PDA

Zobacz pełną wersję : The Sims Historie - pytania nie mieszczące się w innych działach

Jaris
31.08.2007, 19:10
Mam kilka czesc the sims 2 czy wszystkie czesci sa ze soba zlączone czy jesli kupie historie np.ze swiata zwierzat to tez mi sie polaczy z innymi the sims 2??

Kuba xD
31.08.2007, 21:26
Było już chyba ze sto razy! THE SIMS HISTORIE NIE WSPÓŁGRA Z THE SIMS, ANI THE SIMS 2!! To są dwie inne, oddzielne gry.

Kalerisha
10.10.2007, 16:33
A ja mam takie pytanie (jeśli można)
Czy np. jak są historie zwierzaków to MUSZE posiadać historie z życia (cz jakoś tak) żeby je wgrać?????????

Pzdr
Kaleri

psychickid
10.10.2007, 16:48
Nie musisz. To oddzielna gra. Nie potrzebujesz, ani The sims 2, ani histori z życia wziętych :D

Owl Finch
27.10.2007, 11:20
Właśnie. Czy w TS Historie jest wogóle BodyShop??? bo ja u siebie nie wykryłam.... :O

anusia12888
28.12.2007, 13:05
Hej. Slyszalam ze historie są dobra dla laptopow :/ czyli o co chodzi ja mam laptop i nienarzekam na the sims 2
pozdrawiam wszystkich mocniutko :P

Deeta
28.12.2007, 13:13
Chodzi o to,że działają bezproblemowo także na laptopach.

Rëñáës
28.12.2007, 13:26
Mnie The Sims 2 na laptopie działa krytycznie, choć jest dobry.
U mojej koleżanki też tak działa, a Historie działają jej znakomicie.
Ja narzekam... xP

Juszes
28.12.2007, 14:42
Poza tym są w oddzielnym oknie co (podobno) ułatwia grę...

Kicia
28.12.2007, 14:47
Nie straszcie mnie bo chcę sobie kupić laptopa!!! :P a mam Tylko The Sims2 i dodatki.

Juszes
28.12.2007, 15:02
To przygotuj się na to, że gra może się zacinać, pogorszy się grafika itp. Ja kiedy zainstalowałam simsy2 na laptopie chodziło okropnie! A mam całkiem dobrego laptopa... Z myślą o laptopach stworzona właśnie historie, które mają mniejsze wymagania sprzętowe i są dobrze przystosowane do laptopów ^^.

Carmine
28.12.2007, 20:13
taa, to cos nie macie takich dobrych laptopów.:). moja koleżanka, ma laptopa i nic jej sie nie pogorszyło.nie wiem dlaczego.;d. ja też mam laptopa, ale w simsy gram na normalnym.:D

Wickoo
29.12.2007, 13:10
Naiwne..

Laptopy to taki sam sprzęt jak komputery stacjonarne; Jeżeli faktycznie miałybyście "dobre" laptopy, to nic by się nie pogorszyło.

Większość obecnie sprzedawanych notebooków ma zintegrowane karty graficzne GMA X3100 lub GMA 950.
Są to najlepsze ze zintegrowanych kart graficznych, obsługują Shadery, X3100 nawet Transform&Lighting, którego używają Simsy.
Mimo to wydajności zbytniej nie mają. Poza tym trzeba pamiętać, że aby grafika była ładna pierwszorzędną rzeczą jest ustalenie natywnej rozdzielczości wyświetlacza, czyli najczęściej 1280x800.
Jest to więcej pikseli do wygenerowania, a w/w układy słabo sobie z tym radzą.
Ja na stacjonarnym komputerze mam monitor 22" i muszę ustawiać 1680x1050 - to jest dopiero wyzwanie, ale akurat mam dobrą kartę graficzną, więc wszystko chodzi ładnie.

