Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : " Jak ogień i woda "

Quenne
04.10.2008, 12:20
Witam :) to moje drugie fotostory.Dziś narazie będę przedstawiać postacie.

http://img146.imageshack.us/img146/1111/s2napshotmx8.jpg (http://imageshack.us)

Starsza siostra.Tina lubie wolne związki.Chce zostać dermatologiem lub chcę tworzyć kremy przeciw zmarszczkowe.

http://img516.imageshack.us/img516/3156/snapshot35f382be35f38e6qj8.jpg (http://imageshack.us)

Młodsza siostra.Chcę założyć rodzine w przeciwieństwie do swojej młodszej siostry.Lubi perfumy od " Marchallo ".

Czy dziewczyny odkryją rodzinną tajemnice, czy założą rodzinę?
Już niedługo pierwszy odcinek.

Pani_Snejp
04.10.2008, 12:33
Starsza siostra (kogo?).
Tina lubi(e) wolne związki.
Chce zostać dermatologiem lub (chcę) tworzyć kremy przeciw zmarszczkowe.
Młodsza siostra (kogo?).

i jak już to dajemy z odcinkiem... (pewnie zamkną ci temat ; /)

Lara_Croft
04.10.2008, 12:56
Nie podobają mi się postacie. W ogóle mi się nie podoba. ale mam nadzieje, że nie będzie tak samo drętwe jak poprzednie :)

Quenne
04.10.2008, 16:18
Dziękuje za zachęcienie można zamknąć temat.

Panna Lawenda
04.10.2008, 16:30
No wiesz co? Kilka komentarzy i ty już chcesz zamknąć temat?!

niepokorna
04.10.2008, 16:31
Ej no... nie spodziewałaś się chyba owacji?

Bo po pierwsze: Nie ma takiego czegoś jak przedstawienie postaci! Trzeba od razu dać odcinek.
Po drugie: radziłabym Ci najpierw zakończyć pierwsze fotostory, a dopiero potem brać się EWENTUALNIE za drugie.
Po trzecie: Po co ta zgryźliwość??

Liv
04.10.2008, 17:03
One w ogóle nie są do siebie podobne...
Przedstawienie krótkie i drętwe. Przeciwzmarszczkowe pisze się razem.
I pewna prawda: nie dasz rady z dwoma FS na raz.
2/10

Lara_Croft
04.10.2008, 17:06
ej no? Moje FS też odniosło porażke, ale nie pożuciłam go.
Założyłaś ten temat aby dać zdjęcia? Żal/

Pani_Snejp
04.10.2008, 17:07
Tylko tak dalej... :/

.Elle
04.10.2008, 17:50
Słuchaj! MY prawdziwe kobitki z charakterkiem doprawadzamy WSZYSTKO DO KOŃCA! Ja trzymam się tej zasady :*

niepokorna
04.10.2008, 17:52
Ta.... blondynki łączcie się <cichy śmiech>
Ja życzę powodzenia z takim fs

.Elle
04.10.2008, 17:56
Nie wiem czy Quenna jest blondynką :* Ja jak najbardziej!

Masakra
05.10.2008, 11:50
To tłumaczy wiele. Kolejny buziol *odkreśla kolejny nick z listy*

Lorette
05.10.2008, 12:28
Czy wy sobie żarty robicie? Co to wogóle jest? Przedstawienie postaci? Dzieci z pierwszej klasy coś takiego robią, zresztą o ile dobrze pamiętam to pisałaś jeszcze nie dawno jakieś tam beznadziejne fs... I co z nim? Kilka złych opinii i dupa? Teraz to aż się wkurzyłam, myślicie że modzi mają czas 24 na dobe przez 7 dni w tygodniu? Ja im naprawdę współczuję... Po ch*** wstawiasz to COŚ na forum? Akurat nie masz się czym chwalić... Gdyby to jeszcze ładnie było napisane. Czasem się zastanawiam po co taka np. Liv, Atlantis, ... itd. piszą takie cudowne fs? Po co się męczą żeby zachęcić kilku czytelników do przeczytania. Nie no... =.= przecież lepiej napisać, jakieś gówn* i srać z dumy, że ktoś mówi że się oszczał ze śmiechu takie to jest głupie i beznadziejne. Ku*** =.= naprawdę, aż mi puls podskoczył x_X

Pani_Snejp
05.10.2008, 13:16
Spokojnie Lorette, tacy ludzie nigdy nie dorównają talentem prawdziwym pisarzom (mówię tu o wyżej wymienionych) no chyba, że naprawdę wezmą się w garść.
Jak dla mnie, to te tematy to jawna prowokacja tylko dla komentarzy.

ptasie mleczko
05.10.2008, 13:25
Zgadzam się. Ja też myślę, że głównym celem tych ekhm "pań" było wzbudzenie poruszenia i radocha z ogromnej ilości komentarzy, innego tutaj nie widzę. przerażenie mnie jednak ogarnia jak pomyślę że one z uporem maniaka uważają że ich fs są świetne i wszyscy tutaj się mylą i wcale się nie znają. ale to już niestety skutek tego że mamusia od maleńkości powtarzała jaka to córcia wspaniała i piękna i mądra i naj...

.Elle
05.10.2008, 18:22
Quenne, nie słuchaj ich. Ja trzymam za ciebie kciuki :*

Lorette
14.10.2008, 08:39
Jak dla mnie, to te tematy to jawna prowokacja tylko dla komentarzy.

Też tak uważam, ale powiedz mi... po co się wogóle męczyć, skoro można wrzucić takie COŚ... =.= Tak samo dobijają mnie dziewffcynecki, które "Lalalalala wrzucam pierwszy odcinecek i dajcie jak najwięcej komków, bo inacej nie napisę jus nigdy wiencej, bo po co pisać skoro nikt nie cyta?"*
*błędy zawarte w zdaniu są specjalnie =)
No dobrze, już się uspokoiłam xP

blakistoni
14.10.2008, 09:26
Jaja to są?
Te siory nie są podobne..a co z Wiki Biuścik?I jej życiem? Też nie będzie? :/

Bez sensu ;/

BlackDevil
14.10.2008, 09:43
po pierwsze: nie skończyłaś jednego fs
po drugie: nie ma takiego czegoś jak przedstawienie postaci albo odcinek 0 :/
po trzecie: jak już coś zaczynasz to kończ, a nie, kilka negatywnych komentow, a ty już "prosze zamknac temat"
po czwarte: nie wiem co to za siory, ktore nie sa wcale podobne :/
i po piate: PO CHOLERE TY TO ZACZELAS PISAC?!! skoro i tak zaraz konczysz! z byle jakiego powodu
Poczytaj sobie fotostory Liv, Atlantis...itd. To może ci coś wpadnie do glowy, bo zaloze sie, ze ty nawet nie masz napisanego odcinka 1, i dalas to PP tylko po to, zeby wkurzyc innych i miec jak najwiecej komentarzy! Oczywiscie zgadzam sie w pelni z przedmowcami

Megi
14.10.2008, 12:22
Ale sie zbulwersowaliscie,ojejejej;>

Wiec tak,zabronione jest wstawianie tak zwanych zapowiedzi,czyli w Twoim wypadku przedstawienie postaci.Odrazu dajemy pierwszych odcinek bez zbednych ceregieli.

Poki co musze zamknac temat,jezeli bedziesz gotowa umiescic pierwszy odcinek,daj mi znac a ja otworze temat:)

Pozdrawiam.