PDA

Zobacz pełną wersję : "Nie Powiem Nikomu" [BRAK ZDJĘĆ]

michal0000krk
21.09.2008, 07:16
Elo All
To Mój Drugi Dom
Poprzedni Był Łeeee xDDD
Teraz Mam Napewno Lepszy Dom Do Pokazania :P
Cena Około 105 000 Simoleonów
Wymagane Dodatki : Nocne Życie, Podróże , Cztery Pory Roku , Zwierzaki
Dla 4 Osobowej Rodziny !

Pozdro !

Björk
21.09.2008, 07:21
Fatalna jakość zdjęć.
Wstawiaj duże, bo na forum nie ma pod tym względem ograniczenia, a nie każdemu się będzie chciało otwierać powiększenia w kolejnych oknach.

Zdjęcia przy opuszczonych ścianach są nieładne.

http://img216.imageshack.us/img216/2504/snapshot0000000575e224bua9.jpg (http://imageshack.us)

Widzisz - można. Tylko trzeba wyłączyć funkcję "tumbnail mode" :)

EDIT: Przecież napisałam, jak zrobić, by zdjęcia były duże.
Ta opcja jest dostępna obok obrazka, który wklejasz.

Nie pisz trzech postów pod rząd, bo takie nabijanie postów nie jest mile widziane. I naucz się cierpliwości w czekaniu na odpowiedź :)

Vanitas
21.09.2008, 10:58
Lepszy niż tamten? Nie wydaje mi się! Lepiej nie będę oceniał bo jak się na to patrze trace wzrok!

kubuss
21.09.2008, 11:38
Lepszy ?? Ten sam kicz, nie podoba mi się, pusto i brzydko. Ocena: 3/10

pozdrawiam:
kubuss

legolas
21.09.2008, 11:54
2\10 za dobre chęci ale nie jest lepszy

Lara_Croft
21.09.2008, 11:55
0/10
Nie Umiesz Budować Domów To Nie Buduj.

Linea
21.09.2008, 12:09
Nie Umiesz Budować Domów To Nie Buduj.

Teraz Mam Napewno Lepszy Dom Do Pokazania

W zeszycie do jęz. polskiego też każdy wyraz piszecie z dużej litery?
Litościii!

Na temat:
Lara_Croft, kłóciłabym się. Umie włączyć tryb budowania? Umie, no to buduje.
Kwestia tego, czy buduje dla siebie czy i komu to pokazuje...

Bryła jak bryła, nic szczególnego, ogólnie z zewnątrz prezentuje się nie za ciekawie. Nie ma na czym zawiesić oka. A jakby zrobić więcej roślinności, dać basem, kącik wypoczynkowy?
Wnętrza - serio widziałam gorsze. Przynajmniej jest w miarę dopasowane kolorystycznie i nie ma pomieszania z poplątaniem, jeśli chodzi o styl użytych mebli...

Gio
21.09.2008, 13:27
u. nie najlepiej ci to wyszło. Bez dłuższego komentarza: 3/10 (za dobre chęci)

blakistoni
21.09.2008, 14:35
Ekhm..lepszy? BARDZIEJ KICZOWATY ;)

I...raz ciemno raz jasno..

i znów się do nazwy przyczepię: "Nie powiem nikomu"...o tym,że ten domek jest naa forum..? ;)

3/10 .za determinację i chęci :/

Ruika
21.09.2008, 14:44
Nie popisałaś się za bardzo. Konstrukcja bryły jest identyczna co w poprzedniej pracy.
co do aranżacji wnętrza, tutaj jest podobna sytuacja jak z bryłą. Pokazujesz nam te same umeblowania tylko, że z innymi meblami.
Moja rada, zbuduj coś małego. Najlepiej gdyby bryła była prostokątna. I tutaj przy tej bryle pokombinuj z dodatkami tj. schody do domu, może jakaś weranda, ciekawe zadaszenie <wiata>, przez co bryła będzie ciekawa. Nie koniecznie musisz rzucać się odrazu na głębokie wody, żeby kogoś zachwycić, bo małe i proste również jest piękne.
Meblując pomieszczenia nie bój dodatków tj. stoliki/obrazy/kwiaty/dywany/oświetlenie.
Tak na marginesie, ciekawe nazwy prac ;]