Druga rzecz - jeżeli grafika z laptopa nie obsługuje T&L, to musi za nią to robić procesor, dlatego wtedy trzeba mieć procesor w laptopie około 2ghz.
Obecnie sprzedawane "dobre" laptopy mają dwurdzeniowe procesory Core 2 Duo 2,2ghz. Trochę starsze - Core 2 Duo 1,86ghz na przykład. Też dobrze.

Nie można sobie powiedzieć "mam dobrego laptopa" - może i masz, ale dobrego do pracy biurowej :shifty:
Trzeba wiedzieć jakiie podzespoły się ma w środku.

monika55
21.01.2008, 14:32
A jak mam historie z zycia wziete i kupie z zycia zwierzat to sie zlacza czy będą dzialać oddzielnie??

Rëñáës
21.01.2008, 20:09
A jak mam historie z zycia wziete i kupie z zycia zwierzat to sie zlacza czy będą dzialać oddzielnie??
Każde Historie działają oddzielnie.
To oddzielna gra.

Selena
05.02.2008, 22:53
Do wszystkich, którzy nie wiedzą, a pytają w Każdym temacie xP

SERIA "HISTORIE":
- Z Życia Wzięte
- Ze Świata Zwierząt
- Z Bezludnej Wyspy

Każda z tych gier jest sama w sobie samodzielna, nie jest dodatkiem. Każda z tych trzech gier chodzi SAMA, bez pomocy niczego!

To by było na tyle ;P

jaguska368
07.02.2008, 15:30
Mam The Sims Historie ze Świata Zwierząt, i chcę się was zapytać czy do historii można wgrywać dodatki z neta ?

Angel
07.02.2008, 16:09
Ubrania, dodatki itd. wymagające tylko The Sims 2 można ;)

Selena
07.02.2008, 17:45
W przypadku The Sims 2 masz wszystko w folderze EA Games na Moje Dokumenty.

A w przypadku Historie, to jest to w folderze Electronic Arts także w moich dokumentach. Ale wśród foderów nie ma "Downloads" - poprostu stwórz taki foder i tam umieszczaj ;) Nie jest gwarantowane, że wszystkie ci pójdą, ale wiele będą działać :P ja sama do histori dodaję dodatki, bo te z głównej podstawy The Sims 2 są nudne i jest ich mało xP

Pozdro!

jaguska368
07.02.2008, 18:43
Achas to tak zrobie :) Oczywiście do TS2 umiem wgrywac dodatki :)

Selena
07.02.2008, 18:49
Achas to tak zrobie :) Oczywiście do TS2 umiem wgrywac dodatki :)
To sobie poradzisz :)
Identycznie się robi, z taką różnicą, że The Sims 2 jest w folderze EA Games, a Historie w Electronic Arts ;) Pozdrawiam

Fizzly
08.02.2008, 21:28
Naiwne..

Laptopy to taki sam sprzęt jak komputery stacjonarne;
<olaboga> Założę się, że informatyki to ty nie studiujesz ^^'

Majuchowata
13.02.2008, 12:13
Czesc. Dzisiaj tak przegladam forum i natchlam sie na temat " czy mozna wgrywac dodatki do TS2H ?" czy jakos tak. i wszyscy tam pisali, ze mozna:) . No i ja zaczealm sobie sciagac rozne dodatki i juz wchodze w gre i jest wszystko ok. Dodatki sa, gra sie nie tnie. A teraz przed momentem znalazlam na moim kompie folder z dodatkami od mojej starej gry THe sims 2 i tam rozne dodatki typu nocne zycie. No i uradowana, ze nie bede musiala tego wszystkiego od nowa sciagac biore, kopiuje te wszystkie dodatki do folderu Downloads. No i teraz uruchamiam gre i w polowie ladowania gra sie wylacza bez zadnego bledu ;( . Czy to moze byc spowodowane od za duzej ilosci dodatkow??

psychickid
13.02.2008, 15:40
Może byś spowodowane tym, ale mi się wydaje, że dodatki (z netu) np. do naocego życie nie wejdą ci, tylko to podstawy TS2.

