Zobacz pełną wersję : Oczami babci Halinki. [BRAK ZDJĘĆ]
Witajcie! Postanowiłam wstawić domek babci Halinki. Powiem szczerze, że trochę nad nim posiedziałam, no nie będę się wyżalać. Zapraszam do oglądania:
dziękuje wam bardzo za obejrzenie domu, i mam nadzieje, że jeszcze się spotkamy :)
Podoba mi się, ale w jednym miejscu te balkoniki są tak jakoś dziwnie ułożone.
jedyne co mi przeszkadzało to te krzesła w jadalni i zielone gwiazdki w sypialni a tak to jest ok.
Dom mi się podoba, jednak nie podoba mi się pomieszanie, ale tak to wszystko ok. Ocena: 8/10
pozdrawiam:
kubuss
Analisse
28.11.2008, 14:28
wielki dom, który z zewnątrz nie wygląda zbyt ciekawie, salon jest nawet fajny, skromny i przytulny, w kuchni nie bardzo podoba mi się pokrycie ścian, łazienka to samo co przy kuchni, no i ta wanna, wygląda jakby była brudna. Sypialnia może być, jednak bardzo mi przeszkadza ten parawanik (czy jak to się zwie) który jest zlepiony z poduszkami, bardzo nienaturalne, no i te gwiazdki nie bardzo pasują, druga sypialnia jest lepsza, choć za ciemna.
5/10
Bosch, świetnie . Pustawo, ale ładnie. Daj DOWNLOAD :D
8,5/10
Całkiem fajny, jedynie nie podoba mi się ta kuchnia
7/10
Popieram odpowiedź powyżej. Dawaj! Zazdroszczę...
Jeszcze nie widziałam???!!!
PIĘKNY... szczególnie ta bryła mnie urzekła :)
nie dam, bo zawiera płatne dodatki, dzięuje za ocenki, za te dobre i te złe
No, no bryła mnie urzekła. Pierwszy raz od dawna. Mimo, że to całkowicie nie mój styl, świetny jest balkon, kolorystyka, okna, dach, nawet dym z kominka :D. Za nią 10/10
Ogród - pierwszy dom, w którym bym go nie utworzyła (ogrodu), zupełnie by do niego nie pasował, a tak jest doskonale. Nie dam oceny, ale nie będę brała tego pod uwagę przy wystawianiu końcowej.
Wnętrze - jeden z korytarzy przypomina mi szpitalny, więc wcale nie mam dobrych, miłych wspomnień. Ogólnie wnętrza są za zimne, bez wyrazu i w ogóle mało rewelacyjne. Mają za mało dekoracji, gdzieniegdzie nawet świeci pustkami, co już całkowicie mi się nie podoba. No i mieszanina stylów także nie za ciekawa. 3/10
Ocena - 13/20, czyli 6,5/10, nie jest źle.
o tak bryła jest najfajniejsza. wnętrze jest ładne i miłe, niespodobała mi się tylko łazienka. no i miejscami jest trochę pusto. jakbyś posadziła koło domu więcej roślinności to myślę że byłoby lepiej.
8/10
justinea4
30.11.2008, 18:32
Bryła jest naprawdę dobra :) Dom prezentuje się idealnie, zarówno w środku jak i na zewnątrz. W niektorych miejscach trochę świeci pustkami, ale na szczęście większość jest wspaniała i wyjątkowo elegancka. Naprawdę podziw za wytrwałość w budowaniu :)
bomba super kolorki bombowe meble i super podłogi ale tylko te schody na zewnątrz nie zbyt mi pasują i jeszcze ta pustka ale reszta ok 9/10
Podoba mi się. Jednak w jadalni nie pasują mi kolorystycznie te białe krzesła, łazienka jest fajna ale np. wanna jest nie za ładnie wykonana co psuje efekt. Reszta mi się podoba, szczególnie bryła i salon z kominkiem :)
doman145
27.12.2008, 18:24
super! 10/10
Ładnie.Jedynie troche kuchnia...
Ale tak no to bardzo ładnie.
9,5/10
Strasznie podoba mi się ta bryła! ^^
Constantia
28.12.2008, 17:15
Jest doprawdy uroczy! Taki prawdziwy, także mnie urzekł jego wygląd. Wszystko za sprawą dobrej bryły - przyznaję, ale ja najbardziej upodobałam sobie łazienkę :)
bryła :O to jest nazwyklejsza bryła zrobiona w 2 minuty. No ale bardzo dziękuje za odświeżenie tematu.
EDIT: Chciałam zaznaczyć, że balkoniki są źle poukładane, kiedy dorabiałam pokój nie poukładałam okien i tak wyszło nie zwracajcie na to uwagi.
Dom sam w sobie jest ładny, estetyczny i ogólnie ok, ale wydaje mi się taki... bez wyrazu(?). Miejsce gdzie ma mieszkać babcia wyobrażam sobie jako ciepły, uroczy domek, cały zagracony pamiątkami z młodości itp. Twój natomiast jest bardzo funkcjonalny, znajduje się tam wszystko co trzeba, ale jednocześnie brakuje mu takiego 'babcinego ciepła'.
Dom świetny,jak na mój gust idealny 10/10
Śliczny i przytulny dom. Tak jak już ktoś powiedział, z zewnątrz nie wygląda za ciekawie, jednak wnętrze wszystko rekompensuje. Jedyne co mi się nie podobało to krzesła w jadalni i kuchnia. Te krzesła z sofą nie bardzo ze sobą pasują. Jednak ogólnie dom wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie stąd też 8/10
Pozdrawiam
Adamsims
01.01.2009, 02:24
Najgorsze krzesła w jadalni a resztę jest super bryła też i nie ma takiego ścisku bo jest mniej obiektów.10/10 Powiem że twój 1 dom był lepszy
nieprawda ten wg. mnie jest lepszy, ale każdy ma swoje zdanie. Dzięęki za ocenkę.
Adamsims
01.01.2009, 02:27
nieprawda ten wg. mnie jest lepszy, ale każdy ma swoje zdanie. Dzięęki za ocenkę.to prawda ja np. wole skromne domki a inni nie, mam nadzieje że to zrobisz jeszcze kilka domków?
fajniutka
04.01.2009, 11:59
styl, styl i jeszcze raz styl!!!
tylko ta kuchnia nie podoba mi sie, ale to szczegol.
9,5/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.