Björk
21.09.2008, 15:27
Domek nie jest zły. Jest praktyczny. Ale wygląda, jakby był robiony przez osobę, która dopiero co dostała simsy i zaczyna grać :)
To nic złego, ale w ogóle nie ma ciekawych pomysłów, fajnych architektonicznych rozwiązań. Ot wprowadza się tam sima, który korzysta z łazienki, sypialni, kuchni i idzie do pracy ;)
Kiepsko dobrane zestawienia kolorów. I nawet nie chodzi o to, że nie pasują, ale ciemna podłoga, ciemne ściany i ciemne meble to trochę zbyt przytłaczające - szczególnie jak na sypialnię. Najlepsza jest łazienka, chociaż kafelki mi się nie podobają.
Pokrycie terenu fatalnie odcina się od otoczenia!!!
Dlaczego większość ludziów tego nie pilnuje. Albo płotek się stawia, jeżeli chcesz mieć wypielęgnowany trawnik, albo nie rób tej zieleni na całej parceli.
Widać, że poszedłeś na łatwiznę meblując wszystko gotowymi zestawami - pokój dla chłopca i ten zestawik z CPR. Dziewczyny - i zestawik ze zwierzaków... Brak w tym wyobraźni.

Ocena 3/10

Skazor
21.09.2008, 17:35
jak dla mnie to spox jest daje 9/10

Fiorella
21.09.2008, 17:53
Hmm... ten dom to jeden wielki niewypał. Na zewnątrz masakra bryła-klocek + garaż i dwa drzewka i stawik. Fatalne połączenie koloru dachu i ścian.
W środku pusto. Za jaskrawe kolory używasz, źle to wygląda. Sypialnia rodziców przypomina mi jakąś bezludną wyspę.
Popracuj nad wystrojem domu i popatrz na inne ładne domy i dopiero wstawiaj na forum jeśli chcesz dostać lepsze oceny.
Ocena: 1/10 ( za to, że w ogóle Ci się chciało)

mienso
22.09.2008, 12:08
Ten też jest "łeee" :/ nie zapłaciłabym za ten kloc bez wyrazu [o tak powinieneś ten dom nazwać! 'kloc bez wyrazu'...] nawet marnych 5.000 $
0/10
*jestem dosyć surowa, nie musicie mi tego mówić!*

shizeR
22.09.2008, 17:09
nie podoba mi się za dużo kolorów i za mało obiektów a o salonie to już nie mówie
:P ;P :] <lol>

treys
22.09.2008, 17:50
bez smaku, nie podoba mi się.
w niektórych pomieszczeniach ciemno jak niepowiem gdzie a nagle jaskrawe kolory. Wyobraź sobie że wchodzisz z oczowalącego salonu do np. ciemnej kuchni... fajne wrażenie? napewno nie.
popracuj nad kolorystyką, PRAWIDŁOWYM DOPASOWANIEM OZDÓB.
Zobacz jak robią to inni z forum i od nich się ucz bo jesteś z tyłu.
2/10

Molly
09.10.2008, 15:46
Ehh bryła to jeden wielki kloc i nic innego.. nie podoba mi się.. wnętrze tez nimczym nie imponuje... 3/10 i nie ma w ogóle ogrodu !

Esterkaa
12.10.2008, 22:34
hmmm. Nie podoba mi sie....
Zaczne od bryły... fatalna fatalne kolory ...
Sypialnia okropna!!! ciemna i straszna.
ogród nawet moze byc...
Ale ogólnie katastrofa...
Popracuj jeszcze...:)
Pozdrawiam.

Mała
13.10.2008, 06:22
Nie, obraź się ale nie widziałam, tamtego domu i nie żałuję. Nie, umiesz dobrać dobrych kolorów. Oceń: 1,5/10
P.S Te jeden, za fatygę a nie za dom, za dom jest pół punkcika.