Zobacz pełną wersję : The Sims 2 - Moda z H&M Akcesoria
Dominique_90
18.06.2007, 19:37
beznadziejny ten dodatek.Nie no ciuchy są fajne,ale ogólnie beznadzieja.Poza tym ten wybieg...totalne DNO! :O
Wiecie, ja mam ten dodatek i zachwyca średnio. Ciuszków jest tylko 60. Wiecie, niby frajda z tym pokazem i w ogóle... No i oczywiście możliwość prowadzenia biznesu z markowymi sklepami... Ale w sumie to tylko ciuchy. Oceniam 5.5/10 :O
magda1984
22.06.2007, 07:58
Do dupy. Ubrania tylko są fajne.
A ten wybieg? jedno nieporozumienie.
Bo jeśli mam w miescie swój lokal -sklep H&M, i jest tam wybieg,oczywiście mogę zatrudnić do sklepu róźne osoby,ale nie mam możliwości aby im kazać chodzić po wybiegu. To co ? sama mam chodzić ? czy zrobić 5 osobową rodzine żeby mi łaziłą?
Wiem, mogę użyć kodu, ale nie chce.
Poza tym nawet jak mi jeden sims zacznie chodzić to i tak nie ma publiczności,bo niby jak mam im kazać siedzieć ???
fanatyczka
26.06.2007, 09:38
mam jest super.są nowe ciuchy :D
Greenlyme
26.06.2007, 13:47
Wg. mnie ten dodatek jest całkiem fajny.Ciuchy są ładne (poza niektórymi, które są po prostu śmieszne).Rozczarowało mnie tylko to, że nie można zrobić prawdziwego pokazu mody-myślałam, że będzie taka specjalna opcja, ale ogólnie nie żałuję, że kupiłam tą grę.
Ja kupiłam i się rozczarowałam. Jak większość osób, miałam nadzieję, że będzie możliwość zorganizowania pokazu mody. A tu moge sobie po prostu przejśc po tym wybiegu (?) i tyle. No cóż ubraznia są po prostu...śmieszne. No tak jak z prawdziwychpokazów; udziwnione. Na dodatek ubrania te, jak to zawsze od maxisa, są mało realne, lepsze moge znaleźc w internecie. Podsumowując, żałuję, że wydałam tyle kasy na takie coś. Tak teraz zrobie juz mocne postanowienie, nigdy więcej dodatków z serii, acesoria :/ Bo to tylko strata pieniędzy.
bloodwave
27.06.2007, 14:30
ej ziomy jest taka oficjalna stronka na któej są jakies pakiety do tworzenia ciuchów i jakiś program do ich tworzenia... byłam na niej raz link był chyba nawet w tym temacie a teraz patrze i tego nie ma O_o...
włąsnie chodzi ze ja tego linka poszukuje... były tam do sciagniecia takie pakiety z ktorych sie robiło ciuuuchy... omg... a nie ze na stronie...
ej ziomy jest taka oficjalna stronka na któej są jakies pakiety do tworzenia ciuchów i jakiś program do ich tworzenia... byłam na niej raz link był chyba nawet w tym temacie a teraz patrze i tego nie ma O_o...Eee no ubrania sie tworzy w Warsztacie xD A jak chcesz jakieś oryginalniejsze to jeszcze mesh trzeba odpowiedni zrobić, w jeszcze innym programie. To wątpie, że na jakiejś stronce mozna ot tak zrobić ciuch..chyba raczej zaprojektować czy coś xD Ale jak masz ten link to prześlij, chętnie to zobacze :P
Tribädé - znalazłam to o czym mówiła bloodwave.
~~KLIK~~ (http://thesims2fashionrunway.ea.com/about.php?languageCode=16)
Znalazłam jeszcze taki fajny poradnik o pokazie mody. I wydaje mi się on najlepszy.
Budowa wybiegu (http://www.thesims3.pl/poradnik_pokazmodycz1.php)
Pokaz mody (http://www.thesims3.pl/poradnik_pokazmodycz2.php)
bloodwave
28.06.2007, 12:16
Tribädé - znalazłam to o czym mówił bloodwave.
