Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z grą :(:(:(

AmiMila
17.11.2008, 16:15
Mam mały problem z grą , miałam kiedyś zainstalowane simy i wszystko było okej. Później musiałam je usunąć i zaczęły się problemy ... Gdy chciałam je ostatnio zainstalować wyświetliła się ramka w niej Error !!!!!
Tak się dzieje za każdym razem kiedy wsadzam płytę . Kiedyś już miałam taki problem i dałam to do informatyka ale słono sobie za to wziął i nie miałam kompa przez 3miesiące . Czy macie jakiś sposób na to ????

POMOCY !!!!

Björk
17.11.2008, 16:18
Niesłychanie prezyzyjna nazwa tematu.
Prawdopodobnie śmietnik w rejestrze Ci został, albo masz porysowane płyty.
Jak umiesz edytować rejestr to pousuwaj pozostałości po simsach, jak nie to poproś kogoś, kto się na tym zna i zmień nazwę tematu na bardziej czytelną dla przeciętnego użytkownika.

Karolusia94
17.11.2008, 17:26
Jeżeli chodzi o rejestr to w Odkurzaczu było takie coś do usuwania rejestru gdzie pokazywało, czy coś można skasować, czy nie ;)

legolas
17.11.2008, 17:29
Miałem ten odkurzacz to mi kompa popsuł polecam Jpower tools
Ikonka z żarówka

Alisha
17.11.2008, 17:34
Tak, mysle ze to pozostalosci po simowych programach. :)
Zaden komp (?) nie usuwa Simsów porzadnie... B)
Tez mialam ten problem + 'Aplikacja zostanie zamknieta'...

Wielebny
17.11.2008, 18:03
Możesz usunąć pliki rejestru ręcznie bez programów .
Wejdź w Start/Uruchom/REGEDIT/ otworzy się okno wejdz w HKEY_LOCAL_MACHINE potem SOFTWARE i znajdź folder o nazwie EA games i usuń wszystko co jest związane ze simsami .

AmiMila
17.11.2008, 18:13
Dziękuję wam za pomoc :):):)

Alisha
17.11.2008, 18:20
Ja dalam Wyszukaj 'Sims','Sims 2' i 'EA' .
Niektórych folderów nie dalo sie usunac, ale Simsy juz podzialaly :)

Björk
17.11.2008, 20:05
STOP...
AmiMila, naprawdę grzebanie w rejestrze nie jest bezpieczne i jeżeli nie znasz się za dobrze na komputerach, na Twoim miejscu poprosiłabym kogoś doświadczonego o pomoc.
Możesz wykasować wiele potrzebnych danych, programy mogą się później nie uruchamiać, a także możesz skutecznie popsuć Windowsa, tak że w ogóle komp nie będzie działał!!!