PDA

Zobacz pełną wersję : Maxisowski domek :P [BRAK ZDJĘĆ]

rumcek
26.11.2008, 14:46
Cześć! Mam wam do pokazania moj 2 domek, tym razem zrobiony z samych maxisowskich mebli(sims2+zwierzaki) Dom jest nie wielki, zamieszkuje go niebogata rodzina składająca się z matki Marty, ojca Adriana i nastoletniego syna Michała. Zapraszam do komentowania!

Dom ma jeszcze niezagospodarowany strych.
Czekam na oceny :P Cya

Gio
26.11.2008, 14:51
Po pierwsze- dawaj od razu duże zdjęcia, a nie ikonki, bo nikomu nie chce sie tego powiększać ;)

Domek taki sobie. Typowo maxisowy, jednak era tych domków się już dawno skończyła, dlatego też mi się nie podoba :D Wszystko jest takie zwykłe- no po prostu zwykły, stary maxis. '
Bryła bardzo ładna, jednak pomieszczenia trochę za duże i jest w nich pusto.I taka małą działka, żadnego ogrodu... 6.5/10. Pozdrawiam!

rumcek
26.11.2008, 14:59
Myslalem ze odrazu zdjecia beda duze ;)

Sweet.Dreams
26.11.2008, 15:36
Szkoda, że te zdjęcia nie są od razu duże ; P
Robisz za duże pomieszczenia..
A w tym pokoju Michała to takie kolorowe to pudło z zabawkami ? <hihi> Za czerwono tam.. Nie dało się zmieszać kilku kolorów ?
A co do sypialni.. To ta żółta podłoga jest nieco za żółta, czyż nie?

kubuss
26.11.2008, 16:26
No tak dom mógłby byś trochę mniejszy *jest uczulony na wielkie domy* pomieszczenia są za duże, salon bardzo zwykły łazienka też, kuchnia zbyt zielona, sypialnia rodziców ok jednak nie podoba mi się ten żółty kolor, sypialnia Michała za czerwona. To tyle co zdołałem zauważyć *ślepota* bez powiększania zdjęć. Ocena: 6/10

pozdrawiam:
kubuss

dżin.
26.11.2008, 20:51
za duży dom, w środku troszeczkę za pusto, ale ładny 6.7/10

Fiorella
27.11.2008, 15:42
Fatalne zdjęcia (chodzi mi i o wielkość i o jakość), niewiele mogę na nich dojrzeć. Jedno wiem kolory daja po oczach i jest puściutko. i te kwiaty(?) wokół domu dziwnie wygladają. Tak jakby tam była tylko brązowa ziemia. W łazience do tych dużych okien to dałabym jeszcze jakies firanki. Ja na przykład nie chciałabym się w niej kąpać...
Ocena: 5/10