~~KLIK~~ (http://thesims2fashionrunway.ea.com/about.php?languageCode=16)
Dziękuje ci serdecznie xD... MÓWIŁAM! :D jam jest żeńska forma życia!
Micro-Ice
21.07.2007, 11:03
kiedyś był do ściągnięcia flaming, dzięki któremu można było wybierać rodzaj chodzenia sima. niestety strona zlikwidowana.
Hej, kto wie gdzie można ściągnac FLAMING'a?
Bardzo przydatne, szczególnie na wybiegu :)
Yaa - strona z flamingiem została usunięta... był tu: www.shaklin.net
aneczka90-90
25.07.2007, 10:21
hahaha wlasnie przeczytalam o tym wybiegu. ale sobie wymyslili :lol: po prostu ZAL hahaha
ogolem minipack sredni.. ciuchy wcale fajne nie sa, jedynie meskie
Czikita_kiti
25.07.2007, 20:07
Hack - flaming mogę udostępnić. Zainteresowanych zapraszam na PM ^^'
napiszcie mi swój @ adres to wyślę. No, albo na gg.
Można jeszcze tak:
Budowa wybiegu (http://www.thesims3.pl/poradnik_pokazmodycz1.php)
Modele i modelki (http://www.thesims3.pl/poradnik_pokazmodycz2.php)
Oladelbezel
31.07.2007, 12:25
A mi sie strasznie ten minipack podoba ... W ogole uwielbiam sklepy H&M i te ciuchy z minipacka sa swietne xD
Szynszyl
31.07.2007, 16:27
Mam pytanie do posiadaczy - czy Stuff Pack odpala się "nad" Czterema Porami Roku, to znaczy czy jest ekranik ładowania z H&M czy CPR? ;)
Pozdrawiam :papa:
aneczka90-90
31.07.2007, 22:41
Mam pytanie do posiadaczy - czy Stuff Pack odpala się "nad" Czterema Porami Roku, to znaczy czy jest ekranik ładowania z H&M czy CPR? ;)
Pozdrawiam :papa:
Cztery pory roku :P
Jak oni to (http://thesims2fashionrunway.ea.com/vote.php), to (http://thesims2fashionrunway.ea.com/week1.php) i to (http://thesims2fashionrunway.ea.com/week2.php) zrobili? :O
magda1984
07.08.2007, 09:10
Justa było już pełno tematów i poradników jak zrobić pokaz w H&M, poszukaj sobie.
W skrócie- trzeba budować wybieg, i każdego sima kierować na wybiegu,
jakimś tam programem czy kodem można ustalać różne pozycje sima, tzn style jego poruszania się.
Szukaj a znajdziesz.
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=37448&highlight=wybieg - taki sam temat, jednak linki do poradników nie działają. Podałam je tutaj:
http://www.forum.thesims.pl/showpost.php?p=675511&postcount=3 - są na samym dole ;)
misterio
03.09.2007, 17:46
te linki tez nie dzialaja. mam ten sam problem. moglby ktos podac jakies dzialajace? albo wytlomaczyc co i jak?
Te linki nie działają ponieważ serwis Sims Polska też w tym momencie nie działa. Poczekaj trochę ;)
misterio
04.09.2007, 18:21
weszlam w te linki i potem nastepne NIE dzilaja:( jesli jest taka osoba , ktorej sie to otwiera , moglaby przeczytac to i napisac tutaj? plosem
Mam ten dodatek. Naprawdę, bardzo fajny.
madzia_stg
03.11.2007, 18:35
Wie ktoś może jak stworzyć własny pokaz mody??? bo ja niewiem :(
Wie ktoś może jak stworzyć własny pokaz mody??? bo ja niewiem :(
madzia_stg: Przeczytaj te poradniki:
Pokaz mody:
cz.1. Budowa wybiegu (http://www.thesims2.pl/index.php?mod=artykuly&cat=poradniki&art=poradnik_pokazmodycz1)
cz.2. Pokaz mody (http://www.thesims2.pl/index.php?mod=artykuly&cat=poradniki&art=poradnik_pokazmodycz2)
W części drugiej zamieszczony został także film prezentujący pokaz mody - polecam jego obejrzenie ;)
Wilkołak
23.11.2007, 14:51
Dzieki Nikita mi też o to chodziło , POZDROWIENIA dla wszystkich
BBoy Sekretne Imie
16.12.2007, 10:47
Jakieś 2 mies. temu kupiłem moda z H&M i zauważyłem że reklamowane jest jeszcze H&M Fashion Runway nawet w spisie części na http://thesims.pl jest oddzielnie moda z H&M i fashion runway to są 2 różne dodatki?? :con:
O ile wiem to jest jeden dodatek.
