Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 3. domek by xmartax CLEAN ! [BRAK ZDJĘĆ]

xmartkax
30.11.2008, 12:28
Witam wszystkich. Pragnę przedstawić Wam mój trzeci domek. Jak każdy mój dom jest clean.

To już wszystko. Zapraszam do komentowania. :p

treys
30.11.2008, 12:57
z zewnątrz domek jest ładny ale bez rewelacji. to tylne podwórko wygląda jakby było zagracone, wadzi mi ten teleskop.
przedpokój- ładny, schludny tylko wywaliłabym ten duży obraz.
łazienka- nawet OK.
kuchnia- typowo wiejska trochę nie podoba mi się ta kolorystyka.
sypialnia- według mnie najgorsze pomieszczenie, brzydka tapeta i ten krzaczek co tam stoi nie jest krzaczkiem do pokoju tylko na zewnątrz.
pokój dzienny- ładny ale jest jakiś taki wybrakowany. imo powinna w nim znaleźć się jeszcze sofa.
jedna rada- do zdjęć ustawiaj wysokie ściany.
ogólnie dom jest dosyć ładny no ale jak już tam wspomiałam mało rewelacyjny.
6,5/10

Souris
30.11.2008, 12:58
Bryły już się nie będę czepiała i nie powiem po raz kolejny, że jest nudna i bez pomysłu. Jednak powiem o dachu - gdyby był mniejszy, wyglądałby o niebo lepiej, co do koloru, może taki zostać :)

Ogródek ma trochę biedny... a nawet bardzo. Nie podoba mi się to, że jest tam tak mało ozdób. Może i nie dało się ich upchać ale chociaż trochę więcej, może jakieś słoneczniki by tam pasowały. No nie wiem, następnym razem bardziej zagospodaruj ogród.

Wewnątrz - jest ładnie, zachowane kolory i jeden styl... poza łazienką, która sorry, ale jest tragiczna. Te nowoczesne ściany nie za fajnie się prezentują, no i jest tam zdecydowanie za dużo tej bieli. Proponowałabym robienie zdjęć, które więcej obejmą, na nich za dużo nie widać, a szczególnie dużego pokoju.

Ocena końcowa - klimacik jest zachowany, a sim ma czego mu do szczęścia trzeba, chociaż nie wiem czy to najważniejsze :D (wiem, wredna jestem)

6/10

Destojer
30.11.2008, 13:38
Łazienka nie podoba mi się w ogóle !!! Brzydka podłoga i jeszcze kafelki do tego pod umywalkę i kibelkiem ;d ściany też brzydkie. Sypialnie... Panele i szafka na ubrania takie są brązowe, że aż czerwone się robią ;] ściany też za fajne nie są, a ten krzak to ja daje w swoich projektach na podwórko. Reszta bardzo fajnie i ok. Ocena: 8,3/10

justinea4
30.11.2008, 18:17
Za clean masz już u mnie 2 punkty :) Co do bryły to dach wygląda sztucznie, a ogród to sama równina. Wnętrze naprawdę całkiem dobre. Kolorystycznie wszystko do siebie pasuje, oprócz tej niebieskiej ściany i czerwonej zasłony. Reszta naprawdę super, a w szczególności kuchnia i łazienka ;D
Ocena :6,5/10

Björk
01.12.2008, 08:52
A ten domek jest naprawdę śliczny :)
Prościutki, ładny, przytulny :)

Analisse
01.12.2008, 12:26
Bryła przeciętna, łazienka możliwa, tylko że nie lubie takich okien, kuchnia spoko, tylko czy szafka nie zasłania kawałka okna? Sypialnia nie jest zła, pokój dzienny nawet fajny, ogród sie mi nie bardzo podoba. Ogólnie domek mały, skromny, pomimo tych okien podoba mi się. 6/10

Gio
01.12.2008, 14:56
To naprawdę zrobiłaś TY?! Cóż. Jestem pełne podziwu. Zdjęcia ladne, tylko na jednym nie ma wysokiej ściany, szkoda, że dach taki o jakiś nierehularynch kształtach. Wszystko ładnie, elegancko ocenione. W zasadzie nie mam się do niczego więcej przyczepic. 7/10. Pozdrawiam!

kubuss
01.12.2008, 15:02
Ten dom jest o wiele lepszy niż 2 pozostałe. Bryłą mi się podoba mała i prosta, wnętrza b. ładne jednak nie podoba mi się łazienka. Ocena: 8/10

pozdrawiam:
kubuss

xmartkax
02.12.2008, 19:05
Dzięki za oceny i komentarze. Jutro dodam swój nowy dom. (Mam nadzieję, że najlepszy) :P

Holly
02.12.2008, 19:12
Ten dużo lepszy niż poprzednie. 8/10, życzę powodzenia w budowaniu.

Tiunivell
05.04.2009, 13:53
Wnętrza Twoich domków są bardzo przeciętne, ale masz talent do tworzenia brył :D - są zgrabne, ładne i harmoniczne :) To bardzo duży plus :D Popracuj jeszcze nad wnętrzami pomieszczeń, są zwykle zbyt przeładowane.

karasss
05.04.2009, 14:37
Nawet mi się podoba tylko ten tył domu taki trochę źle zagospodarowany... mogłaś tam jakiegoś grilla dać czy coś, w łazience mi się bardzo podoba tapeta.

Średnio 7/10.

Avonlea
06.04.2009, 15:25
Według mnie jest tak żle. Jest pare niedoróbek nad którymi możnaby popracować.
Ale ogólnie OK.

8,8/10

Vanitas
07.04.2009, 11:41
Bryła skromna, ale nawet mi się podoba :) Ogródek też mały, ale też przyjemny... Wnętrza tez małe :D ale bardzo mi się podobają :) Są małe, ciepłe a meble są bardzo dobrze dobrane kolorystycznie :)

8/10 Pozdrawiam :)

Charionette
09.04.2009, 12:47
Nic zachwycającego... Ale nie jest też źle :)

6/10

dareczka84
12.04.2009, 13:55
Uroczy mały domeczek. Podoba mi się sypialnia (poza skrzynką z kwiatem), boję sie takich ciemnych tapet ale u ciebie wygląda to całkiem ciekawie.

αγάπη
12.04.2009, 20:46
Śliczny :)
Chyba też zaczne takie robić.
skasowały mi się wszystkie pliki z neta :(
10/10
Pozdrawiam!
whiskey04*

Patiglr
22.04.2009, 07:27
Strrrasznie podoba mi się front domu.. ^^ Co do reszty - bez rewelki, mogło być lepiej.. ^^ Dam, dam.. Hmm.. 7/10

aluminium.
24.04.2009, 19:59
Niby OK.
Wg mnie najładniejszy z tych trzech, ale przyczepię się do:
-koloru ścian sypialni (zbyt ciemne i wiejskie)
-to okno w łazience (za duże)

W dwóch domkach (2 i 3) za dużo tej wsi.

Matti93
25.04.2009, 13:24
z zewnątrz mi się nie podoba, ale wnętrze jest nawet nawet
Ocena: 7,5/10

Pozdrawiam
Matt