Zobacz pełną wersję : Ulubiona pora roku
kimkolwiek_13
27.09.2008, 12:27
Ponieważ odchodzę z forum na rzecz innego, uznałam że zrobię na koniec ankietę. Wypowiadajcie się jaką porę roku w simsach lubicie najbardziej i dlaczego. :)
edit: coś sie porąbało mi z przeglądarką i nie mam ankiety, wiec tylko sie wypowiadajcie :( Cya!
Ja najbardziej lubię wiosnę - nie jest ani za zimno ani za gorąco - simy mogą lepić bałana i rzucać siebie balonami z wodą (bo czasami w wiosnę może spaść śnieg). W dodatku jest ciekawie, bo pada deszcz są burze itp.
W sumie, w świecie realnym także moją ulubioną porą roku jest wiosna :)
Może to też wpływa na moją ocenę...
Ja tam lubię zimę i wiosnę - jak zakwitają mi kwiatki xD.
blakistoni
27.09.2008, 14:28
Lato .
Można zrobić grill party przy basenie,a i spiec się można ^^
W ogóle lato najlepsze,bo jeszcze są świetliki a nocy,a motylki w dzień :D
Swampfire
27.09.2008, 16:53
Hmmm...Zima!
Dlaczego?Można lepić bałwana ,rzucać się śnieżkami ,spędzić rodzinne wieczorki,jest taki fajny klimat,można ''robić'' orła i inne.
Kaska117
27.09.2008, 17:16
A ja lubię wszystkie pory roku. Ale tak najbardziej to lubie jesień.
Wiosna - Trzeba wszystko zasadzić i zaczyna wszystko kwitnąć:)
Lato - Letnie party, świetliki, motyle, ciepłe dni.
Jesień - Dużo pracy w ogrodzie, dzieci bawią się w liściach, pojawiają się owoce.
Zima - Lepienie bałwana, rzucanie się śnieżkami...itp.
Pozdrowionka Kaska117
Ja najbardziej lubię jesień, głownie dlatego, bo można zbierać owoce i warzywa, grabić liście i bawić się w nich ;D I simowie wtedy szybciej się uczą. Najmniej lubię zimę, jest męcząca i trochę nudna...
Ja najbardziej lubię jesień ponieważ simowie szybciej się uczą i w ogrodzie jest dużo pracy!
NekoTemari
29.09.2008, 14:14
Ja najbardziej lubię jesień - są owoce, więc się soki robi, do tego atrakcje związane z liśćmi i kałużami. Za to nie lubię lata - co chwilę ktoś mi się przegrzewa i nic nie robią, tylko pływają w basenie.
Lubie Zimę ponieważ w simsach panuje miły nastur
Lubie lato i wisone bo wschodzą kwiaty zblizają sie wakcje itp.
Lubie Zimę ponieważ w simsach panuje miły nastur
Lubie lato i wisone bo wschodzą kwiaty zblizają sie wakcje itp.
LEGOLAS weź zedytuj posta powyżej, bo aż mi wstyd za Ciebie!!!
Piszesz jak Zoe Castillo i cała ekipa <hahaha> - szatański śmiech ;)
A ja w simsach lubię wszystkie pory roku - każda ma swój urok :)
Analisse
17.10.2008, 13:07
moja ulubiona pora roku to zima, dlatego że fajnie jest ulepić bałwana, porzucać się śnieżkami, zrobić aniołka na śniegu.
justinea4
17.10.2008, 13:12
Najbardziej lubię lato, o ile nie jest za gorące :) Najgorzej idzie mi gra w jesieni, bo Simy tracą u mnie dużo "punktów" w wystroju podwórza, oraz muszą ciężko pracować w ogródku ( szczególnie jak mieszkają w małym domku po środku olbrzymiego lasu :D )
Karniak97
17.10.2008, 20:16
tak ja w moim realnym zyciu lato i zime. zime za snieg, a lato za to ze jest piekne.
