Zobacz pełną wersję : samochody nie chcą odjechać!!!!!!!
nie mogę odjechać do pracy ani do szkoły. samochody przyjeżdżają, ale nie chcą odjechać. co robić? zdarza mi się to trzeci raz- wcześniej się przeprowadzałam, ale teraz nie chcę bo mam fajny dom i długo go rozbudowywałam. Czy ktoś wie, jak naprawić ten błąd? z góry dzięki za jakiekolwiek podpowiedzi.
podstawowy zestaw pytań:
To pirat czy oryginał?
Masz dodatki z neta?
mam oryginał, a neta mam tylko kilka mebli i domów
A czy jesteś właścicielem samochodu? I czy masz dodatek "Nocne życie" :D
bubel-96
25.09.2008, 15:08
Woluwa, napisała że:
ela3003 napisała:
samochody przyjeżdżają, ale nie chcą odjechać
Łediit:
I tylko żeby znowu nie było że się uniasłam ;D
Edit2:
Ja już tak na przyszłość, myśle sobie co chesz, tylko nie pisz , bo ja się nie uniosłam ;D
Woluwa, przecież napisała jasno że: samochody przyjeżdżają, ale nie chcą odjechać
To akurat pojęcie względne. Mogą to byś samochody np.: sprzątaczki, ogrodnika, samochód przywożący do pracy.... etc. :P
@Down.
Aha.... :D
@Up.
A czy ja mówię (tym razem), że się uniosłaś?? (Może i tak myślę, ale napewno tego nie piszę) :P :P
A czy jesteś właścicielem samochodu? I czy masz dodatek "Nocne życie" :D
ja poza sims 2 nie instalowałam żadnych dodatków. chodzi mi o te samochody, którymi jeżdżę do pracy i autobus którym dzieci jeżdżą do szkoły
bubel-96
25.09.2008, 15:16
A spróbuj przenieść downloads na pulpit ( pisałaś że masz dodatki z neta)
ok. ten dom, w którym teraz mieszkam jest właśnie ściągnięty z neta, także może być problem. tylko, że to już trzeci dom, w którym się tak dzieje. nie mogę ani pojechać do pracy ani do szkoły :(
Ale wszytkie 3 domy z neta??
właśnie rzecz w tym, że tylko ten :( jak się przeprowadzam to te samochody znikają z poprzednich parceli
hmmm....a masz cos takiego jak insimenator albo intemenator??
nie- szczerze mówiąc nie wiem nawet co to :) gram sobie w najprostszą z możliwych wersji- the sims 2, bez dodatków.
Wywal folder Dowloads na pulpit wejdz w gre i zobacz czy jest efekt
ok, tak zrobię, tyle że efekt będę znała dopiero wieczorem bo teraz wychodzę. Dzięki za rady, dam potem znać czy poskutkowało
ok. Bede Czekac na odpowiedź,jak to nie zadziała to zostaje ponwne zaintalowanie gry :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.