Zobacz pełną wersję : Znikające obrazy
Kiedy kupię jakiś obraz, lub postanowię powiesić na ścianie obraz ze sztalugi, to w trybie życia mi znika! W trybie kupowania też go nie ma, bez ścian, ze ścianami...jakbym go sprzedała :(
Opcje grafiki mam na maxa, mam dobrego kompa. oryginał.
arbuzuje
26.09.2008, 18:24
Jakieś dodatki z internetu?
Nie... Ja mysle ze dlatego ze masz ustawione sciany - nie wszystkie - tylko niektóre w zaleznosci jak obracasz lub zadne. Mi tez sié tak dzieje.
Ustawiaj wszystkie sciany, tylko ze z drugiej strony nie jest to super wygodne rozwiázanie...
Nie mam dodatków z neta, właśnie tak robiłam i NIE MA tych obrazów, niezależnie od ustawionych ścian. :(
EDIT: Mam jeszcze jeden problem, a mianowicie identyczny jak ten (klik (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46663)), ale tamta sprawa nie została wyjaśniona, bo to był pirat...czy łatka pomoże?
ultraviolence
27.09.2008, 16:53
Ritty, chyba nie masz innego wyjścia, jak zainstalować łatkę. Chyba, że posiadasz OŻ... W takim razie musisz jeszcze poczekać, bo na oficjalnej stronie EA jeszcze jej nie ma, niestety.
Na szczęście mam (na razie) samą podstawę. A czy da się przerzucić łatkę na pendriva, bo na kompie, w którym są simy nie ma neta...
arbuzuje
03.10.2008, 15:19
Oczywiście, że się da :)
Łatka zainstalowana, kosmitka przyszła dzisiaj na simowy świat :) Dzięki ;)
Swojá drogá... Co to jest ta Latka? :|
arbuzuje
05.10.2008, 18:19
Łatka, jak sama nazwa wskazuje wypełnia dziury, błędy w grze. Łatki można ściągać z oficjalnej strony The Sims 2.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.