PDA

Zobacz pełną wersję : O co chodzi?

Hefalump
24.10.2008, 15:47
Co się stało po instalacji dodatku IKEA widziałem coś takiego:Mogłem wybrać co mnie kręci i co odrzuca.Widziałem też że nowe rozmiary parcel były.I mogłem sprawdzić co będzie dalej czyli dział zwierzęta domowe i było niedostępne co to było czy to wina aktualizacji?
po prostu wytłumaczcie mi!

blakistoni
24.10.2008, 15:51
Tak,tak jest .czemu?

Bo tak zrobili twórcy D

Wielebny
24.10.2008, 18:11
Też tak miałem odinstaluj grę i zainstaluj ponownie the sims 2 a potem instaluj dodatki od najstarszych do najnowszych
Lista i data premier dodatków
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=2166
I nawiasem mówiąc wie ktoś dlaczego nie mogę w poście nic zmienić dodawać hiperłączy itp. po prostu klikam i nic ?
i nie dawaj nazwy tematu o co chodzi tylko bardziej konkretna nazwa dotycząca twojego problemu

Luthiee
24.10.2008, 18:16
Mniemam, że nie masz NŻ ani żadnego z późniejszych dodatków.;) To normalne. Nie żaden błąd. Chemia pojawia się od NŻ. Zwierzaki są niedostępne, bo pewnie nie masz tego dodatku. Więc nie martw się, wszystko jest w porządku, tak jak mówi kotka22.;]

arbuzuje
25.10.2008, 21:20
I nawiasem mówiąc wie ktoś dlaczego nie mogę w poście nic zmienić dodawać hiperłączy itp. po prostu klikam i nic ?

Mam niesamowite wrażenie, że forum nie podchodzi pod Firefoxa ;] Ale można się wspomóc BBcodem (http://forum.thesims.pl/misc.php?do=bbcode).

Odyn
25.10.2008, 21:42
O ten zegar co nie chodzi, zmien nazwe tematu/regulamin dzialu.

Fanka
26.10.2008, 07:54
Zna ktoś kody do simsów...oprucz moveobjects on, maxmotives albo tego na kontrolowanie zwierzaków??
I sorki że nie na temat

A tak apropo tesz mam dodatek IKEA i inne jak np 4 pory roku i wszystko jest normalnie...zwierzaki są wszystko jest z innych dodatków...może poprostu zainstaluj łatki??

ultraviolence
26.10.2008, 09:11
Zna ktoś kody do simsów...oprucz moveobjects on, maxmotives albo tego na kontrolowanie zwierzaków??
I sorki że nie na temat

Fanka, po pierwsze to nie pisz posta pod postem (istnieje coś takiego, jak opcja "edytuj", więc staraj się jej używać :P). A jeśli chodzi o kody, wystarczy wpisać w Google "kody do The Sims 2" i wyskoczy Ci pełno stron z takimi informacjami...

boolProp controlPets on - kod na kontrolowanie zwierzaków, żeby nie było offa.
Czasem zamiast "on" działa "true".