PDA

Zobacz pełną wersję : Czy wymagana jest jakaś kolejność instalacji gier The Sims 2???

Dijo
16.09.2008, 12:14
Czy wymagana jest jakaś kolejność instalacji gier The Sims 2 ??? Jeżeli jest jakaś to prosze o jej podanie... z góry dziękuję...

Björk
16.09.2008, 12:34
Teoretycznie nie ma przykazania by instalować dodatki w określonej kolejności, aczkolwiek polecam zainstalowanie na początku dodatków do Podróże (po każdym zainstalowanym dodatku od razu radzę zainstalować łatkę), później akcesoria, a na koniec CW i OŻ.
Chodzi o to, że CW zmienia ustawienia sprzętów i jeżeli zainstalujesz go jako pierwszy dodatek, to mogą być problemy z aktualizacją pozostałych :)

giannanannini
16.09.2008, 14:38
tak się składa że ja zainstalowałam podstawę a zaraz potem czas wolny... dopiero po kilku dniach doinstalowałam całą resztę oprócz NŻ... wszytsko jest ok i z aktualizacja żadnych problemów :) myślę ze nie ma to znaczwenia

psychickid
16.09.2008, 15:07
no bo nie ma. :)

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 15 seconds.

Björk
16.09.2008, 15:09
tak się składa że ja zainstalowałam podstawę a zaraz potem czas wolny... dopiero po kilku dniach doinstalowałam całą resztę oprócz NŻ... wszytsko jest ok i z aktualizacja żadnych problemów :) myślę ze nie ma to znaczwenia

A ja i kilka innych osób mieliśmy problem przy instalowaniu łatki do CW po zainstalowaniu IKEA...
Wrzeszczało, że trzeba odistalować CW...
Ale może to tylko przez łatkę... No coż - jestem ich fanką ;)