PDA

Zobacz pełną wersję : Mieszkanie "Honey" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]

kubuss
22.09.2008, 19:21
Siema. Dziś chciałbym Wam zaprezentować moje nowe mieszkanie, które znajduje się w w bloku wybudowanym również przeze mnie, także prosiłbym również o oceny bryły.

"Honey" to mieszkanie dla osoby, która ceni sobie ciszę i spokój. Jest one położone na 3 piętrze bloku. Sąsiedzi są bardzo mili i pomocni. Blok, w którym znajduje się prezentowane mieszkanie ma ponad 50 lat, jednak jest w bardzo dobrym stanie. Mieszkania posiadają również balkon z widokiem na pobliski park."

Spis pomieszczeń: salon, kuchnia, łazienka oraz sypialnia.
Testowany: tak
Czynsz: 921 simoleonów

Oceń.
Skomentuj.
Zagłosuj w ankiecie.

pozdrawiam:
kubuss

FakeYourDeath
22.09.2008, 20:11
Tym razem (O dziwo !) nie popisałeś się :D
3/10
Takie smutne kolory (w niektorych pokojach)^^

Callineck
22.09.2008, 20:12
Bryła świetna - może nie jest ładna w klasycznym pojęciu tego słowa, ale znakomicie wpasowuje sie w przemysłowy charakter dzielnicy.
Klatka schodowa - ładna, sprawia przytulne wrażenie.
Salon i jadalnia - ładne, praktyczne, skromne, ale dywan bardzo ociepla atmosferę i jest świetnym akcentem kolorystycznym :)
Kuchnia - praktyczna i bez zarzutu.
Sypialnia - ładna i przytulna (mam nadziję, że na łóżku tym razem mogą spać dwie osoby ;))
Łazienka - te tapety też lubię to sam zgadnij ;)
Pięknie podobierane kwiaty i dodatki :)
Jeden mały minusik - zasłony - biały kolor nie pasuje za bardzo ani do sypialni, ani do salonu...

Vanitas
22.09.2008, 20:27
Podoba mi sie. Wygląda na ten wiek który wpisałeś. Natomias nie pasuje mi łóżko. Czy simowie będą mielei do niego dostęp? 8,5/10 za lóżko

Björk
22.09.2008, 20:42
Lepiej...

Nic nie pisać ;)

<hahaha>

Do łóżka simowie będą mieli dostęp. Blok bardzo fajny. Mieszkania - bardzo fajne :)
Ale PRZERAŻA mnie ta WILEGAŚNA kanapa na pół salonu ;) Za nią 9/10 :)

Nie. 8,5 /10 - widziałeś kiedyś firanki w korytarzu?

kubuss
22.09.2008, 21:33
bjork a widziałem :D Dzięki za ocenki :)

Björk
22.09.2008, 22:06
No skoro widziałeś to 8,75/10, bo ja nie widziałam i wg mnie wygląda głupio ;)

Agula_87
23.09.2008, 10:45
Bryła bloku jak najbardziej ok :)
Mieszkanie fajne, niewielkie ale funkcjonalne. :)
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
A co do tych firanek na korytarzu, to ja również niejednokrotnie widziałam, więc się nie czepiam ;) Poza tym lubię firanki hehe ;)

Moja ocenka: 10/10 ;)

cerastes
23.09.2008, 11:53
Pierwsze wrażenie - poprawne :) . Absolutnie nie przekonuje mnie ponad 50 - letni wiek budynku , który podkreśliłeś w przedmowie ! Architektura sprzed ponad pół wieku była inna , dla przykładu wymienię okna , których raczej byś nie znalazł w tego typu budownictwie . Wnętrze skromne , ale dość harmonijne . Nieestetycznie wygląda ten kaloryfer na środku salonu i dywan rażąco kontrastujący . Choć zostało to już podkreślone - ja też przyczepię się do tych firanek w korytarzu . Nawet , jeśli uparłeś się na nie mogłeś zastosować inny fason - różniący się od tego , który prezentujesz w mieszkaniu .