martusia_re2
16.12.2007, 15:46
To jest jeden i ten sam dodatek :)) Po prostu błąd na stonce i tyle :))
Castaway
16.12.2007, 16:29
A ja widziałam na oficjalnej stronie "The Sims 2 Fashion H&M Runway" jakoś tak
Ostatnio kupiłam sobie Moda z H&M.Zaczełam je instalowac i wyskoczył mi komunikat zeby na wszelki wypadek zrobic kopie
moich Zwierzaków,CPR i Simów 2.IDalszy ciag komunikatu zawierał tresc o temacie nie działajacych dodatkow.Jezeli bym zainstalowała akcesoria to moje dodatki by nie działały prawidłowo.Wiec po przeczytaniu dałam na OK.Zaznaczyłam jezyk itd.Zaczeło sie zaaktualizowanie moich dodatków.The sims 2-Prawidłowo,Zwierzaki-prawidłowo,Cpr-aktualizacja została przerwana(czy cos w tym stylu)!!!!!!!!!!!!!Probowałam kilka razy i to samo!!!Mam tylko te czesci simow.Zadnych wiecej.Bardzo mi zalezy aby te akcesoria działały!! ;( A i jeszcze cos.Po stierdzeniu błedu na koncu komunikatu było ostatnie zdanie mowiace o odinstalowanie i ponownym zainstalowaniu dodatkow.A nigdzy wczescniej tego nie robiłam wiec sie boje ze cos sie stanie z moini rodzinami i gra.Moja koleznaka kiedys odinstalowała i zainstalowała i jej simka teraz nie moze urodzic dziecka!!!Nie chce odinstalowywac gry!!!!!!!!Poooooooommmmmmmooooooooooooooooccccccc ccccccyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ;( :( ;( :( ;( :gu: :gu: :gu: :gu:
Spokojnie, będzie dobrze.
Zrób tak jak Ci kazano.
Odinstaluj i zainstaluj simy ponownie.
Jeżeli chcesz aby rodzinki i wszystkie inne różności zostały w grze musisz je skopiować, a później znów wkleić do danego folderu.
Możliwe, że w CPR jest jakiś błędny plik, który przeszkadza w aktualizacji tego dodatku. Czy CPR są oryginalne?
Aha... Nie nazywaj tak tematu... xP
Najważniejsze: skopiuj swoje rodziny. Spakuj je, a potem skopiuj do innego folderu. No a potem odinstaluj i zainstaluj od nowa (proponuje żebyś CPR zainstalowała na końcu).
Mi się nigdy nic nie stało z rodzinami, które kopiowałam. No może trzeba od nowa zdobywać przyjaciół, kochanków, rzeczy związane z sąsiadami (taa, ech te cele życiowe...) ale reszta wszystko była OK. Tylko będziesz musiała mieć wtedy te WSZYSTKIE dodatki, co poprzednio, żeby rodzina działała.
Spokojnie, będzie dobrze.
Zrób tak jak Ci kazano.
Odinstaluj i zainstaluj simy ponownie.
Jeżeli chcesz aby rodzinki i wszystkie inne różności zostały w grze musisz je skopiować, a później znów wkleić do danego folderu.
Możliwe, że w CPR jest jakiś błędny plik, który przeszkadza w aktualizacji tego dodatku. Czy CPR są oryginalne?
Aha... Nie nazywaj tak tematu... xP
Tak.CPR oryginalne.Jednak nie jestem przekonana do tej odinstalacji.A mam pytanko.W jakim folderze sa rodziki??