Kolorowo
17.10.2008, 20:21
moja ulubiona pora roku jest wiosna^_^>>>>>>>>....P.....xD
arbuzuje
17.10.2008, 21:48
Najładniejsze im lato wyszło. A zimy nienawidzę pod wszelkimi postaciami ;]
A ja chyba jesień.....jeśli nie pada :D . To dobra pora roku do zdobycia awansu, rangi, pracy. A spacery w parku ładnie wtedy wyglądają.
ja chyba najbardziej zimę ;]
bo jest więcej opcji dodatkowych
i tak ślicznie wtedy wyglądają xd
pozdrawiam
Jesień kocham za Halloween. Wszyscy moi simowie robią wtedy imprezy w grobowym klimacie. To chyba najlepsza pora roku :)
Uwielbiam lato, bo mozna się opalać i rosną kwiatki, wiosny nie lubię bo zawsze jest u mnie deszczowa. Jesienią tak fajnie wyglądają opadłe liście :) No i zima jest świetna o ile napada dużo śniegu. Te bałwany, orły na śniegu, zamarznięty stawek, bitwy na śnierzki no i mój ukochany pingwinek :P
Moją ukochana porą roku jest zima i ( ... hmm ...) lato ponieważ tak jak napisała wyżej użytkowniczka asiolek można się opalać itp. ...
Zima, ponieważ wtedy można robić najwięcje ciekawych rzeczy, np. lepić bałwana, rzucać się śnieżkami, robić "orła" itp.
Pucca pl
21.11.2008, 12:21
kiedyś najbardziej lubiłam zimę, ale teraz wolę lato
Zróbcie ankiete ;)
Ja akurat lubie wszystkie pory ;)
Wszystkie pory roku są ciekawe i coś przynoszą, ale jak bym miała wybrać to Zima. Wszystko jest wtedy takie białe, realistyczne i fajne :D
Ja tez lubie wszystkie pory roku, ale najbardziej lato ;) Motylki, kąpiele w basenie, opalanie sie na raka :P
Każda pora roku wnosi do gry coś nowego. Dla mnie najbardziej interesującą jest zima, kocham gdy simy wariują na śniegu lub gdy lepią bałwana ^^.
ja lubie wszystkie...tak jak w zyciu normalnym tak i w Simsach lubie kazda pore roku... Kazda ma swoj urok...
Spadł śnieg i zmieniłam zdanie - jednak zima
Alusiaczek
24.11.2008, 16:40
Najbardziej lubie lato-dlaczego? bo można siac warzywka :))
Zimę bo jest snieg heh :P
A ja najbradziej jesień...ponieważ sa liscie,owoce ,soczki i ta atmosfera ....W rzeczywistosci tez lubie jesien....Ale złotą;)
właściwie to każdą porę roku za coś lubię.
-zimę za śnieg i zabawy na śniegu,
-wiosnę za kwitnącą roślinność,
-lato za kąpiele w basenie, opalanie,
-jesień za palenie liści <33.
właściwie to każdą porę roku za coś lubię.
-zimę za śnieg i zabawy na śniegu,
-wiosnę za kwitnącą roślinność,
-lato za kąpiele w basenie, opalanie,
-jesień za palenie liści <33.
ja tez
znaczqqqq
Ja najbardziej lubię lato:) w Simsach, bo uwielbiam kazać Simom się opalać, chociaż ciężko jest mi określić, ponieważ 4PR mam od dzisiaj.
Jam podobnie jak treys...
-wiosnę za kwitnące rośliny
-lato za basen i opalanie, lemoniady...
-jesień za ogół
-zimę za gorące czekolady, śnieg...
Winter is winner! <333
Ja najbardziej lubię zimę ;) Bo wtedy można jeździć na lodowisku, robić różne rzeczy na śniegu, pić gorącą czekoladę i są fajne ubrania :)
Wszystkie pory roku .
