Zobacz pełną wersję : Usuwanie ciąży.
Czy jest możliwość usunięcia ciąży w SIMS 2 bez dodatków?
Bo..mam taki problem...
Gdy ona zaczyna rodzić to nagle wyskakuje błąd i aplikacja się zamyka...
Proszę, pomóżcieee..
Ilonaaa-93
02.12.2008, 11:04
hmm... pomyślmy włącz kod na niestarzenie się to będzie ciągle z brzuchem chodzić: agnig off lub wyjdz z gry bez zapisywania i jak wejdziesz to będzie od tego momentu co weszłaś przed ciążą
Again off nic tu nie pomoże :)
Ilonaaa-93
02.12.2008, 11:07
nie?! no ja nie wiem, ale przecież zatrzymuje starzenie
ściągnij InTeenMeNatora (czy jakoś tak). tam jest opcja poronienia
To się nazywa InSimenator, chociaż SimPe też mogłoby być dobre ;)
Ale przez InSimenatora na 100%.
Liv, ale inteenimaterem też idzie. Jak zaraz znajdę linka, to podam...
http://www.simbology.com/mods/index.php?dir=inteen/inteenimater/&sort=date&order=desc
Proszę;)
Ciekawe jakby zadziała opcja wskrzesiomiotacza ( jakoś tak) wtedy uśmiercasz ciążową simkę wskrzeszasz i może nie będzie już w ciąży??
Aneczka0210
03.01.2009, 22:08
Oj, ludzie. Ja mam InSIMenatora i InTEENimatera i nie mam takich problemów. Zresztą mi raz simka sama poroniła. Niedawno to było i się przestraszyłam nie na żarty bo nie wiedziałam co się dzieje. :/ A potem ona miała we wspomnieniach, że straciła ciążę. A wiecie czemu tak się stało? Bo za mało spała, prawie cały czas miała energię na pomarańczowo. :/
Aneczka, jakoś mi się nie wydaje, żeby Simka miała we wspomnieniach, ze straciła ciążę...
Ellie, istnieje takie wspomnienie, jeśli ma się inteen. Wywołujesz zegar biologiczny, dajesz na 'poronienie'. Pojawia się komunikat. Nawet jak wpisujesz maxmotives, jak jest ten pasek potrzeb, to on sam się ustawia na poniżej normy -.- Ale wspomnienie na pewno jest. Czerwone, z przekreślonym smoczkiem.
Ellie, istnieje takie wspomnienie, jeśli ma się inteen. Wywołujesz zegar biologiczny, dajesz na 'poronienie'. Pojawia się komunikat. Nawet jak wpisujesz maxmotives, jak jest ten pasek potrzeb, to on sam się ustawia na poniżej normy -.- Ale wspomnienie na pewno jest. Czerwone, z przekreślonym smoczkiem.
Aha.
Po prostu Aneczka napisała, że...
[...]Zresztą mi raz simka sama poroniła.[...] A potem ona miała we wspomnieniach, że straciła ciążę. A wiecie czemu tak się stało? Bo za mało spała, prawie cały czas miała energię na pomarańczowo. :/
...więc wydało mi się dziwne ;p
ale dobra, nie robię offtopa ^^
ultraviolence
10.01.2009, 08:56
Ellie, bo samemu, bez naciskania opcji "poronienie", simka też może stracić dziecko. Jak kiedyś miałam Inteenmatera i inne rodzinki niż teraz, to tak stało się u mojej Liliany Marzyciel :P
Helena zgadzam się z tobą mi się zdarzyło w Simsach 4 razy;((
a mi sie to nigdy nie zdazyło :o da sie to jakos "wywołac" ? ale tak naturalnie, w grze? ;)
bez inteena nie da rady.
a jak masz inteen, to traumatyczne przeżycia (np smierc bliskiej osoby, nagły spadek poziomu aspiracji) może wywołac poronienie.
Musisz mieć inseminatora,czy jakoś tak ;)
inteenimater. juz to napisałam, nie wiem po co powtarzasz i w dodatku źle.
A niemoge? Pisze to co uważam.
ależ możesz. tylko, że piszesz bzdury.
btw: nie <spacja> mogę jak już coś.
Nie pisze bzdur.Pisze tak jak wiem! :<<<<
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.