Samantha
14.02.2008, 09:04
Do Bezludnej Wyspy pasują dodatki takie jak do The Sims 2 oraz InSIMenator z Podróży ;)

Majuchowata
14.02.2008, 12:11
Ale ja mam tylko The Sims 2 historie z zycia wziete...;/

Samantha
14.02.2008, 13:34
A teraz przed momentem znalazlam na moim kompie folder z dodatkami od mojej starej gry THe sims 2 i tam rozne dodatki typu nocne zycie. No i uradowana, ze nie bede musiala tego wszystkiego od nowa sciagac biore, kopiuje te wszystkie dodatki do folderu Downloads. No i teraz uruchamiam gre i w polowie ladowania gra sie wylacza bez zadnego bledu ;( . Czy to moze byc spowodowane od za duzej ilosci dodatkow??Napisałaś, że skopiowałaś dodatki z Nocnego Życiahttp://www.forum.thesims.pl/images/smilies/blink.gif, a te dodatki nie będą działać w Bezludnej Wyspie! Tylko takie, które działają w podstawie The Sims 2 i ewentualnie w Podróżach. Przypuszczam, że któreś dodatki psują ci grę!http://www.forum.thesims.pl/images/smilies/grin.gif

'Mu
02.03.2008, 17:26
Znudziła mnie ta część historii. Zresztą czy kogoś zdziwiłam takim stwierdzeniem? Gra jest obrzydliwie uproszczona w stosunku do podstawowej wersji gry. Poza samą historią rozbitka, nie ma wiele do zaoferowania.

Jedno wciąż nie pozwala mi usunąć gry. Przyzwyczaiłam się do swej simki.
Czy można przenieść ją do podstawowej wersji gry?

Chryzantem Złocisty
20.03.2008, 09:54
No właśnie,czy jest możliwość przeniesienia mebli,ubrań,roślin z Bezludnej Wyspy do TS2?
Bardzo proszę o jakiś konkret,zależy mi na tym,jeżeli ktoś zna sposób jak to zrobić - niechże się podzieli ze mną tą wiedzą ^^

Kiedyś na MTS2 były dostępne rzeczy z Historii z Życia Wziętych,więc sądzę że jest takie coś możliwe.

I proszę wszystkich nabijaczy postów o niepisanie "Ja też tak chcę!" "Powiedz jak to zrobić!" "No właśnie,jak to można zrobić!" itepe.
Jak ktoś odpowie,to będziemy wszyscy wiedzieć,a fali bezsensownych postów w tym temacie nie chcę.

Z góry dzięki ^^

I NIE chodzi mi o rzeczy z neta/z The Sims 2 do Historii/whatever.
Chodzi mi o to jak rzeczy Z Historii przenieść DO simsów.

SylveX
20.03.2008, 13:19
To raczej niemożliwe, chyba że by szło (ale jestem na 99,99999999999% pewny że nie idzie) przenieś pliki (niewiadomo jakie:() z TSHzBW do TS2. Po za tym niezgadzały by sie ceny (inna "waluta"), i do glupiej zmywarki napewno potrzebny bylby wiatrak elektryczny, no i w TS2 nie ma wymagań do prądu i wody w przedmiotach, i po raz kolejny niezgodnośc plików by była.

No cóż, raczej nie da sie dodac nowych przedmiotów, bez gwiazdki (oczywiście poza dodatkami)

Chryzantem Złocisty
20.03.2008, 14:01
Probowałam już grzebać w plikach TSHzBW,były jakieś package,ale tzw. "Testobject",i to raczej nie były meble.
Gdyby ktoś wiedział,gdzie mogłabym odnaleźć meble i ubrania z Historii,może mogłabym je jakoś skopiować do TS2.
W sumie,sposób byłby łatwy - dać do folderu Downloads i zapewne by działały (waluta zamieniłaby się na simoleony,tak mi się wydaje).

