PDA

Zobacz pełną wersję : ulica Polna 29 [BRAK ZDJĘĆ]

Intenso
15.11.2008, 15:45
To mój pierwszy domek na forum i pierwszy raz wklejam zdjęcia... Mam nadzieje, że się uda.

Dziękuje za uwagę.I do zobaczenia.[/b]

Mam nadzieje, że dom się wam spodobał. Napewno poznaliście domek, które przebudowałam.
Co mogę powiedzieć? Zapraszam do oceniania.

Wielebny
15.11.2008, 16:11
BRYŁA
co prawda to przebudowa ale bryła niczym się nie wyróżnia tą wypukłość z przodu mogłaś\eś zmienić na jakiś ceglany kolor najlepiej jasny by się wyróżniało sprawdź sam\a a zobaczysz że będzie lepie .
OGRÓD
Jak dla mnie za pusty przydało by się więcej krzaków przy płocie i przy fundamentach domu a pomiędzy nimi trawa wyglądało by znacznie lepiej .
WNĘTRZE
Musze przyznać że wyszło ci całkiem ładnie rozpisze każde pomieszczenie osobno .
SALON
Ładne kanapy ogólnie utrzymałaś całe wnętrze w zielonych barwach co bardzo mi się podoba tylko naprzeciw kanap gdzie powinien być stolik i telewizor jest tylko kwiat chyba że telewizor dałaś\eś na ścianę . no i co dam robią te schody .
KUCHNIA
ładna ale jakaś taka pusta może zamiast tego okna mogłeś\aś resztę szafek kuchennych dzięki temu wypełniły by pustkę a okno dać pół ścienne .
JADALNIA
ładna ale w tym koncie przydał by się kwiat .
SYPIALNIA
To pomieszczenie wyszło ci bardzo ładnie nie mam żadnych zastrzeżeń .
ŁAZIENKA
Zimna i taka jakaś pusty kiepsko ci wyszła .
i Dagmara z Aleksem bardzo do siebie podobni .Hehe
OCENA
BRYŁA 6\10
OGRÓD 6\10
WNĘTRZE 8\10

OGÓŁ 6.6\10
Pozdrawiam i czekam na kolejne twoje prace .

Mexiss
15.11.2008, 16:13
Bryła:
kolorystyka ja dla mnie brakuje jakiegos koloru dodatkowo, dach bym zrobił płaski....

ogród
prosty ale wystarczający

wnętrze
nie pasują mi drewniane barierki i metalowe schody, oraz kolorystyka wnętrza

ogółem 6/10

Intenso
15.11.2008, 16:21
heh dzięki za oceny... ie jest aż tak źle, spodziewałam się gorszych :)

Ssylka
15.11.2008, 20:21
Jak na pierwszy dom jest naprawdę nieźle. Przede wszystkim gratuluję zdjęc, mi zwłaszacza na początku, tak dobrze nie wychodziły. Zauważyłam też, że lubisz zielony :). Bryła i ogrod nawet mi sie podoba. Kuchnio-jadalnio-salon też ok, trochę bije po oczach, ale ma to swój urok. W sypialni bardzo podobają mi się meble i nie mam do niej żadnych zastrzezeń. Natomias łazienka jest zbyt ponura i niczym nie przyciaga. Ogólna ocena to 8/10 ze względu na łazienkę i schody.
Ps. skąd mogę ściągnąć sypialnię i firanki?

Björk
15.11.2008, 20:45
Prosty, ładniusi domek :)
Ale jakbyś włączyła światła przy robieniu zdjęć, to by nie wyglądał tak szaro :)
I masz bardzo dziwne otocznie, takie kanciaste te wzniesienia i górki...

Liv
15.11.2008, 21:41
Świetnie. Rzadko kiedy się zdarza, że nie mam żadnych zastrzeżeń. W Twoim przypadku powinnaś być tym bardziej z siebie dumna, bo to Twój pierwszy domek :)
Strasznie podoba mi się ta wszechobecna zieleń :)
10/10

Intenso
16.11.2008, 08:31
Hooo dziękuje... :) Domki kiedyś budowałam często były to wielkie domyy a w środku było pusto...

