Zobacz pełną wersję : Fallout III
http://www.gry4ever.pl/wp-content/uploads/2008/10/fallout-3.jpg
Nie mogę się od tej gry oderwać, więc zamiast pisać o niej wolę w nią pograć, niech to będzie najlepsze świadectwo o tym jak cudowną grą jest Fallout III!
Profesor Parker
08.11.2008, 17:14
ja sie boje zagrac :p. tzn boje sie, ze sie rozczaruje bo uwielbiam poprzednie czesci (zwlaszcza II).
Ja, jako wielki fan poprzednich części (tactics ssie) obawiałem się tego samego, czy nie zrobią z tego jakiegoś fpsa, czy jakiś mod do Obliviona. Obawy jednak się nie sprawdziły, a gra sama w sobie jest wspaniała <3 Klimat Fallouta został w pełni zachowany, system VATS sprawdza się w 100% i ogólnie jest to godny następca poprzednich części.
Ramzes01
08.11.2008, 17:55
Super mega odjazdowa gra można pójśc prawie gdzie się chce nie mogę się oderwać fajnie że zaczyna się od Dziecka nie wiem jak opisać tak Dobrą grę 1000000000000000000000000000000000?10
Analisse
26.11.2008, 14:19
Nie grałam w poprzednie części, ta nawet jest fajna, ciekawa. Pierwszy raz grałam w gre z tego rodzaju, gdzie zaczyna się tak małym dzieckiem i słyszy się tekst, chodź do taty :P czy jakoś tak. Gra jest nawet wciągająca.
Gra wciągająca fakt...ale powinna się nazywać FAILout3. To coś ma tyle wspólnego z Falloutem, co ja z baletem, krótko mówiąc można powiedzieć, że gra była robiona tylko z myślą o fanach Obliviona i wiem co gadam, bo grę praktycznie znam już na wylot.
fallout 2 byl boski. f3 nie ma W OGOLE klimatu z f2, nie ma takich upadlych miast (new reno <333) szczerze to w ogole nie ma miast =) sa jakies wiochy, a to miasto na lodzi to jakas porazka.
ogolnie w gre gralem lacznie 15h (xfire) w tym 2 razy zaczynalem i przeszedlem. oblivion w swiecie post-apo :) mega rozczarowanie
Spodziewalem się dłuższej rozrywki. Nigdy nie tknąłem i nie zamierzam tknąć Obliviona, więc pierwszy raz miałem spotkanie z tym silnikiem. Jednokrotne przejście gry daje sporo radochy, jednak jakoś nie mogę się zmusić do wielokrotnego przejścia. Nie będę tego porównywał do poprzednich dwóch części, bo to zupełnie inne czasy. Z jednym się zgodze, Fallout I & II były boskie i nic nie może się z nimi równać
Profesor Parker
01.12.2008, 19:42
ok, po przeczytaniu waszych fachowych opinii juz wiem, ze po f3 NIE siegne.
(tzn i tak bym nie siegnela, bo mam prehistoryczny komputer, ale chcialam, zeby moja deklaracja brzmiala w miare dramatycznie)
Wielebny
02.12.2008, 17:08
kiedy zagrałem w tą grę miałem wrażenie jak bym grał w obliviona sterownie to samo tylko zmienili teatr działań .
Co do gry nie jest ani przerażająca mało typów przeciwników i trochę nudna , fizyka gry koszmarna zero realizmu .
Grafika całkiem przyzwoita grałem na średnich i wszystko wyglądało bardzo dobrze .
Osobiście wole oblivona ale co kto woli ja oceniłbym grę na 7\10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.