Kazda ma w sobie 'to cos' ;)
Angela9854
10.12.2008, 16:36
Ja najbardziej lubię zimę!Jest zimno itd.
klauduSska
23.12.2008, 20:19
ja najbardziej lubię wiosnę i jesień jest dużo pracy w ogrodzie simy bawią się w liściach są owoce i można robić soki
nie lubię zimy i lata w lato sim zawsze mi się przegrzewa, a w zimę zawsze mi marznie
Wszystkie pory soku są super, jednak chyba zima wprowadza najwięcej opcji :)
człowiek
24.12.2008, 09:35
Ja najbardziej lubie wiosnę i lato. One są super
Sabrina123
24.12.2008, 10:14
Myślę że najlepszą porą roku jest lato.Dlatego ,że wieczorem możesz łapac se świetlki.Dniem możesz zjeżdżać na ślizgawce do basenu a przy tym możesz mieć czerwoną opaleniznę.
Wprawdzie nie mam Czterech Pór Roku, ale od kiedy moja koleżanka dostała tą grę [na mikołajki], bardzo często u niej bywam :P
W tym krótkim czasie zdążyłam już dwukrotnie zmienić zdanie odnośnie ulubionej pory roku. Na początku uwielbiałam simową zimę. Podobało mi się jak Simy brodzą w śniegu, że może być śnieżyca, można lepić bałwana, robić aniołka na śniegu i ogólnie jest tak fajnie. Niestety nie podoba mi się to, że Simy bardzo szybko marzną i nawet nie zdążą się na śniegu pobawić [albo się roślinkami zaopiekować], a już im zimno. Raz mi nawet sim zamarzł :(
Potem polubiłam jesień. realnym świecie nie przepadam za tą porą roku. Póki świeci słońce, drzewa są brązowo-złote a w powietrzu unoszą się nitki babiego lata, to jest OK. Ale kiedy przychodzi późnojesienna plucha, leje deszcz i jest zimno, to już nie lubię jesieni :P
Niemniej, w Simsach jesień jest świetna. Można zbierać wyhodowane w ogródku warzywa, bawić się w liściach, nie marzną i nie przegrzewają się. Chociaż wiosna też jest fajna, bo kwiatki kwitną i się zielono robi, ale niestety nie zawsze rozmarza staw, a ja uwielbiam łowić ryby [w grze oczywiście]. Lato też ma swoje plusy, bo można pływać w basenie, ale Simy się przegrzewają :(
Właściwie nie wiem co bardziej lubię, jesień czy też wiosnę. Jestem tylko pewna, że zima nie jest wcale taka super, jak uważałam na początku.
Gwiazdka.
25.12.2008, 18:39
Ja Sims 2 Cztery Pory Roku mam od dziś :P Ale kocham wszystkie pory roku - szczegolnie Zime. Do innych jeszcze nie doszłam
Gwiazdka.
25.12.2008, 18:40
Myślę że najlepszą porą roku jest lato.Dlatego ,że wieczorem możesz łapac se świetlki.Dniem możesz zjeżdżać na ślizgawce do basenu a przy tym możesz mieć czerwoną opaleniznę.
SAbrina nie tylko w LAto. U mnie w Zimie też są świetliki :)
niepokorna
25.12.2008, 21:53
/khem khem.
nie piszemy 2 postów pod rząd.
regulamin się kłania/
zima
doman145
26.12.2008, 12:36
lubię wszystkie :)
Moja to Zima. Ale szkoda, że nie mogą siedzieć długo na dworze, zaraz im zimno :(
Ja najbardziej lubię zimę, bo jest śnieg, można lepić bałwana, robić orły, rzucać się śnieżkami, czasami nawet przychodzi pingwin :).
Ja lubię zimę ponieważ jest najwięcej nowych możliwości.
Hm.....
Lubię wiosnę i lato dlatego że, jest ciepło nie trzeba zgarniać liści, a zimę dlatego że, daje wiele nowych możliwości, najbardziej nie cierpie jesieni za te liście ;/
Kascoona
28.12.2008, 20:03
Ja najbardziej lubię zimę. Dlatego, bo można sobie urządzić święta. Najbardziej "przereklamowaną" porą roku jest lato, bo to było praktycznie bez CPR.
