PDA

Zobacz pełną wersję : Czynsz

agnieszka130187
17.09.2008, 15:08
Pisałam już w dziale OŻ,ale uważam,że teraz to już ewidentny problem z grą.... Otóż na mojej skrzynce nie ma opcji zapłać czynsz... wykasowałam downloads dalej nie działa.... wszyscy inni mieszkańcy podchodzą i płacą a u mnie nie ma żadnej opcji, próbowałam na rożnych parcelach i nic nawet odinstalowałam grę i zainstalowałam raz jeszcze, tylko podstawę i OŻ a to nadal nie działa... czyżbym miała trafioną płytę... czy to możliwe co powinnam teraz zrobić.... proszę pomocy!!!! Zapłaciłam 80 zł.... a tu nie mam opcji.... :(:(:(:(

Woltuwa
17.09.2008, 15:42
Czynsz przychodzi w każdy poniedziałek i (o ile się nie mylę...) jest on w formie rachunku :)

agnieszka130187
17.09.2008, 17:11
A mi nic się na skrzynce nie świeci ani nic... wszystkie inne Simy idą i płacą przy skrzynce czynsz a u mnie się pokazuje,że nie można wykonać żadnej opcji... normalne rachunki mogę płacić we wtorki i czwartki jak listonosz je wkłada skrzynka się podświetla na zielono.... a ktoś wogóle wrzuca rachunek do skrzynki mowie o czynszu...

Björk
17.09.2008, 18:02
Yyyy, ale czynsz się po prostu płaci w każdy poniedziałek klikając na skrzynkę...
Nic nie trzeba z niej wyjmować i w ogóle...
Sim wtedy podchodzi i wrzuca pieniądze.
A tak przy okazji, to wyświetla Ci się komunikat, że nadeszła pora płacenia czynszu, albo masz jakieś problemy w czwartek, jak nie zapłacisz?

agnieszka130187
17.09.2008, 20:36
Właśnie a jak chce kliknąć na skrzynkę pokazuje się szara strzałka,że nie można wykonać działania żadnego... inne simy chodzą i płacą czynsz a u mnie nic.... żadnych opcji... mogę nie płacić i dwa tygodnie a właściciel nawet się nie upomina.... zero :(:(:( a odinstalowałam już wszystko żadnych dodatków z neta programów... reinstalka gry i mam tylko podstawę i OŻ... :(:(:( i co mam zrobić ???

Edit: Po zainstalowaniu łatki wszystko działa poprawnie. :)

rozala
11.10.2008, 15:54
mi sie nie pdswietla na zielono

RoxyFM
11.10.2008, 16:30
A ja też nie mogę płacić;D po prostu nic się nie pokazuje, jak kliknę na skrzynkę. Żadnego działania. I żadnych konsekwencji. Nikt mi nie mówi, że zalegam z czynszem, to nie ma problemu;) lepiej dla mnie.