PDA

Zobacz pełną wersję : Magia , błyskawice , potwory . . .

OlaBernacik
19.09.2008, 06:46
Mam takie pytanko. Zastanawiam się nad nim od kąd mam simsy Oż. Bo jest wiele filmików { np. http://simy.focus.pl/stv/index.php?page=przypadkowe_szczescie_ep07_2 } i są błyskawice , magia , potwory , teleportacja , :D no i te różne duchy którymi można sterowac. No i ja bym chciała mieć taką magiczną rodzinkę ... Nie wiecie może skąd brać takie różne rzeczy ? Jak z internetu : to czy jest to bezpieczne ??

legolas
19.09.2008, 07:42
Musisz spotak wiedźme i wtedy gadasz z nią i jak masz dobre stosunki to wtedy pojawi sie opcja naucz magi ciemnosci lub swiatłosci

Alusiaczek
19.09.2008, 18:23
Tak.Legolas ma racje.Własnie musisz ja spotkac.Ona czasami jest na parceli publicznej.Ja ją akurat spotkałam na parceli w Parku Zachodnim.

mario
19.09.2008, 22:59
Te efekty robiłem bez użycia dodatku OŻ, więc jakbyś chciała o jakiś zapytać, to pytaj. :) Chociaż jeśli masz OŻ, to myślę, że hacki na "magię" nie są ci potrzebne. ;)

lola
20.09.2008, 14:47
A w której części? W dwójce? A znam trik na wilkołaka.

brzos
20.09.2008, 16:37
Wilkołaki, simorośle, zombi, ufo, człowiek - te opcje oferuje dostępny gdzieś na MTS2 obraz. Magicznego stworzonka nie ma, narazie... A z resztą - po co to komu.

Legolas wszystko dobrze ujął w jednym zdaniu ._.

lola
21.09.2008, 07:32
Żeby mieć wilołaka trzeba zrobić dużo drzew na podwórku (wilkołaki je lubią),a jak już przyjdzie to nadstaw mu się do ugryzienia. mam nadzieje że zadziała.