Zobacz pełną wersję : Jak usunac podjazd???
Witam! Kiedys zaczelam urzadzac pewien domek, ale tego nie skonczylam bo potem gralam w innym. Teraz jednak wprowadzilam do wyzej wymienionego dumu simke i chcialam tam co nieco poprawic. Skasowalam przedluzenia podjazdu ktore kiedys tam wstawialam i na ich miejscu umiescilam bezbarwne(tak ze widac podloge pod nimi i dzieki temu nie sa juz szare) To samo chcialam zrobic z podjazdem..ale nie moge. Kiedy probouje go normalnie usunac nie pojawia sie raczka, probuje za pomoca mlotka podjazd sie nie podswietla..Wpisywalam nawet move_objects on ale tez nie pomaga.
Jest moze jeszcze jakis inny sposob zeby usunac podjazd???
Może najpierw usuń przedłużenie podjazdu, a dopiero potem sam podjazd... Jeżeli podjazd też jest bezbarwny, to (głupie zdanie) może wcale go tam nie ma? :D
Przedluzenia podjazdow juz pousuwalam i wstawilam na ich miejsce nowe, a sam podjazd nie jest bezbarwny. Chce wlasnie zeby taki byl, dlatego musze najpierw usunac stary, szary, ale nie moge.
A nie możesz użyć narzędzia "zaprojektowania"? (Taki notatnik)
Probowalam, ale tez nie podswietla tego podjazdu
Hmm... <myśli> Podjazdy są z Nocnego Życia, więc czy ostatnio nie usuwałaś tego dodatku? A może pobrałaś jakiś nowy dodatek/hack, bądź użyłaś jakiegoś nowego kodu??
Nie usuwalam zadnego z dodatkow, a kody ktorych ostatnio uzywalam to FamilyFunds, move_objects on, MaxNumOfVisitingSims i DisablePuppyKittenAging on
Nie jestem pewien (a aktualnie nie mam czasu, by sprawdzić), ale czy podjazdów nie "łapie się" we fragmencie pomiędzy chodnikiem, a ulicą?
Ps
Jak będę miał czas to sprawdzę...
Znienawidzona
09.09.2008, 17:27
Napisałeś/as ze wstawiłaś/eś nowe podjazdy na miejsce starych?
No to je usuń i wtedy podjazd również się usunie.
Wszystkie przedłużenia muszą być usunięte te ,,nowe" są przyczyna nie usuwania się podjazdu.
EDIT: to wiadomość od Numenesse, prosiła mnie o to bym ją napisała. A skoro jest zbanowana to sama nie może. Ale wykonałam robotę nie hehe ale to jest tylko moja łaska po zbanowaniu jej.
I NIECH ŚWIAT O TYM WIE ŻE TO JA SPRAWIŁAM ŻE NUMENESSE MA BANA BO NIE OBCHODZI MNIE TO FORUM. NIECH MNIE ZBANUJĄ MAM TO GDZIEŚ HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.