PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z domami. Pilne!

Jam
22.11.2008, 15:58
No więc zainstalowałam sobie kilka domów z płyty '13.000 dodatków' z gazety 'GRY Extra' Gdy klikam na któryś z nich w menu parceli to gra zawiesza się i wyskakuje znany komunikat 'Wystąpił problem. Aplikacja zostanie zamknięta'
Co mogę zrobić? Odinstalowałabym domy, ale nie mam pojęcia jak. Przeciez nie ma ich w folderze downloads.
proszę o szybką odpowiedź.

Quelle
22.11.2008, 16:19
masz dużo dodatków w grze ? jeśli tak musisz przeskanować Clean Installerem simsy.

Jam
22.11.2008, 16:31
Hm, może jaśniej z tym skanowaniem? Clean Installera mam od 2 dni o.o
A to zacinanie sie przy otwieraniu domów było jeszcze przed zainstalowaniem tej ogromnej liczby dodatków.

Quelle
22.11.2008, 16:49
jeśli masz clean installera to czemu nie przeskanowałeś hmmm ? albo zrób reinstalkę...

Jam
22.11.2008, 17:02
a nie da sie po prostu.. Hm.. jakoś odinstalować te domy.? Przeszukałam wszystkie katalogi i po domach ani śladu.

Gio
22.11.2008, 17:05
Ale musiał gdzieś powstać folder, przez który te domy zainstalowałaś.
Może da się przez płytkę. Spróbuj ponownie kliknąć na folder z domem na płycie. Może będzie opcja odinstalowania dodatku?
Jeśli nie, skorzystaj z przeszukania kompa pod takim samym hasłem, jak jest nazwany plik na płycie.

Ps. Wadliwe dodatki na płytce z gazety....

Alisha
22.11.2008, 17:49
Sprawdz, czy masz wystarczajaco pamieci na dysku na którym zainstalowales simsy.
Ja kiedy popelnilam ten sam blad i mialam to samo... :P