Przestałam budować domki i znowu powróciłam. Dziękuje wszystkim jeszcze raz :)

NOTplastic
16.11.2008, 13:27
Powiem ci szczerze, że odniosłeś wielki sukces skoro to twój pierwszy dom .
Oczywiście przemalowałeś dom, zmieniłeś dach, dodałeś drzewa, ale ogólnie to bryła została . Już w salonie dostrzegłam tą jaskrawą zieleń . W jadalni jest ładny zestawik, który jakoś na swój sposób łączy się kolorystycznie z zielonymi sofami . Sypialnia to ładne i wydaje się, że spokojne miejsce . Łazienka - taka sobie ...

Gio
16.11.2008, 14:54
Wewnątrz bardzo, bardzo mi się podoba, jednak ze wnątrz trochę mniej.
Pierwsze, co najbardziej zewnątrz rzuca się w oczy to dziwnie poukładane okna. Najbardziej doskwiera mi to narożnikowe. A ogród mógłby być bardziej zagospodarowany.
Wewnątrz za to wspaniale! Wybierasz piękne dodatki z neta, bardzo mi się podobają. Nie zostawiasz wolnych miejsc, a zagospodarowanie bardzo oszczędne, a do tego stylowe. Domek bardzo fajny, jednak żałuję, że na podstawie bryły maxisa. Moja ocenka to 8/10 :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że będziesz wstawiała tutaj jeszcze więcej domków.

Ps. A zdjęcia są zrobione profecjonalnie ;)

treys
16.11.2008, 15:03
z zewnątrz nie podoba mi się kolor farby. imo trochę za ciemny.
za to wnętrze bardzo ładne, miłe i ciepłe. w sypialni ta szafa nie pasuje, lepiej by było dać trochę niższą. fajna łazienka.
8,5/10

Intenso
17.11.2008, 14:31
ojejciu dziękuje wam bardzo za takie pozytywne oceny. Oczywiście powstawiam jeszcze kilka domków tym razem z własną bryłą :)

kubuss
17.11.2008, 16:21
Bardzo ładny dom, prosty i schludny. Ocena: 10/10

pozdrawiam:
kubuss

mienso
18.11.2008, 13:48
Ceść (odwala mi dziś :P)

Z zewnątrz bardzo ładnie, ale niepotrzebnie ogradzałaś działkę. Wydaje się taka pusta. Ogród - ogromny i pusty. Następnym razem nie popełniaj tego błędu ;)
W wewnątrz bardzo ładnie dobrane kolory i meble, ale ten kwiatek na środku... ugh.

Ogólnie nie jest źle. Ładnie, starannie, bez zarzutów.
8/10

Pzdr.

Flavour
18.11.2008, 13:59
Łazienka trochę ciemna, reszta według mnie świetna ;) Kocham zieloną i wiosenną kolorystykę. Za to duży plusik :) Trochę mam takie wrażenie, że ten fotel w salonie sprawia, że dom wygląda na jeszcze ciaśniejszy. Reszta ekstra. Gdzie rzuty?!
Ocenka: 7/10

Fiorella
19.11.2008, 12:45
Całkiem fajnie to przrobiłaś. W ogrodzie jest ciut za pusto, ale do reszty nie mam się gdzie przyczepić. Bardzo przytulne wnetrza i używasz ładnych kolorów.
Ocena: 9,5/10

asiolek
10.12.2008, 16:27
Bardzo fajny domek ale jeśli chodzi o kolor bryły to bardziej podobał mi się przed :/
Świetna sypialnia :)

dżin.
10.12.2008, 19:59
Jak na pierwszy dom zauroczył mnie. Nie będę się rozpisywał, ale wyszedł Ci lepiej niż mój pierwszy domek. Jestem pod wrażeniem, 9/10:):)

