Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Bazar Waijun™ [BRAK ZDJĘĆ]

legolas
20.11.2008, 19:31
Hej. Chciałem wam pokazać moją nową budowle.
Nie jest to typowy bazar ,ma tylko taką nazwę :D.
Jeśli wam się spodoba pisać a dam do pobrania.
Kolorystyka dobrana z moich dwóch ulubionych kolorów.(miał być złoty ale nie ma :( )
Nazwa:Bazar Waijun ™ (ciekawostka:Waijun z Japońskiego Wolność)
Typ Parceli : Publiczna

Więcej działania mniej Gadania :D
Robiłem dużo zdjęć więc może jakiegoś zabraknąć :( Jeśli zabraknie będę edytować.
Tak tak wiem fotograf ze mnie nie najlepszy :(

Jeśli chcesz tylko napisać nie umiesz budować lub Nie podoba mi się i bez oceny to nie pisz wcale.
Koniec.
Zapraszam do Ocenienia. ;)

Dzej dzej
20.11.2008, 19:53
taki nijaki no nie ma nic fajnego sorka

Vanitas
20.11.2008, 19:55
To chyba twoja najlepsza budowla ale jest jeszcze parę niedociągnięć. Na zewnątrz te ławki są okropnie rozstawione i ten chodnik jest byle jak położony. Te budyneczki to takie pudełeczka jakby. Powinieneś dodać miejsce gdzie można coś przegryść. Te 'domki' mają zawysokie dachy. W toalecie damskiej nie najlepiej wyglądają niebieskie kibelki. Ogólnie może być. 6/10 na zachęte!

legolas
20.11.2008, 19:58
Dominic jest takie miejsce ,ale nie ma go na zdjęciu.
jak znajdę będę edytować bo daje domy na dwa fora.

avenly
20.11.2008, 20:55
po pierwsze ten bazar jest jakoś uderzająco podobny do bazaru Bjork . Jak już ktoś zauważył dachy są trochę za wysokie i z zewnątrz nie jest to najlepiej zagospodarowane. W środku również poszczególne elementy się ze sobą gryzą, no i nie podoba mi się szczegolnie dyskoteka. Ja wiem, że to dyskoteka, ale jakoś za kolorowo tam. Chyba za dużo tego parkietu dałeś.

legolas
21.11.2008, 08:57
avenly Coś napisałem!
Nie oceniasz nie pisz lepiej.

Swampfire
21.11.2008, 10:49
po pierwsze ten bazar jest jakoś uderzająco podobny do bazaru Bjork . Jak już ktoś zauważył dachy są trochę za wysokie i z zewnątrz nie jest to najlepiej zagospodarowane. W środku również poszczególne elementy się ze sobą gryzą, no i nie podoba mi się szczegolnie dyskoteka. Ja wiem, że to dyskoteka, ale jakoś za kolorowo tam. Chyba za dużo tego parkietu dałeś.

Popieram.Niezbyt podoba mi się dyskoteka a na zewnątrz fatalnie ułożone...
Parkiet zbyt duży...
Najbardziej podoba mi się spożywczak ;).
6,5/10

mienso
21.11.2008, 12:35
po pierwsze ten bazar jest jakoś uderzająco podobny do bazaru Bjork .

Avenly, dziękuję za napisanie tego. Wyręczyłaś mnie :)
Właśnie... Jest tak pusto... nie wspominam już o kolorach, dachu i wolnej przestrzeni, którą można było zaaranżować w masę ciekawych rzeczy! Jakieś boisko, restauracja, kawiarnia, ogród, którego tutaj brakuje...
Cienko, cienko.
3/10

avenly (...)
Nie oceniasz nie pisz lepiej.

Ale ona Cię oceniła. To chyba Ty nie możesz znieść krytyki. Nie podała oceny liczbowej tylko słowną. No to chyba coś tu nie gra...

edit: przepraszam, że post pod postem.

legolas
21.11.2008, 13:57
Ludzie znosze krytyke ale chce oceny liczbowe !

Björk
21.11.2008, 17:11
Inspiracja, inspiracją, ale wg mnie to po prostu nieudana kopia (http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=45146)
Mogłeś się bardziej postarać - chociażby zmienić kolory ścian, dachów...
cokolwiek...

Souris
21.11.2008, 18:06
A ja powiem tylko tyle, że nigdy bym się na taki bazar nie udała. Wszędzie jest pusto, brzydkie kolory, okropność. Dachy są tak wielkie, jak byś nie znał żadnych kodów, a ten czerwony po prostu razi w oczy. Jak już porównania, to Bjork wyszło 100% lepiej.
2/10

kubuss
23.11.2008, 09:23
Bazar jak bazar, za bardzo zwykły. Ocena: 5/10

pozdrawiam:
kubuss

Chryzantem Złocisty
23.11.2008, 20:34
kiepska kopia bazaru Bjork.

na dodatek nudna i no cóż nie ma tutaj nic ciekawego.

2/10 za wysiłek