Weronka-Werka9
13.01.2008, 12:23
Moda z H&M i H&M Fashion Runway to jest to samo tylko podejrzewam, że ta druga nazwa to jest chyba po anlgielsku... :)
MiQued93
13.01.2008, 13:55
The Sims 2: H&M Fashion Runway to wyjątkowe miejsce łączące świat wirtualny ze światem wielkiej mody! Zainspirowany kolekcjami H&M możesz projektować a następnie zgłaszać swoje propozycje modnej odzieży przeznaczonej dla bohaterów The Sims 2.
Zaprojektuj oryginalne i niezwykłe kreacje, a następnie pokaż je światu, publikujac je w Internecie! Poznaj wspaniały świat wielkiej mody! Twórz własne, niepowtarzalne stroje. Pokaż wszystkim, co potrafisz!
The Sims 2: Moda z H&M to kolekcja 60 zupełnie nowych akcesorii, na które składają się przede wszystkim modne ubrania marki H&M. Do naszej gry wprowadzone zostaną także nowe elementy Trybu budowy i kupowania, takie jak m.in. modne pokrycia ścian czy podłóg. Zaś gracze, posiadający grę The Sims 2: Własny Biznes oraz akcesoria - The Sims 2: H&M Fashion, będą mogli otworzyć sklep z markowymi ubraniami firmy H&M!
Wystarczy przeczytac na stronie opis i już wszystko wiadomo :)
Dzięki dodatku The Sims 2 Podróże simki robią pozy.
cherryalex
20.01.2008, 20:05
Aaa, no tak... A jak mogę zrobić, by simki chodziły tak jak w rzeczywistości na wybiegu?
Żeby chodziły jak modelki, to musisz ściągnąć hack. Ale niestety nie znam stronki z nim.
ja mam ten hack. niestety narazie nie ma stronki, bo nie pamietam a mam usuniętą. ^^ wtedy w hobby i inne jest takie czarne pudełko, jest mnostwo poz, naprawdę super.
Strawberry
23.01.2008, 09:32
Pozy można znaleźć tutaj - http://modthesims2.com/showthread.php?t=244917
Tylko ten hack znam.
w tym temacie jest hack.
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39585&highlight=chodzenie
przeczytaj caly.
Ale nie jestem pewna, bo kidys ten hack byl na dole a obok zdjecie flamingo, a teraz tego nie ma.
kasiula215
28.01.2008, 19:59
A wybieg nie dochodzi w moda z h&m? ja niestety tego mini packu nie mam więc nie wiem...
Żeby chodziły jak modelki, to musisz ściągnąć hack. Ale niestety nie znam stronki z nim.
Coś mi się wydaje, że pozy dochodzą w dodatku 'Na Studia'
To pozy z aparatu ;) To jest hack na chodzenie, chyba pozy też tam były xD
Nie zakładałam nowego tematu więc napiszę tutaj. Jezeli chodzi o ten wybieg modelek to czy idzie jakoś (z kodami czy bez) organizować własnie ten występ? Oglądałam fotki i było, że simy siedziały, a ci modele chodziły po wybiegu. Żeby były brawa oklaski, punkty, kto wygrał itp. Moze z tym ostatnim przesadziłam, ale żeby były wystepy poprostu. Pojechałam u siebie na tą parcele publiczną tą nową i na pietrze był wybieg, ale nic więcej... ;(
lollypopek
16.02.2008, 18:34
Nie można organizować własnego występu :( chyba, że zmusisz przechodniów do siedzenia przed wybiegiem (ale będą gadać i to będzie wyglądało nie naturalnie) a twoji simowie będą po prostu chodzić po wybiegu. Przydatne to jest jak się kręci film, a tak to żadnej frajdy nie sprawia :(
Nikol112
17.02.2008, 20:00
Pozy dochodzą w Podróżach np.ośle uczy czy coś takiego.A wybieg dla modelek można robić w modzie z H&M bo tez mam,ale nie stety nie wiem jak go zrobic.Gdzies czytałam ale nie pamiętam..a i chyba trzeba miec taki hack zeby mogly modelki robic pozy :D :D
Yin Yang
26.02.2008, 10:32
Ja tak z innej beczki
Jak obejrzeć pokaz mody którego ja nie organizuję bo to nie moje simy są modelami??? Proszę o odpowiedź jeśli to możliwe
Był flaming od shaklin chyba,ale nie ona zakończyła działaloność.Dała jedynie do ściągnięcia dodatki bez opisu.Tam jest właśnie flaming,który daje takie chodzenie jak modelki.Jeśli znajdę to podam.