Hefalump
02.01.2009, 10:30
Ja lubię zimę bo wtedy robi się bałwany.
Ja najbardziej lubię wszystkie pory roku Wiosnę ponieważ robi się cieplej i można mieć szklarnie. Lato ponieważ można się kąpać w basenie, opalić do czerwoności, jeść własne rozwinięte owoce i warzywa z których można potem robić soki oraz jeździć na wrotkach. Jesień ponieważ można skakać po kałużach w deszczu i rzucać pięknymi pomarańczowymi, zielonymi i brązowymi liśćmi. Zimę ponieważ można: robić bałwana, jeździć na łyżwach, robić aniołki na śniegu, rzucać się śnieżkami i nieraz przychodzi mały śliczny pingwinek który jest najładniejszym i jedynym zwierzątkiem w T.H.2.C.P.R(The Sims 2 Cztery Pory Roku).
Każda pora roku ma swoje uroki, jednak najbardziej nie lubię wiosny, bo nic w niej się nie dzieje (nie chce mi się bawić w te szklarnie i drzewka bo zawsze im źle...), w lato można się opalać i to jedyne dobre. Jesienią najlepsze jest to że szybciej przyswajamy wiedzę itp. Zima jak to zima - bałwany, pingwin, orły, tłuczemy się śnieżkami ;)
Karolcia_Kaja
04.01.2009, 10:30
Ja najbardziej lubię zimę ponieważ można robić różnie ciekawe rzeczy ;P
Zima xDD i Jesień...Chociaż wkurzające w jesieni jest to ,że moi simowie ZAWSZE chcą zmywać kałuże... , które potem "lśnią" czystością :D
NiE Mam uLuBiOnEj xDeE wSzYsTkIe sA roWniE FaAaJoOwE!
Kroffka twoja wypowiedź to żart? :D
Lubię lato. W realu i w grze, od zawsze to moja ulubiona pora roku. Ciepłe promyczki słońca, basen i wsioo.
Ja w simsach wszystkie pory lubie.ale najbardziej zimę-robię wtedy swieta bożego narodzenia :).w lecie-zabawa w ogrodzie i moi simowie jadą na wakacje.wiosna-praca w ogródku i wspaniałe zjawiska pogody.jesień-jest cudny kolor nieba i ogród.wszystko jest boskie ;)
Nadzieja.
03.02.2009, 18:55
Chyba najbardziej lubie jesień.
To grabienie liści... ;D
Invidia Semper
04.02.2009, 14:27
a ja lubię lato:D w jesień denerwują mnie liście, wiosna leje deszcz a zimą sypie:D lato:D
Ja też najbardziej lubię lato. Problem w tym że można dostać udaru.
doman145
06.02.2009, 08:39
najlepsze jest lato :P
Upadła Dusza
13.02.2009, 09:52
Każda pora roku jest fajna, ale najbardziej lubię lato, nie trzeba ciepło ubierać simów, dobrze hoduje się warzywa/owoce, fajne też jest dostanie udaru :P latem wszystko mi się podoba.
Lato i zima, wg. mnie najwięcej się dzieje. Np. latem udar, zima grad :D
ja najbardziej lubię lato Xd
ale wielokrotnie zdarzyło mi się, że simy złapały udaru <ej nie wiem czy poprawnie XD> w... zimę ; D
Simonka:)
14.02.2009, 12:01
Zdecydowanie zima i jesień.
Jesień jest piękna, czasem deszcz pada no i liście się zbiera x)
Zima jest fajna bo w ogóle moje Hokkaido (okolica) wygląda prze przepięknie jak śnieg napada ^.^ Lato jest be bo się przegrzewają ;(
Zima. Raz zasypało i lekcje w szkole odwołali. Simy się cieszyły :)
Zima. Raz zasypało i lekcje w szkole odwołali. Simy się cieszyły :)
czy wogłóle jest taka opcja ? o.O <zszokowana>pierwsze słyszę.
