Zobacz pełną wersję : Budowanie
rogi_kalafior
19.10.2008, 16:12
Mam problem z budowaniem w Sims 2 Podróże tzn. nie mogę budować wstawiać okien i drzwi ale tyko w hotelach jest jakiś trick czy cuś
Masz oryginały czy piraty?
Zły dział :((
Tylko w piratach nie da się budować więc już wiem ,że to pirat :/
rogi_kalafior
19.10.2008, 19:58
wiem że piraty to te w których totalnie nie można budować. W domach normalnych i parcelach publicznych mogę budować, tylko w hotelach nie i niepiszcie mi o piratach
Zamień hotel na parcelę publiczną kodem: changelotzoning community
Zapisz grę i wyjdź do otoczenia. Wróć do parceli i wprowadź poprawki :) Po zakończonej budowie wpisz kod: changelotzoning hotel i Gotowe! Parcela jest już z powrotem hotelem! :)
Przepraszam Was, ale to guzik prawda - tak a propos oryginałów i piratów.
Mam od pierwszego wydania Sims 1 do Sims 2 Osiedlowe Życie niemal wszystkie dodatki. Oryginalne, Empikowe i całkiem po bożemu. Niestety kolejny raz coś mi się skopało w grze i nie mogę budować. Mam dosyć reinstalek, strat rodzin itp oraz... epatowania oryginałami .
Proszę pomóżcie. Co mogło się porobić? Ciągle coś się chrzani się.
Przestaje mnie bawić The Sims i jest mi z tego powodu bardzo przykro. Zależy mi strasznie, aby wreszcie poczuć radość z gry. Pomóżcie pllisssss
http://thesims2.ea.com/update/ próbowałaś zainstalować łatkę do podstawy?
Tak mam spatchowane wszystkie dodatki. Kiedy już zaczynam się cieszyć,że wszystko jest super .....zong
Wiesz,że ja nawet jeszcze postaci Maxisa nawet z Miłowa nie "ustawiłam życiowo" ?
Jest mi bardzo smutno, bo może to niekoniecznie zdrowe, ale kocham tę grę.
Mam lepiej niż dobry parametrowo sprzęt. Dodatki z netu ściągam jedynie z resource i to od dwóch konkretnych i niezawodnych projektantów.
Nie wiem co juz mam robić. Trzy dni temu musiałam z tego powodu przeinstalować grę .
Buuuuuuu
A jakby zgłosic usterke do empika czy coś?
Przy Uniwersytecie nawet napisałam do polskiego EA, ale mnie spuścili. Nie ma mechanicznego uszkodzenia znaczy,że ja niedorozwinięta albo sprzęt niedobry. Nie bardzo widzę reklamację w Empiku.
Ja może nie we wszystkim kumata , ale zawsze pełna nadziei :).
Sprzęt ,zupełnie przypadkowo, mam do dyspozycji na poziomie ok.
Chyba znowu odinstaluję OŻ i zacznę instalację od początku. Tak bardzo chciałabym pocieszyć się i po prostu pograć..
Dzięki za to,że próbujecie pomóc.
Tutka, a ja bym prosiła, byś jednak podała całą zawartość sprzetową kompa...
Chyba, że się spóźniłam i już instalujesz? :D
Tak mam spatchowane wszystkie dodatki. Kiedy już zaczynam się cieszyć,że wszystko jest super .....zong
Mówiłem o podstawie. Może po każdej instalacji ściągnij patcha.?
Przy Uniwersytecie nawet napisałam do polskiego EA, ale mnie spuścili. Nie ma mechanicznego uszkodzenia znaczy,że ja niedorozwinięta albo sprzęt niedobry. Nie bardzo widzę reklamację w Empiku.
Ja może nie we wszystkim kumata , ale zawsze pełna nadziei :).[...]
A dlaczego to reklamacja w Empiku nie wchodzi w grę. Może spróbuj u nich wymienić grę na nową?
Sprzęt ,zupełnie przypadkowo, mam do dyspozycji na poziomie ok.[...]Podaj więcej parametrów.
Dzięki za to,że próbujecie pomóc.
Tak szybko się nie poddamy <dodaje otuchy> :P
Pozdrawiam :)
Woltuwa
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.