Jeżeli ktoś zna jakiś sprawdzony sposób,lub mógłby mi odpowiedzieć na ww.pytanie,to proszę,niech tu napisze ;)

PS - rzeczy z neta i z TS2 działają w Historiach.
Na innym forum czytałam,jak to zrobić,ale że mi to niepotrzebne to się nie wgłębiałam w temat ;p
No ale jeśli się da z TS2 przenieść rzeczy do Historii,to czemu nie na odwrót?
Sądzę,że chodzi o package z plików.

Tyle że,nie wiem gdzie ich szukać - i to jest problem.
No chyba że jest jakiś inny sposób.

martusia_re2
23.03.2008, 14:20
Jest inteenimator do histori?? a Może można zastosować inteenimator z the sims 2 ???

Nikol112
05.04.2008, 12:09
Czy w Historiach z bezludnej wyspy da się tak jak w the sims 2 grać na pełnym ekranie i swobodnie przesuwać myszką tło parceli?

NOTplastic
05.04.2008, 12:54
Wystarczy w opcjach gry włączyć pełny ekran,a nie tryb okienkowy .

She
05.04.2008, 14:06
Ale jak?
<znakiznakiznaki>

Nikol112
05.04.2008, 16:11
Dołączam do pytania Audrey :D:D Sama nie wiem jak to zrobić :D:D
Mam jeszcze jedno pytanie do Was a mianowicie jak można zaadoptować hiene czy jaguara oczywiście jak jaguar jest w grze :D:D

jak był taki temat związany z jaguarem czy hieną to SORRY !!!! :1smutny:

martusia_re2
06.04.2008, 20:31
Wchodzisz w opcję/grafika i tam jest wyłącz lub włącz tryb okienkowy. JEst to w grafice albo w opcjach.

Nikol112
07.04.2008, 09:59
Ok dziękuje wypróbuje wszystkim :D:D:D:D

A powie mi ktoś jak można zaadoptować hienę (albo jaguara , sama nie wiem czy jaguar jest w grze bo mam ją bardzo krótko ) >>>

martusia_re2
11.04.2008, 18:54
Jak masz tryb gry swobodnej. To po prostu na parcele jakas idziesz gdzie one sa. a dalej do tak w normalnych TS2 ZWIERZAKI :)

Nikol112
12.04.2008, 11:21
Aha dziękuje, Wam wszystkim za odpowiedź

Yin Yang
23.04.2008, 15:09
A ja myślę że ta wersja jest przystosowana dla laptopów ponieważ żeby sterować kamerą nie trzeba używać myszki bo steruje sie klawiszami A,S,W i D. ;)

OlaBernacik
24.04.2008, 13:38
A u mnie chodzi na laptopie TSHZBW ZNAKOMICIE A NA KOMPIE:
NIE CHODZI
GDY INSTALUJE TO WCHODZI W INTERNET I WYSKAKUJE OKIENKO INSTALOWANIA[0 PROCENT]I INFORMACJA W 2 OKIENKU:
BLAD W KOPIOWANIU Z NOSNIKA I PISZE: PONOW PROBE ANULUJ :1smutny:
KLIKAM PONOW I NIC [ POMOCY]
TYLKO NA LAPTOPIE IDZIE NORMALNIE[BEZ WCHODZENIA DO NETU I BEZ INFORMACJI
NIE CHCE NA LAPTOPIE-WOLNO DZIALA :ohmy: :angry:
MAM ORGINALNA[W REGULAMINI PISZE I TAK ZE NIE MAGA BYC PIRACKIE] :klock1: CZY MUSZE MIEC TEN LOs

odpowie mi ktos czemu na kompie dziala a na laptopie nie!?

