Zobacz pełną wersję : Jaka magia?
Przepraszam, jeśli taki temat już jest, nie zauważyłam go.
Jestem ciekawa, jakich czarodziei macie najczęściej.
Ja mam tylko Światła.
Czekam na wasze opinie.
Robie pojednyki wiec róznie
KotMiPogryzuyłRękląmówę
10.11.2008, 23:12
Złaa,buahha
Można miotać zakleciami na lewo i prawo,dorobilam sie juz 10 wrogów...;p
Ja zdecydowanie częściej wybieram magię ciemności, ponieważ ma lepsze czary, a nie jak w jasności, tylko sprawianie żeby sim był zadowolony itp. Niezależnie od tego czy biorę magię ciemności, czy magię jasności przywołuję sobie chowańca ;]
mineralna_
11.11.2008, 09:11
Ja, jak będe już miała OŻ (byłam po nie dzisiaj ale empik zamknięty) to wybiorę magię ciemności ;) nie wiem... jakoś tak bardziej mnie pociąga XD
Arek_7_08
11.11.2008, 09:19
magia neutralna (nigdy ciemności bo zielona skóra.. ble!)
MysiaPysia19971
11.11.2008, 11:39
magie neutralna,bo ma różne fajne zaklęcia ,ale też i magia $wiatła ;)
Analisse
14.11.2008, 12:48
Róźnie.
Mam tylko trzech simów czarodziejów i każdy z nich jest inny.
Ale w przyszłości jak będe chciała zrobić sobie czarodzieja, to chyba wybiore magie neutralną lub światła, do ciemności mi się nie podoba, przez ten zielony kolor sima.
A ja mam sima jako wiedźmę zła i ma normalny kolor skóry
U mnie prawie jak u Mineralnej, z tym ze:
Pociagaja mnie wszystkie rodzaje magii!
mineralna_
15.11.2008, 08:45
No, i mam czarownicę (dokładniej bardzo złą ;] ) Zielkony kolor skóry mi nie przeszkadza ^^
Swampfire
18.11.2008, 17:39
Ciemność!Niech mrok ogranie SimCity!Uwielbiam zaklęcia złej czarownicy!
Madzia123
29.11.2008, 19:04
zło zło i jeszcze raz zło hihi
Żadna magia, bo przestaje się robić prawdziwie.
symfonia
03.01.2009, 16:22
Lubie bawić sie w czary prubuje wszystkich ,ale moje simki paraja sie naj cześciej magia światła
lubię oczy traszki!hi,hi
Ja mam jedną simkę czarodziejkę śiwiatła, więc magia światłości...
Kiedyś miałam czarownicę neutralną.
Teraz mam złą, ale chcę by była dobra, więc zgłębia magię światła :)
Zależy od charakteru w jakim robię sima, jednemu pasuje dobro, drugiemu zło. Nie da się uogólnić.
Ciemności :P Lubię uprzykrzać życie nielubianym sąsiadom :D
Złaaa! Lubię takie motywy... ;>
Invidia Semper
03.02.2009, 16:31
A ja mam jedną czarownice, która już była zła i dobra,teraz czas na neutralna:D
Nadzieja.
03.02.2009, 18:48
Raczej światła ,ponieważ zielony kolor skóry jest paskudny..!
;D
W większości to Światła, ale zdarzają też się czarne charaktery :D
Ja tam nie wiem sama bo jak się jest złą czarownicą to ona jest zielona to jest najgorszy minus ale zaklęcia są fajne no a u dobrej to odwrotnie normalna skóra zaklęcia beznadziejne jeszcze nie miałam neutralnej wiedźmy ale spróbuje to może będzie to he he
Upadła Dusza
13.02.2009, 10:01
Rzadko gram takimi simami, ale jak już to magia ciemności, uwielbiam być zła, tylko troche przeszkadza mi kolor skóry.
Rzadko mam magów ale jak już to czarne charaktery.
Hahahah ja znalazłem wyjście mam małżeństwo złą wiedźmę i dobrego czarodzieja często się kłócą i chyba dojdzie do rozwodu, bo mają do siebie wstręt wrodzony.
Każda magia jest fajna, ale ja najbardziej lubię magię ciemności. Tylko ta zielona skóra nie jest za piękna...
Ja wolę magię światła. ;]
Prawie zawsze wybieram dobrą magię, rzadziej pośrodku.
Chociaż czarną magią też lubię się pobawić, czy się nad kimś poznęcać. Hih. Pozdr. :)
anie_1981
08.05.2009, 20:57
A ja miałam przez moment złą czarownicę, ale znudziła mi się ta cała magia i teraz nie mam wcale.
Ja tylko wybieram ciemną magię :D. Są o niebo lepsze zaklęcia. Heheh
A pozatym uwielbiam jak moja simka się śmieje. Buhahaha.
A ta zielona skóra dodaje uroku:P.
KONDZiO102
10.05.2009, 17:12
Ja mam dobrą magię. Nie mam wrogów więc zła minie potrzebna. I jeszcze dodaje zielony kolor skóry.
Aktualnie mam Wiedźmę Katarzynę Langerak (tak to ona) jest wiedźmą neutralną, nie ma zielonej skóry ani poświaty. :)
A ja nie spotkałam jeszcze żadnej czarownicy, bo przez jakiś błąd nie mogę chodzić/jeździć simami na parcele publiczne...
