To ściągnałeś, czy masz od znajomej? Zresztą tak czy inaczej mógłbyś się podzielić tym niezwykłym kościołem i nie wciskać bajek że "nie możesz bo krzyczy, że jest zastrzeżony".
A tak na serio - pomijając juz fakt, że tekst o roratach skopiowałeś z innego tematu na forum, gdzie pisałem o tym w żartach - nie ma czegoś takiego, jak kościół do którego można "uczęszczać na roraty". Poza Polską zwyczaj ten praktycznie nie istnieje i nie chcesz mi chyba wmówić, że pomimo to ktoś zrobił hack, który to umożliwia?
SunShine_
02.09.2008, 21:37
Taaa...roraty ;D.
Trzeba mieć wapasionego kompa żeby nie muliło xD.
tiki taki i kasztanki
03.09.2008, 12:29
haughton jest cos takiego spakuje z gry i moze sie uda cos zrobic dac na jakis serwer
np.rapirtspeed czy jakos tak :P
EDIT: nie moge dac moda na golenie sie :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.