Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : zepsute tekstury <AGRHHH>

Marian...
12.09.2008, 19:23
Mam następujący problem:
Gra działała świetnie, wszystko było ok, dopóki nie zachciało mi się kolejnych dodatków.
(A miałem: NS, NŻ, WB, CPR, CW, Podróże, Rozrywkę rodzinną, Szyk i elegancję...)

Teraz wgrałem sobie Ikeę. Instalacja poszła dobrze, ale potem uruchomiła się aktualizacja--->z czterech pór roku! A przecież mam czas wolny!

No dobra, zobaczymy jak jest.
Włączam grę a tu... nie ma nic, wszystko jest czarne albo czerwone, nic nie widać i w ogóle do bani!

Nie wiedziałem co robić, wgrałem jeszcze świeżo zakupione OŻ w nadziei na kolejną aktualizację,ale pisało, że "gra jest już zaktualizowana".

No i czopnia...

Mam zepsutą grę....
Aaaa... Jeszcze gdzieś po drodze wgrałem jakieś dodatki z neta, tak dla ścisłości.

Nie wiem co począć!
Błagam o pomoc!!!

blakistoni
12.09.2008, 19:27
Wiem,że jesteś zdenerwowany..ale postaraj się to wytłumaczyć w bardziej "polski" sposób

Czyli tak:wszystko czarne i czerwone,powiadsz..? Dla ścisłości przeskanuj dodatki Clean installerem ;)
I pobierz najnowsze stery do karty graficznej....jeśli wykonasz te 2 czynności powinno być ok..jak nie będzie to pisz ;)

snice - po co skoro można to zrobić w mniej " bolesny" sposób? :)

since90
12.09.2008, 19:28
usun dodatek .. ten z neta ;)

arbuzuje
12.09.2008, 20:41
A jeśli nic nie pomoże to zrób backup gry, odinstaluj wszystko i instaluj od nowa. Pamiętaj o najnowszych sterownikach.