A co do wybiegu-poprostu daje się fundatemnty,tą taką zasłonę(ozdoby) i te małe lampki na podłogę i to tyle;)
Nie jest to pokaz jako pokaz,że ludzie będa podziwiac i tak dalej.Te ,,pokazy"bardziej przydają się do fotostory albo videostory;)
lollypopek
27.02.2008, 13:57
Ja tak z innej beczki
Jak obejrzeć pokaz mody którego ja nie organizuję bo to nie moje simy są modelami??? Proszę o odpowiedź jeśli to możliwe
Nie można, tylko ty możesz organizować w swojej grze pokaz mody.
Chociaż możesz poszukać filmików np. na youtube, sądzę, że inaczej się nie da :P
http://www.sendspace.com/file/bxl82x
tu jest flaming;]
aha.Teraz nie mam na kompie simsów i nie sprawdzę;/
Ktoś w innym temacie napisał,że trzeba się ubrać w ubranie z Mody z H&M i kliknąć na wybieg,a następnie zrób pokaz czy coś;/.Ale mi się nie wydaje,bo nigdy nie miałam czegoś takiego.Raczej nie można zrobić takiego wybiegu,że przyjdą ludzie i będą podziwiać.
olka1945
02.06.2008, 15:18
więc to te pytania:
1.Jak zrobić pokaz mody
2.Jakie dodatki np.nż ,cpr ,wb itd. mają najmniej MB RAM I Z AKCESORI
dzięki z pomoc
Krystek175
02.06.2008, 17:08
mnie sie wydaje ze to ten hack http://modthesims2.com/showthread.php?t=244917
wybieg dla modelek możesz zrobić właściwie w każdym dodatku, jak i w wersji bez nich.Wystarczy, że ściągniesz hack co dały Ci osoby powyżej, zrobisz fundamenty czy scenę z jakiegoś dodatku i masz :-)
maagda_17
30.06.2008, 20:11
hello;) trochę wydaje mi się to dziwne że producenci dali ten ,,pokaz mody" tylko jako ozdobę i dla ludzi którzy robią foto- lub video-story, ludzie pomyślcie logicznie......nikt nie jest takim czopem......wystarczy nacisnąć na tą kurtynę i wyświetli się pokaz mody!!
Kacpero221
25.07.2008, 17:58
Mam pytanie: Chcę kupić Mini pack Moda z H&M. Czy muszę mieć jakiś dodatek lub inny mini pack, aby poszedł? Mam tylko podstawę.
Nie musisz - wystarczy podstawa The Sims 2 - będzie działać :)
Kacpero221
26.07.2008, 11:20
Dzięki Bjork!
Angelika
07.08.2008, 15:34
mi sie ten dodatek nie podoba bo oprócz tego ze mozna robic pokaz mody to nie ma nic fajnego a ubrania tez sa nieciekawe
Hermione
08.08.2008, 21:59
Tak ogolnie to ten dodatek niefajny....nie polecam go za bardzo..... - nikomu
W rzeczywistosci to ciuchy z H&M sa wpozo,ale w grze to katastrofa tylko dwa "kostiumy"mi sie podobyja u kobiet i moze jeszcze ta sukienka w paski ale tak to niefajne....nie polecam...
ultraviolence
08.08.2008, 22:12
Załamałaś mnie - a mi właśnie na dniach ma przyjść paczka z tym dodatkiem :P Chociaż oglądając screeny, nie było wcale tak źle... Widziałam w necie parę fajnych ciuchów robionych pod H&M'a :D
Hermione
08.08.2008, 22:15
Nie mowilam ze wszystkie sa nieokey!
Po prostu ja tak mysle,ale kazdy ma inne zdanie,nie?
Szkoda tych pokazow mody....ale coz...
wszystko, co widzialas w necie, jest w tym dodatku. i niestety - nic poza tym...
ja kupilam - z mysla, ze bedzie tego wiecej. ale ostatecznie nie zaluje.
ultraviolence
08.08.2008, 22:44
Uff, chociaż Ty jedna podniosłaś mnie na duchu :D A tak na marginesie: Tam są tylko ciuchy, czy dochodzą jakieś nowe przedmioty?