EDIT:odpowiedzcie blagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Picard
25.04.2008, 08:03
Wszystko zależy co ma w środku laptop. k.graf+proc+ram=wydajnośc

Hondirenda
05.05.2008, 18:51
Byłam na allegro i widziałam, że historie z bazludnej wyspy mają dwa rodzaje:
Jeden z okładką z babą przy ogniskiem, chłopem z pochodnią, babą z bożkiem i chłopem co jej wkłada naszyjnik. Zaś druga jest z gościem co złowił rybkę, babą w fioletowej sukience i dziewczynie z maską.
Chcę kupić i nie wiem, które wybrać. HELP!
EDIT: Macie tu okładki:

http://images30.fotosik.pl/208/532533d34ddceb18.jpg

http://images24.fotosik.pl/208/53ce0a7d39e2985d.jpeg

słoneczko
05.05.2008, 19:21
ta pierwsza okładka nie jest prawdziwa bo sprawdziłam w necie
istnieje druga okładka knóra ma nazwę angielską castaway i ma inną okładkę
ale gry się nie rórznią więc kup tą drugą

mam nadzieje że pomogłam :D

Hondirenda
06.05.2008, 12:33
http://images24.fotosik.pl/208/53ce0a7d39e2985d.jpeg

Tą grę mam kupić?

Iminashi
06.05.2008, 12:56
ta pierwsza okładka nie jest prawdziwa bo sprawdziłam w necie
skad wiesz ze w necie byla ta prawdziwa? ja weszlam na strone empiku i te simskaki na okladce w dzien kosztuja taniej, a te w nocy drozej. zdaje sie ze te drugie sa lepiej przystosowane na laptopa :/

SylveX
07.05.2008, 17:22
Ta inna okładka(tam gdzie jest dzień) powstała kupe czasu przed samą grą, ponieważ na różnego typu reklamach były wszystkie 3 historie, a przy TSHzBW dopisek 'wkrótce':)

Hondirenda
02.06.2008, 12:07
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak nazywa się ten utwór przewodni? Ten co jest w filmiku tylko, że ze słowami.

Arek_7_08
22.06.2008, 14:49
No właśnie,czy jest możliwość przeniesienia mebli,ubrań,roślin z Bezludnej Wyspy do TS2?
Bardzo proszę o jakiś konkret,zależy mi na tym,jeżeli ktoś zna sposób jak to zrobić - niechże się podzieli ze mną tą wiedzą ^^

Kiedyś na MTS2 były dostępne rzeczy z Historii z Życia Wziętych,więc sądzę że jest takie coś możliwe.

I proszę wszystkich nabijaczy postów o niepisanie "Ja też tak chcę!" "Powiedz jak to zrobić!" "No właśnie,jak to można zrobić!" itepe.
Jak ktoś odpowie,to będziemy wszyscy wiedzieć,a fali bezsensownych postów w tym temacie nie chcę.

Z góry dzięki ^^

spróbuj skopiować folder C:\Documents and Settings\NAZWA_UZYTKOWNIKA\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims™ Historie z bezludnej wyspy\Neighborhoods\00000000\N001 do folderu C:\Documents and Settings\NAZWA_UZYTKOWNIKA\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods

kama_kizia
30.06.2008, 15:54
wydaje mi się, że nie da. alke jeżeli ktoś ma swoje sposoby, to może ci pomóc. pozdrawiam ;))

Guanabanana
30.06.2008, 17:17
Temat jest stary, więc nie wiem czy ten problem wciąż istnieje, ale... za pomocą SimPe powinno się dać to zrobić. Jak zauważyłam program widzi okolice z Historii więc warto spróbować postępując zgodnie z poradnikiem.

Aleksandra
07.07.2008, 22:06
Yy... A mi w historiach działają meble itd.Ale nie działają ubrania, włosy, skiny... wydaje mi się ze ściagam meshe:D Znaczy ściągam, tak myśle. Wkładam do stworzonego folderu download, a jednak i tak nigdy nie ma tego w grze.

