Zobacz pełną wersję : Problem z SimPe!!
baranek yellow
25.10.2008, 11:29
Mam nadzieje że dobry dział ;p
No więc po dłuższej nieobecności SimPE na moim komputerze postanowiłem go zainstalować znów. Włączam pierwszy raz i już jest problem. Kiedy ładują się te napisy, przy jakimś tam ładowaniu zacina się i nie chce się ruszyć. Akurat oglądałem film więc czekałem pół godziny i nic :( Musiałem resetować komp, a jak próbowałem znów, jest tak samo! :( Mam zainstalowany ten program do tego i nie wiem o co chodzi!! Pomóżcie, aktualnie jest mi potrzebny!
Włączasz go i na dole pisze np loading...16%?
Też miałem tak w starej wersji.
Wyłącz wszytkie pogramy jakie masz włączone np. Mozilla Firefox itp.
I czekaj a ci się załaduje!
baranek yellow
25.10.2008, 11:48
Ładowania nie mam w % tylko wyskakują mi jakieś Loadingi po angielsku a mi się zacina na "Loading Refresh File Table" i czekami i nic! Kiedyś mi się włączało od razu :( I nie mam żadnych włączonych programów
arbuzuje
25.10.2008, 21:26
U mnie również problem z tym programem. Instaluję wszystko ładnie, klilkam na ikonkę, żeby włączyć i guzik z pętelką! Słychać sygnał błędu Windows, ale zero komunikatu i nic się nie dzieje :(
U mnie również problem z tym programem. Instaluję wszystko ładnie, klilkam na ikonkę, żeby włączyć i guzik z pętelką! Słychać sygnał błędu Windows, ale zero komunikatu i nic się nie dzieje :(
U mnie jest identycznie
arbuzuje
01.11.2008, 17:53
Halo, problem nie rozwiązany! Takie to SimPE sławne, a ja nawet odpalić nie mogę ;] Wzywam na pomoc!
baranek yellow
01.11.2008, 19:02
No ja też!!!!! Help me :(
macie wymagane dodatki do widnowsa (Microsoft .NET Framework, Windows Installer, Service Pack)?
Też zauważyłam, że coś jest nie tak z tym SimPE (najnowsza wersja do OŻ). U mnie troszkę za długo się ładuje wybrana okolica - staje na 19%, potem najpierw żyłuje procesor a później mieli dyskiem by wreszcie otworzyć okolicę. Dodatkowo często program się zacina np. podczas edycji sima (zaczyna chodzić jak żółw po czym nagle wraca do normalności). Musi być jakis błąd w programie albo coś. Mam w Windowsie wszystko co potrzebne do prawidłowego funkcjomowania SimPE.
baranek yellow
02.11.2008, 17:44
Ja też mam wszystko, nie wiem co to może być
arbuzuje
04.11.2008, 07:56
No ja też, niestety posiadam nawet te durne Service Packi, bo mi w serwisie to wgrali ;/ Tak czy siak, SimPE nie działa.
Arbuzuje zainstaluj jeszcze raz Frameworka :)
Jeszcze odznaczyłam niemiecką dokumentację przy instalacji i poszlo :)
Callineck
06.11.2008, 15:13
Dzięki za radę, wczoraj cały dzień się z tym męczyłam, nie chciało wczytać "Przeglądarki Simów"
W końcu musiałam zainstalować wersję do CW :(
EDIT: U mnie niestety nie poszło.... :(
StalinekS
07.11.2008, 17:13
SimPE to obszerna aplikacja która zjada dużo pamięci komputera. Więc musicie trochę procesów wyłączyć. Ale wszystko jest opisane w temacie
Wasza zmora czyli "Aplikacja..."
Dla leniwych - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47064
..............................................
Ja bym radził wam nie SPAM ować tylko cierpliwie czekać na odpowiedź. Bo niestety za SPAM admini karzą :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.