Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : prosze o pomoc

sylwiiiia
03.12.2008, 18:48
mam kilka problemów
-jak robię rodzinę, po jej zapisaniu nie widze jej zdjęcia na niebieskim tle, to samo jets gdy wchodze rodziną na parcelę
-jak buduję dom i pożniej z niego wychodzę to na jego miescu jest sam dach a obok tego zamazane pole i gdy wchodze na parcelę dom już jest cały ale wokół i tak jest zamazane
strasznie mnie to denerwuje
co mogę z tym zrobić ?
i to nie jest wina płyt bo mojej koleżance te simsy dobrze działają

Björk
03.12.2008, 18:50
Nie dla tematów POMÓŻCIE!!!
Jak już się rejestrujesz na forum, to bądź łaskawa porzeczytać regulamin i dopiero później pisać posty.
Dziękuję.

Edit: Kiedyś, widziałam, że takie rzeczy się działy na komputerze, który miał słabą grafikę.
Albo ustaw detale na najniższe, jeżeli zależy Ci, by pograć, albo zainwestuj w lepsiejszy komputer.

<hahaha> umarłam ze śmiechu <hahaha>

Sylwia - to nie chodziło o to, byś napisała to uprzejmiej, chociaż nie ukrywam, że jest to miłe, bo wiele ludzi zapomina o takich prostych słowach, jak "proszę" i "dziękuję", ale o to, że jak nazywasz temat "POMOCY" to potem osoba, która ma podobny problem zakłada kolejny temat i robi się śmietnik ;)

niepokorna
03.12.2008, 18:50
Pierwszym moim pytaniem będzie, czy Twoja gra jest oryginalna.

sylwiiiia
03.12.2008, 18:55
Pierwszym moim pytaniem będzie, czy Twoja gra jest oryginalna.

szczerze powiedziawszy to nie wiem, koleżanka mi wgrywała

Alisha
03.12.2008, 18:55
I jaka masz Karte Graficzna?

sylwiiiia
03.12.2008, 18:59
I jaka masz Karte Graficzna?

NIVIDIA GeForce4 MX 440SE with AGP8X

o to chodzi ? nie znam się na tych sprawach

Nie dla tematów POMÓŻCIE!!!
Jak już się rejestrujesz na forum, to bądź łaskawa porzeczytać regulamin i dopiero później pisać posty.
Dziękuję.

Edit: Kiedyś, widziałam, że takie rzeczy się działy na komputerze, który miał słabą grafikę.
Albo ustaw detale na najniższe, jeżeli zależy Ci, by pograć, albo zainwestuj w lepsiejszy komputer.

<hahaha> umarłam ze śmiechu <hahaha>

Sylwia - to nie chodziło o to, byś napisała to uprzejmiej, chociaż ne ukrywam, że jest to miłe, bo wiele ludzi zapomina o takich prostych słowach, jak "proszę" i "dziękuję", ale o to, że jak nazywasz temat "POMOCY" to potem osoba, która ma podobny problem zakłada kolejny temat i robi się śmietnik ;)

:P a śmiej się ze mnie tylko mi powiedz co mam zrobić żeby mi działało :P nie zainwestuje w lepszy komputer niestety

Alisha
03.12.2008, 19:07
Nie pisz dwóch postów na raz...
Z karta spytalam bo mogla byc za slaba, stad problemy...

sylwiiiia
03.12.2008, 19:09
Nie pisz dwóch postów na raz...
Z karta spytalam bo mogla byc za slaba, stad problemy...

czyli nic nie da się z tym zrobić ?

Björk
03.12.2008, 19:15
Spróbuj wejść podczas gry w opcje gry (klawisz F5) wyszukaj opcje grafiki i ustaw rozdzielczość na 800 x 600 czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie tych liczb...

sylwiiiia
03.12.2008, 19:16
Spróbuj wejść podczas gry w opcje gry (klawisz F5) wyszukaj opcje grafiki i ustaw rozdzielczość na 800 x 600 czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie tych liczb...

dzięki :) mam nadzieje że pomoże

Tiunivell
04.12.2008, 13:50
Miałam tą kartę i gra chodziła mi nawet na wyższych detalach, więc sądzę, że to nie jej wina.