Zobacz pełną wersję : patche do simsów
Tidus2004
25.09.2008, 15:56
Mam takie pytanie. Zainstalowałem sobie już te simsy, wszystkie dodatki po kolei. Potem inteligentny ja, poczytałem sobie że potrzeba zainstalować też wszystkie oficjalne patche żeby gra działała najlepiej. No i moje pytanie brzmi, czy mogę zainstalować patche po kolei od simsów 2 przez simsy na studiach, nocne życie itd, po czas wolny ale w momencie kiedy już mam wszystkie dodatki gry wgrane? czy musze odinstalować wszystko i instalować od nowa każdą część po kolei i po niej odpowiedni patch ?Szczerze mówiąc to nie chce mi sie strasznie tego robić... ale mam problem z grą bo co jakiś czas wywala mi błąd że aplikacja zostanie zamknięta, i to mnie wkurza. Pewnie to przez jakiś dodatek z neta ale uzywałem clean installera i nie ma żadnych wadliwych plików, a wszystkich jest naprawde mało dodatków z neta, no i są mi potrzebne. Nie chciałbym sie ich pozbywać... Myślałem że może te patche coś załagodzą sytuacje :)
z góry dzięki za odpowiedź
blakistoni
25.09.2008, 16:10
Patche znajdziesz: http://thesims2.ea.com/update/index.php ;)
A,i tak,to może być wina braku aktualizacji,lecz patche pomogą (powinny )
Tidus2004
25.09.2008, 16:17
No właśnie troche sie zdziwiłem tym wyskakiwaniem błędu, bo w sumie jedynie co mam ze ściągniętych dodatków z internetu są to tylko skóry, pare fryzur , makijaże i jedno ubranie. Co prawda myślałem że może to jedno ubranie mi psuje gre, ale nie usune go bo mi sie bardzo podoba. Wiem skąd wziąć te patche, tylko czy moge je zainstalować normalnie mając na komputerze zainstalowane już wszystkie dodatki simsów? czy musze simsy usunąć całkiem i instalować parami , np : sims 2 => sims 2 patch => sims na studiach => sims na studiach patch = > sims nocne życie => sims nocne życie patch.... itd. Sama myśl o reinstalacji simsów przyprawia mnie o ból głowy bo to 2 bite godziny instalowania....
blakistoni
25.09.2008, 16:51
TEORETYCZNIE jeśli masz simsy na 4 płytkacj ściągniej patch do sims CD,a jak na jednej do sims DVD ;)
To najprawdopodobniej wszystko...
jak wszystkie masz zainstalowane :)
EDIT: no to dobrze ;)
Tidus2004
25.09.2008, 17:50
ściągnąłem wszystkie patche i jakoś sie normalnie zainstalowały. Problemu z uruchomieniem gry nie miałem, więc chyba wszystko ok :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.