Zobacz pełną wersję : Mieszkanie "Honey" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Siema. Dziś chciałbym Wam zaprezentować moje nowe mieszkanie, które znajduje się w w bloku wybudowanym również przeze mnie, także prosiłbym również o oceny bryły.
"Honey" to mieszkanie dla osoby, która ceni sobie ciszę i spokój. Jest one położone na 3 piętrze bloku. Sąsiedzi są bardzo mili i pomocni. Blok, w którym znajduje się prezentowane mieszkanie ma ponad 50 lat, jednak jest w bardzo dobrym stanie. Mieszkania posiadają również balkon z widokiem na pobliski park."
Spis pomieszczeń: salon, kuchnia, łazienka oraz sypialnia.
Testowany: tak
Czynsz: 921 simoleonów
Oceń.
Skomentuj.
Zagłosuj w ankiecie.
pozdrawiam:
kubuss
FakeYourDeath
22.09.2008, 20:11
Tym razem (O dziwo !) nie popisałeś się :D
3/10
Takie smutne kolory (w niektorych pokojach)^^
Callineck
22.09.2008, 20:12
Bryła świetna - może nie jest ładna w klasycznym pojęciu tego słowa, ale znakomicie wpasowuje sie w przemysłowy charakter dzielnicy.
Klatka schodowa - ładna, sprawia przytulne wrażenie.
Salon i jadalnia - ładne, praktyczne, skromne, ale dywan bardzo ociepla atmosferę i jest świetnym akcentem kolorystycznym :)
Kuchnia - praktyczna i bez zarzutu.
Sypialnia - ładna i przytulna (mam nadziję, że na łóżku tym razem mogą spać dwie osoby ;))
Łazienka - te tapety też lubię to sam zgadnij ;)
Pięknie podobierane kwiaty i dodatki :)
Jeden mały minusik - zasłony - biały kolor nie pasuje za bardzo ani do sypialni, ani do salonu...
Podoba mi sie. Wygląda na ten wiek który wpisałeś. Natomias nie pasuje mi łóżko. Czy simowie będą mielei do niego dostęp? 8,5/10 za lóżko
Lepiej...
Nic nie pisać ;)
<hahaha>
Do łóżka simowie będą mieli dostęp. Blok bardzo fajny. Mieszkania - bardzo fajne :)
Ale PRZERAŻA mnie ta WILEGAŚNA kanapa na pół salonu ;) Za nią 9/10 :)
Nie. 8,5 /10 - widziałeś kiedyś firanki w korytarzu?
bjork a widziałem :D Dzięki za ocenki :)
No skoro widziałeś to 8,75/10, bo ja nie widziałam i wg mnie wygląda głupio ;)
Agula_87
23.09.2008, 10:45
Bryła bloku jak najbardziej ok :)
Mieszkanie fajne, niewielkie ale funkcjonalne. :)
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
A co do tych firanek na korytarzu, to ja również niejednokrotnie widziałam, więc się nie czepiam ;) Poza tym lubię firanki hehe ;)
Moja ocenka: 10/10 ;)
cerastes
23.09.2008, 11:53
Pierwsze wrażenie - poprawne :) . Absolutnie nie przekonuje mnie ponad 50 - letni wiek budynku , który podkreśliłeś w przedmowie ! Architektura sprzed ponad pół wieku była inna , dla przykładu wymienię okna , których raczej byś nie znalazł w tego typu budownictwie . Wnętrze skromne , ale dość harmonijne . Nieestetycznie wygląda ten kaloryfer na środku salonu i dywan rażąco kontrastujący . Choć zostało to już podkreślone - ja też przyczepię się do tych firanek w korytarzu . Nawet , jeśli uparłeś się na nie mogłeś zastosować inny fason - różniący się od tego , który prezentujesz w mieszkaniu .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.