Zobacz pełną wersję : Problem ze zrobieniem kopii (przegraniem gry)
Wiem,ze tak nie można,ale nie stać mnie na oryginał więc zaplanowałam sobie,ze zrbię kopię gry(z oryginału) ale nestety mam jakieś problemy i nie mogę skopiować plikow. Bardzpo proszę o pomoć,moze te zabez[ieczniea możńa jakoś obejść.Będę wdzięczna za pomoc
:):)
blakistoni
19.09.2008, 18:42
czy to aby nie piractwo..?
jeśli tak to nie możemy pomóc.. ;)
Regulamin Się Kłania i pozatym jest jeszcze PM
Karolusia94
19.09.2008, 19:36
Piractwem nie jest to, że chce zrobić sobie kopię zapasową gry (np. gdy oryginalna płytka się zniszczy) ale gdy będzie sprzedawać grę, traci do niej wszelkie prawa i musi oddać nowemu właścicielowi również kopię zapasową, która formalnie należy do niego. Następnie musi usunąć wszystko co związane z grą The Sims 2
Wiem,ze tak nie można,ale nie stać mnie na oryginał
Skoro wiesz, to po co napisałaś ten temat? :P Jakbyś miała oryginalną grę, to mogłabyś zrobić kopię, ale jeśli za nią nie zapłaciłaś, to nie radzę. :P
Teraz to ja nic nie wiem albo kopowanie płyty albo kopie zapasowe to dwie inne rzeczy
Karolusia94
19.09.2008, 20:09
ja też już nic nie wiem... Ja to zrozumiałam tak, jakby ona chciała zrobić kopię zapasową gry... Nie przeczytałam dokładnie.
Pardon
A ja mam pytanie. *zanim zamkną temat xD* Czy istnieje możliwość zrobienia czegokolwiek, abym nie musiała wkładać płytki do komputera w celu jej uruchomienia? A właściwie to tak: dysponując płytami w oryginale, wszystkich dodatków bez wyjątku dysponuję też młodszą siostrą. Bałaganiarą i niechlujem. I kiedy pożyczam jej płytkę w celu włączenia gry ta często nie wraca do mnie przez długi czas, a ja czasem o tym, o-la-boga zapominam. W ten oto sposób straciłam wszystkie płyty do Thie Sims 2 o__O Czy istnieje możliwość takiego przegmerania w jej komputerze, żeby mogła włączać grę bez udziału moich nieszczęsnych płyt?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.