Edzia_08
12.07.2008, 13:13
Hej.Chciałabym się spytac czy w simsach Histore ze świata zwierząt chodzi InSimenator.? Jak,tak to proszę powiedziec do jakiego folderu to wgrac.

Mika
13.07.2008, 11:16
nie dziala, InSim jest przeznaczony tylko do The Sims 2 + dodatkow.

Edzia_08
16.07.2008, 08:10
Dzięki za szybką odpowiedź.

Korlena784
23.08.2008, 12:11
Czy w the sims Historie z życia wzięte w normalniej grze bez robienia histrii da sie budowac bo wiem ,ze w sims h. z . bezludnej wyspy sie nie da a w h.z zycia wzięte da sie??

Björk
23.08.2008, 12:21
Mylisz się - w Historiach z bezludnej wyspy w trybie gry swobodnej da się budować.
Nie wiem, jak to jest z Historie z Życia Wzięte. Ale przypuszczam, że też się da.

stotka
23.08.2008, 12:22
oczywiscie, ze sie da.
tak samo w "historiach ze swiata zwierzat".

Korlena784
23.08.2008, 13:15
Czy w jakich kolwiek Simsach z serii "Historie" da sie zrobic własną histornię i potem ją przejść??

blakistoni
23.08.2008, 13:52
Niestety nie można..a przynajmniej nie spotkałam się z tym ;)

Kluz
25.12.2008, 22:34
Witam wszystkich (pierwszy post,więc trzeba robić dobre wrażenie :P)
Mam problem z grą "The Sims:Life Stories" :/
Gdy zaczynam instalować dochodzi do jakiś 2%-3% i piszę,że instalacja się zakończyła.
Gdy chcę włączyć grę otrzymuję następujący komunikat:
"The application has craszed.The application will now terminate."
Jakieś pomysły/rady?
Chyba pomyliłem działy?Przepraszam :D

Björk
26.12.2008, 06:35
Witam wszystkich (pierwszy post,więc trzeba robić dobre wrażenie :P)
Mam problem z grą "The Sims:Life Stories" :/
Gdy zaczynam instalować dochodzi do jakiś 2%-3% i piszę,że instalacja się zakończyła.
Gdy chcę włączyć grę otrzymuję następujący komunikat:
"The application has craszed.The application will now terminate."
Jakieś pomysły/rady?
Chyba pomyliłem działy?Przepraszam :D

Dziwny komunikat.
Czy instalujesz z oryginalnej płyty? Bo moje pierwsze wrażenie, że ściągnęłaś sobie craka z netu, który Ci crarkuje grę i chyba w ogóle nie masz Historii Z Życia Wziętych, a tym bardziej zainstalowanych :)

Kluz
26.12.2008, 09:09
Podczas instalacji ORYGINALNYCH :P Simsów dostaje taki komunikat.I jak mówiłem nie instaluje się.tzn tylko do 3%:P

Björk
26.12.2008, 09:46
No cóż - a nie miałeś zainstalowanych wcześniej?
I może napisz też czy instalation is crashed, czy craked?
Jak miałeś zainstalowane wcześniej, to wywal wszystko, to co było poprzednio.
Jeżeli nie - sprawdź czy płyta jest w dobrym stanie (może ma jakieś zadrapania)?

Kluz
26.12.2008, 11:37
Czemu uważasz,że mam nieoryginalną wersje?
NIECracked tylko Crashed :P
Płytka jest nowa.Nie była wcześniej używana.

Panna Lawenda
30.12.2008, 11:37
Crashed? Ta aplikacja jest zniszczona i zaraz wygaśnie?
Ej coś masz chyba z płytką, albo jakiś wirus na kompie?
Albo płytkę ci zawirusowało?

Björk
30.12.2008, 11:40
Czemu uważasz,że mam nieoryginalną wersje?
NIECracked tylko Crashed :P
Płytka jest nowa.Nie była wcześniej używana.

