Zobacz pełną wersję : Mod na seks
Rangerova
13.09.2008, 23:37
Chce mieć jakiś mod na to żeby simy uprawiało seks. Z sexysims pobrałam prysznic, miłosny dywan i jeszcze ten tapczan do seksu. Znajdą się jeszcze inne mody
haughton
13.09.2008, 23:52
Na sexysims jest dużo więcej tego typu obiektów i hacków, poszperaj w dziale "Game Mods". (http://www.sexysims2.com/download.php?f=52&showType=2)
magda_kaulitz
14.09.2008, 11:25
Może mi ktoś pomoć, bo gdy chcę coś ściągnąć z tej strony wyskakuje mi You are not allowed to access this forum. Please note that you must be a Member, you MUST be over 18 and you MUST have ticked the 'Adult Content' box found in your profile page.
co zrobic??
To znaczy,że nie masz 18 lat.
haughton
14.09.2008, 12:06
You are not allowed to access this forum. Please note that you must be a Member, you MUST be over 18 and you MUST have ticked the 'Adult Content' box found in your profile page
Nie masz dostępu do tego forum. Pamiętaj, że aby korzystać z forum musisz być jego członkiem, mieć powyżej 18 lat oraz włączyć w opcjach profilu opcję "pokazuj zawartość "dla dorosłych".
Tiunivell
14.09.2008, 12:06
Musisz wejść w swój profil, poszukać tam opcji, żeby zaznaczyć kratkę z napisem "mam 18 lat", wtedy normalnie będziesz mogła wchodzić na strony +18 sexysims.
magda_kaulitz
14.09.2008, 15:40
A gdzie to jest bo w dacie urodzenia podałam, że mam 18 lat.
haughton
14.09.2008, 15:43
W prawym gónym rogu strony: User Tools -> Edit Profile -> zaznacz opcję "Adult Content". Powyżej tej opcji jest też informacja o dacie urodzin, którą podałaś.
magda_kaulitz
14.09.2008, 15:45
Dzieki bardzo już mam.
EDIT: Kiedy ściągam niektóre hacki, albo mody, gdy się ściągnie wyświetla się Windows Media Player i nie ma ich w grze. Co z tym zrobic??
Rangerova
14.09.2008, 20:57
Dzieki bardzo już mam.
EDIT: Kiedy ściągam niektóre hacki, albo mody, gdy się ściągnie wyświetla się Windows Media Player i nie ma ich w grze. Co z tym zrobic??
A gdzie je rozpakowujesz? Napewno do Download?
hej! Rangerova czy przesłałabys mi ten prysznic i dywan?bo wchodzilam na te stronke i nie dziala ona czy co?
StalinekS
09.10.2008, 14:50
Ta stronka działa tylko żeby dzieci nie wchodziły to ją otwierają od 24:00 w nocy a zamykają o 7:00...
Gangsterka
09.10.2008, 15:12
Co za głupstwo, działa normalnie o każdej porze. Musisz byc zalogowana.
Co za głupstwo, działa normalnie o każdej porze. Musisz byc zalogowana.
Nie wogule nie mogę na nia wejsć,przyś
[email protected]
StalinekS
12.10.2008, 14:59
Na maila ha ha... Po to jest forum aby na nim wysyłać pliki... Ja by prosił abyś te mody wrzucił na http://www.filefront.com/ i link wkleił do tego postu... Bo o 24:00 nadal stronka nie działa :( Byłbym bardzo wdzięczny.
Gangsterka
13.10.2008, 12:27
Ona działa normalnie, tylko musisz się zarejstrowac i miec swoje konto. Mi działa normalnie. Troszke wysiłku, prosze.
Na sexysims jest dużo więcej tego typu obiektów i hacków, poszperaj w dziale "Game Mods". (http://www.sexysims2.com/download.php?f=52&showType=2)
Oops! Maintenance mode!
SXS2 is currently offline while we perform scheduled maintenance on the site. We estimate it will be down till approx 12pm GMT (7am EST).
Thank you for your patience,
The SXS2 Site Staff
O co chodzi Tak jest od WCZORAJ ? :O
O co chodzi Tak jest od WCZORAJ ? :O
Tak jest od tygodnia...pisałam przeciez i nikt nie wierzył ze strona niedziala...
StalinekS
14.10.2008, 11:08
Gdzie można się tam zarejestrować bo mi na początku jakaś simka wyskakuje a nadole coś pisze po angielsku...
Zarejestruj się na modthesims 2, podczas rejestracji zaznacz,że jesteś pełnoletni, i wejdź w przegródkę SEXY SIMS.
Znawczyni Piosenek
15.10.2008, 12:19
hej! Rangerova czy przesłałabys mi ten prysznic i dywan?bo wchodzilam na te stronke i nie dziala ona czy co?
U mnie wyświetla się takie coś "Oops! Maintenance mode!
SXS2 is currently offline while we perform scheduled maintenance on the site. We estimate it will be down till approx 12pm GMT (7am EST)."
arbuzuje
15.10.2008, 13:24
Konserwują stronę. To może potrwać.
November Rain
15.10.2008, 18:32
jak sie robi profil na tej stronie sexysims
Zarejestruj się na modthesims 2, podczas rejestracji zaznacz,że jesteś pełnoletni, i wejdź w przegródkę SEXY SIMS.
Jak to zrobić szukam wszytko i nie ma
Ja nie mogę wejść na tą stronkę pokazuje się Oops ! i coś tam jeszce...
Gangsterka
16.10.2008, 13:52
Narazie tą strone aktualizują czy coś... Ale tak to musisz sie zarejstrowac i zaznaczyc, ze masz 18 lat albo i 19 ;P
Już na modthesims2 zrobiłem i mam zakładkę sexysims2 i niech już wszyscy nie piszą " coś tam pisze oops !"
Poprostu "remontują" aktualizują stronę i już
November Rain
16.10.2008, 17:56
Nie znam angielskiego i nie wiem gdzie sie loguje, jaka przegródka
Ale polski chyba znasz?
A w poprzednich postach i tematach znalezionych przez WYSZUKIWARKĘ jest napisane jak to zrobić.
Nie chciałem nowego tematu zakładać, żeby nie śmiecić :P Mam pytanie, czy podobne rzeczy związane z uprawianiem seksu jest dostępna na Spicy Sims?
Jeżeli tak proszę o linki... ;)
PiNk_StAr
19.10.2008, 13:44
A gdzie jest ta przegródka bo ja jej nie widzę 0.0
Tiunivell
25.10.2008, 09:41
Na strona funkcjonuje osobno:
http://www.sexysims2.com/
Już funkcjonuje ale dużo przedmiotów nie działa ;( I jak by ktoś mógł podać linki do fajnych przedmiotów... :)
Ilona-Milka-simka
23.11.2008, 09:27
może ktoś powiedzieć gdzie sie to zaznacz że ma sie 18 lat bo ja tego nie widze
Thriller
23.11.2008, 11:04
Ani chybi dlatego, że masz 13 lat.
JBronkar
23.11.2008, 11:16
może ktoś powiedzieć gdzie sie to zaznacz że ma sie 18 lat bo ja tego nie widze
Ehh. musisz zaznaczyć fałszywą datę urodzenia xD
bo jak tak robiłam hehe xD
W prawym gónym rogu strony: User Tools -> Edit Profile -> zaznacz opcję "Adult Content". Powyżej tej opcji jest też informacja o dacie urodzin, którą podałaś.
Wtedy będzie działać.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.