Tak, jest taka opcja razem z 4 Pory :)
Mi się zdarzało kilka dni pod rząd...
psychickid
24.02.2009, 11:37
Jesień - szybciej simy się uczą
Lato - szybciej przyjaźnie się nawiązuje
Chociaż zima też jest świetna. I ten pingwinek, który przychodzi *-*.
Taaak z tą szkołą odwołaną to najprawdziwsza prawda. Ostatnio raczej wczoraj tak zaśnieżyło parcelę, że podali komunikat lekcje zostają odwołane z powodów atmosferycznych.
TrueWildLove
26.02.2009, 15:05
Moja ulubiona pora w simsach to zdecydowanie jesień. Wtedy jest tak ładnie i liście spadają. Zima też jest fajna- można lepić bałwana i bawić się na śniegu.
symfonia
28.02.2009, 09:53
Zawsze zima i jesięń , lato mniej bo simy dostają udaru tak jak ja w lecie! xd
Ja uwielbiam lato :) jakoś tak najfajniej mi się gra no i zimę bo simy mogą lepić bałwana i rzucać się śnieżkami
Lato !:D
Może to przez to ,że wtedy mam urodziny, albo przez to ,że jest piękna pogoda, mogee jeździć nad jezioro i jest cudnie!!:D xD
Od nie dawna mam Cztery pory roku, ale najlepiej lubie zime i wiosne;)
magdula1996
04.03.2009, 20:11
ja lubie w simsach lato i zime
Karina xD
09.03.2009, 13:46
Zima xD Bo można robić bałwany i w ogóle :)
A ja lubie Lato i Zime.
Lato bo jest cieplo i sloniecznie.
A zime bo jest bialo i mozna robic balwany i wiele innych rzeczy.
Moją ulubioną simsową porą roku jest zima, gdyż wtedy zawsze organizuję simom święta [przychodzi Mikołaj i robi się nastrojowo] :D W szczególności, gdy za oknem pada śnieg :D
Chociaż, oczywiście, każda pora roku w simsach ma swój urok :D
ja lubię jesień i zimę ;)
KissForYou
31.03.2009, 16:40
Yyyy... Wszystkie są cudowne.
Wiosna- Kwitną kwiaty, są anomalia pogodowe :D
Lato- Gorąco. Idealna pora na wakacje i party nad basenem :D
Jesień- Liście spadają, owoce, soki i ciągłe deszcze :D
Zima- Pada śnieg. Rodzinne wieczory, kominek. Idealne jeśli ma się dodatek ''na Święta'' :D
Kaloosia_xD
12.04.2009, 19:46
Mm, chyba jesień ;) Ale trochę roboty z liściami ;/
Moją ulubioną porą roku jest zima. Można lepić bałwana, bić się na śnieżki itp. Bardzo też lubię jesień.
Moja ulubiona pora roku w the sims to zima. Jest wtedy najciekawiej. Jak napada śnieg wszystko wydaje się jakieś inne... ciekawsze. Nie wiem dlaczego akurat tak bo wole lato w prawdziwym życiu :D
sympathique.
18.04.2009, 08:57
Lato, ale generalnie nawet nie zwracam na to uwagi -.-
Lato - lubię lato w realu, a tu jest fajnie! Uwielbiam robić letnie party przy basenie :)
Zimy nie mam w żadnym mieście (zimno, zimno i jeszcze raz zimno - koszmar dzieciństwa![mojego oczywiście]) .
Najlepsza pora roku to zima i jesień ;]
Najładniejsze no i można robić chyba najwiecej ;)
Sherlock
07.02.2010, 08:53
A ja sam nie wiem :P
---
Hm...
---
No cóż, po długich rozmyślania obstawię "Lato" ;D
P.S. - Szkoda, że w Simsach nie ma wtedy wakacji :c
aluminium.