Hermione
08.08.2008, 22:53
Tak!
Wyposazenie sklepu sieci H&M
To nawet niezle.......jedno z fajniejszych rzeczy w tym dodatku
no wlasnie, duzym plusem jest to, ze mozna zrobic ładny sklepik h&m :)
Ale ciuchy też są fajne :D
Jak na mnie, to w skali 1-5 dałabym im 5.
Ale i tak najlepsza jest ta kasa :>
KissForYou
20.08.2008, 08:55
Mi tez sie bardzo podoba. Teraz naprawde mam dylemat w co ubrac moich Simow :D
Pralinka
21.08.2008, 16:52
Kiepsko ;/ .. A i mam pytaneie czy macie przymierzalnie?.. Bo ja nie mam nigdzie :/
I tych ciuchów co są niby na tych półkach to sie nie da sprzedawać :(
Nie tych ciuchów z półek się nie da sprzedawać :(
To tylko ozdoby.
A przymierzalnie są w "Sklepowe" > "Różne" i dostępne jeno na parcelach publicznych.
Głupio bo te ciuchy na półkach są też na parcelach domowych. Po co to komu?! O_O
No, kto sobie ustawi półkę ze sklepu w domu? X_x'
Szczur - oni myśleli o sklepach, a nie o tym czy ktoś postawi sklepową półkę z wypisanym wołami logo "H&M", ze 3 sklepy H&M są w skrzyni domów.
Mam niewielkie wrażenie, że tych dupereli do sklepu jest więcej jak ciuchów...
ładne ubrania i nawet niezła ilość.
muszę zorganizować ten pokaz... :>
Coca-Cola
15.11.2008, 17:16
H&M jest w miarę spoko. Lubię te ciuchy dla starszych osób! Dla np. matek z nastoletnimi dziećmi. Bardzo pasują.
ja bardzo lubię te akcesoria, ma się takie czadowe ubrania
Też tak myślę, nigdy nie miałam w co ubrać Simów, a nie umiałam jeszcze ściągać dodatków z internetu. Poza tym fajny jest dywanik i nowe okno piętrowe :) Przydaje mi się to czasem.
Jak to nie miałaś w co ubrać ? Przecież nocne życie, czas wolny i inne dodatki dają ubrań ogrom. Ja tam jakoś nie mam ochoty ich kupować dlatego też raczej nie będę kupował H&M.
Master of Disaster
27.07.2011, 20:28
@up - no niby tak, ale ciuchy z tego dodatku są naprawdę fajne. Naprawdę się przydają, jak chcę zrobić jakiegoś Sima "maxis-match" :D
Mi się podoba Szyk i elegancja. Ponieważ wprowadza do gry wiele przedmiotów oraz eleganckich ubrań :P
No nie miałam w co ubrać, bo z NŻ tylko dwa mi się podobają. Ubrania z Czasu Wolnego są takie ''wieśniackie''. I według mnie tylko tu są normalne ubrania :)
Tenebris
06.07.2014, 11:41
Odświeżam :). To były pierwsze akcesoria jakie kupiłam do Simsów. Pamiętam, że wtedy miała przy sobie mało pieniędzy ale chciałam cokolwiek kupić do Simsów i padło na te akcesoria bo kosztowały chyba 30 zł. Ubrania - świetne zwłaszcza dla dorosłych i nastolatek. Męskie są takie średnie..
Miałam tak samo ;D Mało kasy przy sobie ale byłam w sklepie gdzie były gry i tęsknie oglądałam wszystkie simsy i padło na modę z hm ;D
Owl Finch
31.07.2014, 23:43
Ubrania są faktycznie ładne. Ale odnoszę wrażenie, że jak w TS2 zrobią ładny ciuch - to dają okropne buty. Albo odwrotnie. Albo wszystko jest ok, a później się okazuje, że bluzka nie ma pleców lub coś w tym stylu :P
Preferuję ubrania z internetu, chociaż muszę przyznać, że nawet korzystam z tych akcesoriów.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.