Zobacz pełną wersję : Simpe i NIEZNANY
mam simpe do cw i wszystko bylo ok. ale ostatnio zainstalowalam oz i np. w sim description obojetnie w jakim otoczeniu zamiast realnego imienia i nazwiska jest NIEZNANY i tak chyba z 600 ludzi o imieniu nieznany, zdjec tez nie ma =/ to z powodu oz czy moze tego ze ostatnio kilka rodzin przenosilam z jaskini pokrzyku do niezbednej (po to wlasnie zeby moc cos zmieniac w simpe)?
z gory dzieki za pomoc ; )
Karolusia94
23.09.2008, 11:02
Musisz mieć SimPE dostosowane do dodatku Osiedlowe Życie ;)
Toyoko_FM
23.09.2008, 13:55
jeśli masz simpe do CW a nie masz do OŻ to chyba wyjaśnia musisz ściągnąć SimPe do OŻ ;)
wczesniej jak mialam starsze simpe to wszystko dzialalo.
sprawdzilam, w milowie i dziwnowie wszystko ok, kwitnace wzgorza i dolina niezbedna nie dziala =/
ej pomozcie bo grac nie moge ;p
centaurea_cyanus Jak nie działa ?? Coś się pokazuje czy jak??
napisalam w pierwszym poscie, zamiast imion i nazwisk pokazuje sie NIEZNANY i nie ma zdjec tych simow, wiec nie wiem kto jest kim =/
teraz przenioslam rodziny do milowa, gdzie wszystko bylo ok, a teraz ci normalni simowie maja imiona i nazwiska ale wiekszosc ma NIEZNANY =/ czy to oznacza ze musze reinstalowac gre i tworzyc ta rodzine od nowa? o_________O
KissForYou
04.01.2009, 08:10
Kurczę... Dokładnie przed chwilą pojawił mi się ten sam problem :( . Nieznany, Nieznany, Nieznany... Ja to zawsze miałam problemy z SimPe.
- Czy zanim weszłaś do gry to zapisywałaś to co zrobiłaś w SimPe, czy nie? (i i tak nazwiska się pozmieniały?)
I u mnie to samo :D
Parę dni temu ściągnęłam sobie SimPe pod OŻ (chciałam sobie "zreperować" Sim Surgery, czy jakoś tak, bo mi źle działało o.O). Nie dość, że co chwilę mi się wieszało, długo ładowało, to jeszcze Sim Surgery W OGÓLE nie działało (przynajmniej w Miłowie), i też miałam często "Nieznany". Gdy weszłam w przegląd rodzin (nazwijmy to tak), rodziny jakby mi "zaginęły", w dodatku wszystkie moje :( (a właściwie były bez członków).
centaurea_cyanus, a próbowałaś uruchomić wpierw grę, a potem SimPe? Albo spróbować otworzyć plik jakiegoś Sima "ręcznie" w SimPe?
Może to by jakoś pomogło...
generalnie odkrylam, ze tam gdzie sa wiedzmy to w okolicy pojawia sie tylko nieznany, bo simpe nie bylo przystosowane do oz.
ale skoro macie do oz to nie mam pojecia
KissForYou
24.01.2009, 20:23
Hmm... Dziwne. Jak już wcześniej napisałam; miałam dokładnie ten sam problem. Sęk w tym, że nie posiadam Osiedlowego Życia :P U mnie pomogło nie zapisanie zmian i ponowne uruchomienie SimPe.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.