07.02.2010, 09:36
Ja tam lubię wszystkie simowe pory roku ;p Każda ma coś w sobie takiego...hmm oryginalnego ;]
Wiosna- wszystko się zieleni i jest tak słodko wtedy xD
Lato- wiadomo ciepło i można jechać na wakacje
Jesień- liście opadają, można tak sobie przy kominku posiedzieć, bo na dworze robi się zimno
Zima- śnieg!! chyba tylko dla tego ;p
to zależy;)
czasami 'bawie się' w syberie i robie tak ze śnieg pada cały czas;D
innym razem wolę lato a dom wybudować na parceli z morzem;) wtedy simowie opalaja mi się do bólu;)
wiosnę lubię za to ze sieje się warzywka;):)
a jesien? jest taka romantyczna;D liście w wogóle;D
Gosiaz135
08.02.2010, 12:47
Ja najbardziej lubię lato i zimę, chociaż wiosna i jesień też są fajne ;)
Nunczaki Orientu
16.02.2010, 14:11
Wiosna!!
Pada deszcz, burza jest i wogóle!
Porostu super :D
Psychosis
16.02.2010, 16:03
Ja najbardziej nie znoszę zimy.
Przynajmniej u mnie rzadko pada śnieg i moje simy nie mogą korzystać z atrakcji.Uwielbiam za to lato,potem wiosna i jesień.
Nattalciaa
17.02.2010, 18:14
Ja najbardziej lubię lato. Zawsze opalam moje Simy do czerwoności a potem dodaję im opaleniznę :P . Najbardziej nie cierpię jesieni ! Zawsze muszę grabić liście ! :/
Marcinkult
18.02.2010, 12:50
Zima Jesień i Wiosna
Lato jest średnio rozbódowane ale też jest ok
Lato i zima,chociaż wkurz mnie śnieg padający w nocy:O
Lato zdecydowanie! Czekam na nie cały simowy rok
Zima i jesień! Genialny nastrój panuje, te liście i zachmurzone niebo :) Milusio^^
A ja najbardziej lubię jak sim lowi ryby
dirty_job
26.02.2010, 13:49
Ja najbardziej lubię wiosnę, ale reszta pór roku jest też w porządku.
Charionette
03.03.2010, 17:28
Zima zdecydowanie, albo wiosna :D
misterio
05.03.2010, 14:10
Chyba zima, bo wtedy sie cos dzieje. Pada snieg, mozna lepic balwana itd.
Jeszce jesien jest fajna, jak spadaja liscie, potem trzeba je odgarniac, a dzieci moga sie w nich bawic... :)
Wiosna i jesień. (tak samo jak w realnym życiu ;)) Lubię deszczowy klimat, a w simsach bardzo ładnie to wygląda.
Psychosis
11.07.2013, 18:54
Mimo, iż w realnym życiu preferuję wiosnę i jesień,czyli tak jak Caille "deszczowy klimat " to w simsach zdecydowanie najbardziej efektowne i moje ulubione są lato i zima. :P
rudzielec
17.07.2013, 17:06
@up: dokładnie! :)
zima wygląda pięknie, te zasypane chodniki, lepienie bałwanów, padający śnieg <3
ja lubię wszystkie pory roku, bo w każdej się coś dzieje, ale zima jest moją ulubioną :)
Tenebris
24.07.2013, 11:22
Ja najbardziej lubię lato i zimę. Lato za to, że można zrobić bitwę na balony z wodą, za kąpanie się w basenie i jacuzzi. Zimę za to, że można zrobić Święta Bożego Narodzenia i Imprezę Noworoczną.
alpherainn
10.12.2013, 14:19
Uwielbiam zimę i jesień.
Zimę za śnieg i wiele możliwości zabawy na zewnątrz, robienie orła a jesień za te wszystkie spadające liście i ten cały klimat, zabawy w rozrzucanie stosów liści;)
Zdecydowanie jesień i wiosna. :D Jesień głównie za kolorystykę, spadające liście, a wiosnę za to, że w końcu można zasadzić nasiona. Ogólnie lubię deszczowy klimat, paradoksalnie w rzeczywistości go nienawidzę. ;p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.