Przepraszam, chodziło mi o Twój cytat, nie wiedziałam czy craszed się wzięło od craked, czy od crashed :)

Lilu87
04.02.2009, 09:13
Cześć mam głupie pytanie. Czyw the sims 2 historie ze świata zwirząt, można po przejściu histori normalnie grać? stworzyć sobie rodzinkę i wybudować dom i tak dalej jak w the sims 2 podstawie + do tego zwierzaki? Bo nie rozumiem:/ ta gra w empiku za 50 zł jest, to już podstawa sims jest droższa:(

Domiiniisia
04.02.2009, 19:32
hey . a moge obojetnie z jakiej stronki sciagac dodatki .? i prawie wszystkie wejda . ;///
.?

Milka84
04.02.2009, 19:54
Dominisia - możesz ściągać dodatki tylko ze stron do tego przeznaczonych czyli np. pimp-my-sims, wejdą wszystkie jak wpakujesz je do dobrego miejsca najlepiej przez Winara.
Jakby co prawidłowe miejsce to Moje dokumenty - Ea Games - The Sims 2 - Download

Björk
04.02.2009, 19:57
Dominisia - możesz ściągać dodatki tylko ze stron do tego przeznaczonych czyli np. pimp-my-sims, wejdą wszystkie jak wpakujesz je do dobrego miejsca najlepiej przez Winara.
Jakby co prawidłowe miejsce to Moje dokumenty - Ea Games - The Sims 2 - Download

Niekoniecznie ;)

Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims™ Historie z bezludnej wyspy\Downloads

Milka84
04.02.2009, 20:10
No tak racja. Zapomniałam że to dział dla historii, najmocniej przepraszam.

Clyde130
07.02.2009, 18:07
taa, to cos nie macie takich dobrych laptopów.:). moja koleżanka, ma laptopa i nic jej sie nie pogorszyło.nie wiem dlaczego.;d. ja też mam laptopa, ale w simsy gram na normalnym.:D

Po prostu niektórym chodzi gorzej na laptopach , bo pewnie mają za dużo ściągniętych dodatków.

SandwichBeast
25.06.2011, 10:05
W przypadku The Sims 2 masz wszystko w folderze EA Games na Moje Dokumenty.

A w przypadku Historie, to jest to w folderze Electronic Arts także w moich dokumentach. Ale wśród foderów nie ma "Downloads" - poprostu stwórz taki foder i tam umieszczaj ;) Nie jest gwarantowane, że wszystkie ci pójdą, ale wiele będą działać :P ja sama do histori dodaję dodatki, bo te z głównej podstawy The Sims 2 są nudne i jest ich mało xP

Pozdro!

A z jakiej strony brałaś te dodatki? Jeśli możesz, to podaj linka:D

karolina101410
12.08.2011, 20:39
W historii Reni doszłam do momentu gdzie mam urządzić pokoik dla dziecka...

urządziłam w salonie a później nawet i w innym pokoju, a cel jej się nie zmienił...

Helel
01.05.2012, 12:32
Witam, kiedyś znalazłam stronę z której można było pobrać nagrody scenariusza do The Sims 2, niestety zagubiłam link do tego :( Pomoże ktoś?

edit: wreszcie znalazłam :D Daję link, bo może jeszcze ktoś będzie potrzebował http://www.moreawesomethanyou.com/smf/index.php/topic,10993.0.html

Psychosis
25.11.2012, 11:58
Mam pytania do The sims - Historie ze świata zwierząt.
1. Czy dochodzą jakieś nowe komendy/sztuczki w tej grze, w porównaniu z TS2:Zwierzaki?Jeśli tak, to jakie?
2.Czy w trybie wolnej gry, można brać udział w konkursach ze swoim zwierzakiem?

Cytryśnia
25.11.2012, 12:06
1. chyba nie, ale jestem pewna na 90 %
2. Jeżeli chodzi Ci o ten konkurs ze scenariusza Alicji to niestety nie :/ Nawet samą Alicją nie można wziąć udziału po raz drugi