PDA

Zobacz pełną wersję : Jak przywołać kosmitów w The Sims 2?

Ave Warta
16.09.2008, 17:50
Jak przywołać kosmitów w The Sims 2?

brzos
16.09.2008, 17:52
Nie da się ich przywołać, możesz tylko sprawić, że porwą cię.
Żeby to zrobić najlepiej zbudować dom i wprowadzić do niego rodzinę w DZIWNOWIE, potem nocą oglądać przez najlepiej ten droższy teleskop gwiazdy.
Wtedy cię porwą, i nawet jeśli będziesz facetem, zajdziesz w ciążę ^^

Ave Warta
16.09.2008, 17:55
Dzięki bardzo

brzos
16.09.2008, 18:00
A proszę ;]
*nareszcie na coś odpowiedziałam xd*

neandertalczyk
16.09.2008, 18:07
Możesz też za pomocą kodu. W tym celu: wciśnij kombinacje klawiszy "Ctrl + Shift + C" i wpisz kod "boolProp tesTingCheatsenabled True". Następnie wciskając klawisz "Shift" kliknij na teleskop i wybierz opcję "DEBUG - Get Abducted".Twój Sim podejdzie do teleskopu i od razu porwą go kosmici.

No i kosmici porywają w każdym mieście, nie tylko w Dziwnowie.

Vegeta
16.09.2008, 18:08
Możesz też wpisać kod boolProp testingCheatsEnabled true, kliknąć na teleskop i wybrać "Debug .../ get abducked" czy cuś.
Takich tematów jest pełno
Edit: neandertalczyk mnie wyprzedził ;P

BlackLiLith
28.05.2015, 13:07
Jak przywołać kosmitów w The Sims 2?
u mnie udało się bez kodów i to za 1 razem. musisz spełniać pewne warunki. Co najbardziej zaskakujące (a wszędzie piszą że to nie możliwe) ufo porwało mi NASTOLATKĘ i to 2 razy z rzędu. UWAGA! Ta nastolatka co ją porwali miała aspirację "Pragnienie wiedzy" na platynowym poziomie a hobby którym się interesowała to była NAUKA i brakowało jej tylko 2 punktów do osiągnięcia maxsimum. Logikę też miała na max. Patrzyła przez najdroższy teleskop w nocy, jakoś po 20, opcja WYPATRUJ UFO. Nie jestem pewna czy nie wpłynął na to porwanie fakt że nastolatka była wampirzycą i czarownicą w jednym.

Hebe
28.05.2015, 14:47
Btw gdy ma się sima z pragnieniem wiedzy za punkty aspiracji można wykupić nagrodę "wezwij kosmitów". Gdy dany sim ją ma, to można kliknąć na teleskop i pojawi się opcja "wezwij kosmitów". Po kilku simowych godzinach tego sima porwie UFO.