Chociaż jakbym miała wybierać, to zdecydowanie złą ]:->
Krzykaczus_Pospolitus
24.05.2009, 13:23
Heh, nie mam żadnej, bo nie jarzę o co chodzi w tej całej magii;).
sympathique.
24.05.2009, 14:18
Zwykle wybieram Magię Ciemności, bo bawią mnie te wszystkie złośliwe psikusy, które można robić innym Simom ;), zresztą najczęściej spotykam właśnie takie wiedźmy.
Czarna Magia! Bardziej ją wole, bo coś mnie do niej ciągnie. Tylko ta zielona skóra, to jest dyskryminacja! =D
Sherlock
21.02.2010, 18:52
A ja zagłosowałem, że nie mam czarodziei ;D
Master of Disaster
27.02.2010, 10:31
Rzadko zamieniam swoich Simów w czarowników... ale taki Sim "Xardas" musiał być magiem i to wysoko wykwalifikowanym, a że jest "Nekromantą", to musiał wybrać Ścieżkę Ciemności. Ale - Xardas z zieloną skórą? No jak to wygląda? Porwałam więc dla niego niewolnika (jeden z miastowych), który odwalał za niego całą czarną robotę :D, a w tym czasie szukałam na MTS2 hacku, który by wyłączał te idiotyczne efekty. Niestety, zanim znalazłam, niezbędne okazało się przeinstalowanie TS2 i biedny Xardas zaginął bez wieści...
Gosiaz135
27.02.2010, 11:27
Ja najbardziej lubię mieć dobrych czarodziejów i neutralnych bo nie lubię zbytnio jak u złych jest zielona skóra...
Najczęściej magia neutralna, ale to zależy od sima.
Czy po Jaskini Pokrzyku latają neutralne czarodziejki? Bo nigdy żadnej nie widziałam...
Zawsze lubiłem zuoo
To takie intrygujące >D
Ja nie mam ulubionej, ale jak mam sie określić no to magia ciemności ;d podpalam swoje domy, ginie pare simów i później stylizuję biografię rodziny na tragiczny wypadek ;D Ale zdarza mi sie miec też dobrych czarodziejów ;d
patryk916
14.01.2011, 19:55
Magia neutralna
Hefalump
30.01.2011, 10:27
Ja nie robię magików.
Wtedy jest realistyczniej.
The most Realistycznie
przeciętny
02.02.2011, 21:00
Może to moja opinia, ale nie rozumiem dodawania magii do tego dodatku, tak, wiem że EA się postarało i dodało 2 różne rzeczy do jednego dodatku...tyle że to tak, jakby puścić w TV jedną połowę meczu, a zamiast drugiej dać transmisję z 2 serii skoków narciarskich O_o
kessaris
27.03.2011, 19:34
ja najczęściej obdarzam simów magią neutralną i światła. ten zielony odcień skóry mnie przeraża o.O
DiamentowaSimka
13.06.2011, 17:52
Magia Ciemności :D
miłośniczka zwierząt
13.06.2011, 18:58
ja różnie raz miałam złą czarownice i dobrego czarodzieja i byli małżeństwem.
Różnie, zależy jakie mam plany, aczkolwiek dobrych jest u mnie więcej. Nawet jak robię Simki z ładną karnacją, na drugim stopniu ''zuuaaaa'' im się zmienia. Ciekawe czy jak taka zła czarownica się opali, zmieni jej się odcień skóry ;)
Master of Disaster
01.08.2011, 07:41
HardaBrzoza - wiesz, na MTS jest na to mod, sama z niego korzystam ;) A osobiście robię czasem dobrych, czasem złych. Neutralni zostali niestety przez EA potraktowani jak piąte koło u wozu :((
Carolayn
01.08.2011, 08:47
Ja jeszcze nie miałam Neutralnego, ale wolę magię ciemności niż światła. Jedyne co mi tam przeszkadza to zielony kolor skóry przy wyższym poziomie magii
Master of Disaster
01.08.2011, 12:39
I na dodatek ta zielona skóra przeszkadzała w wybieraniu makijażu, jeśli dobrze pamiętam. Ale jakby co, to dla tych co grają podaję, gdzie można na to ściągnąć hack (tylko z góry ostrzegam, że on likwiduje także ten złoty pył na skórze dobrych czarodziejów): http://www.modthesims.info/download.php?t=299163
Wiem wiem, wczoraj pobrałam mniej zieloną skórę default (bo tak od razu zlikwidować to trochę nie przypomina złej) z MTS tak z ciekawości. Masz moje słowo że to prawda ;) I jestem z tego niezmiernie szczęśliwa.
A neutralnych raczej nie robię, bo chociaż mają najfajniejsze sukienki i fajne kotki (szare i leci z nich złoty pyłek), nie mają swojego pałacu. Nawet tronów itp. nie mogą robić, tylko eliksiry i ''Małą Pannę Śmigotkę''.
A to ja tylko preferuje magię światła.
A co to jest wogule "Mała Panna Śmigotka" ?
Ja mam od premiery Osiedlowe Życie i nigdy nie miałam magii Neutralnej...
@Kysiula Mała Panna Śmigotka to taka mała rzeźba wytwarzana w kociołku.
Natomiast ja najczęściej wybieram magię ciemności, jakoś tak nie za bardzo przeszkadza mi kolor skóry.
Ja najczęściej brałem magię neutralną bo wkurzało mnie to, że jak dobra/zła wiedźma rzuci neutralny czar to ma minus do charakteru. :/ Na szczęście znalazłem na to moda i rodzaj magii zależy teraz od tego jaki jest sim. ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.