Analisse
11.12.2008, 13:07
Jak zobaczyłam pierwsze dwie fotki, to aż sie zaśmiałam, nie z powodu domku, ale drogi za nim, tamtędy chyba by się nie dało przejechać :P

Bryła nie bardzo mi się podoba, ogródeczek skromny ale ciekawy. Nie podoba mi się zielony kolor sofy, troche tak razi po oczkach, nie podobają mi się też schody, w jadalni chociaż coś na stole mogłobyć innego koloru, można powiedzieć że troche wszystko się ze sobą zlewa. Sypialnia - nie podoba mi się lustrzana podłoga, chyba lubisz zielony kolor :P łazienka nie bardzo mi się podoba, zwłaszcza ściana i podłoga, czy w wannie ciągle jest woda? :P W domu są ładne firanki.
Musze powiedzieć że z zewnątrz dom wygląda bardziej ciekawie niż jego wnętrze. Ale nie jest źle, troche mi się podoba

nat9
27.12.2008, 10:54
Śliczne kolory w środku ale na zewnątrz trochę jak domy gotowe w skrzyni domów ocena 8,5/10

maagda_17
28.12.2008, 12:19
Dach jakby był czarny i pościel w sypialni różowa (bo półki nad łóżkiem są z różowym) to by wszystko było ok;) jak dla mnie to trochę za zielono. 7.5/10

Novi
28.12.2008, 12:35
bardzo ładny 9/10

yuppie
28.12.2008, 16:29
Ładny prosty Domek.
Parę rzeczy nie zbyt.
Ale jak na pierwszy domek to oki.
6/10

Lawend
28.12.2008, 17:26
Ładny dom. Jak się już pewnie domyślasz strasznie podobają mi się te zielone meble :).

Rocket
28.12.2008, 17:37
śliczny :). tylko łazienkę można by czymś rozweselić, ale reszta domku cudna.

Intenso
28.12.2008, 17:53
o kurczę, jeszcze ile osób oceniło... Kurczę jak fajnie.

Ten dom to wspomnienie, istnieje tylko na obrazku.

Julia
29.12.2008, 11:34
Gdy go zmieniłeś bardzo mi się spodobał, jeziorko.
Kolor zielony i te ozdoby no to poprostu cudo,
wszystko pasuje .

Oby tak dalej . ; )

Nemezis
29.12.2008, 12:21
Bryła ma sliczne kolory :)
ale w środku....troche za dużo zielonego,jak dla mnie....
ogólnie fajna.

Anema
29.12.2008, 12:23
Chyba najbardziej lubię oglądać domki właśnie po renowacji :D Podobają mi się te wszystkie "przebudowy", zmiany, upiększania.
Świetnie zagospodarowane i przytulne wnętrze. Widać,że eksperymentowałaś z kolorami i dzięki temu wnętrze domu jest bardzo ożywione.
Jedynym minusem jest ogród. Jakaś mała altanka bądź większa fontanna na pewno by mu nie zaszkodziły :)
Ocenka: 9/10
Pozdrawiam

Adamsims
01.01.2009, 02:17
Najlepszy dom jaki widziałem dobrze ustawienie to 2/10 + dobrane kolory(muszą być)3/10 i dom jest mały czyli 10/10 Nigdy nie było małego domu za to cie podziwiam I jak to twój start w tej karierze to przyjedź do mnie za kilka lat umeblować mi dom.

Intenso
01.01.2009, 02:19
eheheh dziękuje ci Adamie :*

zelkam
01.01.2009, 18:58
Śliczny, nie będę się rozpisywać, ale w niektórych miejscach zieleń jest zbyt jaskrawa. Wielki + za to, że bryła jest maxisowa.

Łezka
20.02.2009, 08:02
Oh, urzekł mnie Twój domek priekrasnyje jest. Co tu dużo pisać ocena: 10/10 pkt.

Esterkaa
20.02.2009, 13:39
Domek ładnie odnowiony.Dorze dobrane kolory.Wszystko ładnie i schludnie.
Ocena:10/10
Pozdrawiam:)