PDA

Zobacz pełną wersję : Brak osiedli po instalacji

suvennira
04.10.2008, 20:24
Witam zainstalowalam gre, jednak pod koniec instalacji wyskoczyl mi blad nośnika, ze jeden plik nie moze zostac wczytany... jednak nie dalo sie ponownoic probywczytania, a przerwanie instalacji zakoncyzlo sie haslem popawna instalacja..heh nastepnie po wlaczeniu gry nie ma zadnego osiedla ktore moglabym wczytac, a jak biore utworz nowe osiedle rowniez nie moge nic zrobic zeby rozpoczac gre, nie mam pojecia co teraz robic aby uruchomic gre i w pelni cieszyc sie nią. mial ktos taki problem i wie jak sobie z tym poradzic?

avenly
04.10.2008, 20:33
chyba tylko reinstalacja.
Ale może jeszcze niech ktoś inny się wypowie.

arbuzuje
05.10.2008, 09:12
No niestety reinstalacja. Przy instalacji WSZYSTKIE pliki muszą być skopiowane. Prawdopodobnie masz brudną, lub porysowaną płytkę, wystarczy wyczyścić.

shizeR
05.10.2008, 09:16
No albo masz za mało miejsca na dysku i część gry się usunęła

Głupia odpowiedź

Karolusia94
05.10.2008, 20:24
Może to wina płytki?? Idź z nią tam gdzie ją kupiłaś i powiedz im, że ci nie działa... Powinni ci wymienić... Jak to nie to, to może jest to wina kompa??

Vanitas
05.10.2008, 20:29
Orginał czy pirat? Nie ma osiedli w skrzyni domów? Napisałaś ze przerwanie instalacji zakończyło się powodzeniem, jak to?

madusiaX
06.10.2008, 21:16
Orginał czy pirat? Nie ma osiedli w skrzyni domów? Napisałaś ze przerwanie instalacji zakończyło się powodzeniem, jak to?

No tak to możliwe ja też tak miałam ale z inną grą ;p Ale niestety gra mi wtedy nie chodziła bo miałam za słaby komp. Tzn. chodziła ale też nie było wogóle połowy elementów albo czarny obraz ale to był pirat....

P.S Przepraszam ze napisałam o czymś o cyzm nie wolno ale może to ma znaczenie dla sprawy