Zobacz pełną wersję : Okna na dachu...
Kto widział gdzieś takie okna? Chodzi o te oczywiście, które są na suficie. Bardzo proszę o odpowiedź.
http://i302.photobucket.com/albums/nn110/nicole3131/f0066866_48d6eb4b2492e.jpg
Tiunivell
09.11.2008, 13:20
Poradnik, jak wykonać okna w dachu, na podstawie poradnika z reflexsims.de :
http://forum.sims2design.pl/forum/showthread.php?t=691&highlight=okna+w+dachu
A może ktoś mi przesłać instrukcję tego na PM, albo w tym temacie? Bo jest jeden problem, nie mogę się tam zarejestrować :(
Tiunivell
09.11.2008, 16:10
Souris- poradnik nie może być kopiowany i publikowany na innych stronach, gdyż będzie to zwyczajnie kradzieć pracy. Spróbuj się zarejestrować i, z tego co pamiętam, ale mogę się mylić, musisz poczekać na aktywację konta.
moderator musi zaakceptować konto.
Jakby co, mogę podać login i hasło, żebyście przeczytały sobie poradnik ;)
Ja proszę, i to bardzo :)
Nie mam pojecia :(
Ale wyglada jak ze Sims 3 :P
[Jakby co, to sciagam]
P.S. Jak zrobic zdjecie sufitu? Moze to off-top, wiec sorry :redface:
W grze kliknij "tab" i myszką w góre...
Pod warunkiem , że masz sufit.
ja tez prosze login do forum.simsdesign proooszee
bo jak chce sie zarejestrowac to mi wyskakuje blad ze administrator nalozyl bana na moje konto O.O
chociaz pierwszy raz sie rejestruje ;//;/;/
chętnie bym podała, ale jeszcze mi zmienicie...
A poradnik o tak trudny, połapać się nie można
Tiunivell
10.11.2008, 19:02
SebaS i février - jeżeli nie macie nic do napisania, co wnosci cokolwiek wartościowego do dyskusji, to zwyczajnie nie piszcie. Nagminne nabijanie sobie postów jest karane ostrzeżeniami!
Rejestracja na tej stronie wymaga aktywacji, poczekajcie na nią, a będziecie mogli skorzystać ze strony.
A ja mam jeszcze pytanie, dlaczego w tym poradniku nie ma jak wstawić normalne okna na ukos? Czyli potrzebne są takie, które są przekrzywione, czy jak?
Dobrze, zrobiłem to co na poradniku ale nie mam tego okna!
mam dziurę w dachu, i ni jak ochydnie wygląda.
Pomocy.
Souris cała ta sprawa jest dosyć ciekawa ,wiec mysle jednak ,że trzeba mieć własne krawężniki (takie białe) i z nimi się uporać by wyglądały tak jak okno. Faktycznie tak jak napisał Nẻko w dachu robi się dziura...myśle jednak ,że niewykonałeś krawężników ,które miały stworzyć te okno ;) Jeśli jednak uda mi sie wykonać te okno ,z pewnościa do was napiszę lub tez na własnej podstawie zrobie poradnik ;)
Pzdr.Sheba
PS.Jeśi nabijam sobie nagminnnie posty to pzrepraszam ale chce pomóc ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.