Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dom przy ulicy Green 2 [BRAK ZDJĘĆ]

Analisse
04.12.2008, 14:24
Kolejny domek, który ma już troche miesięcy... ale jakoś mnie wzieło ostatnio na pokazanie tu kilku domków. No i tak, wiem że troche przesadziłam z tymi roślinkami dookoła domu i pokój dziecka troche za różowy, w salonie jakieś pustki :D
Ale czekam na wasze opinie.

Björk
04.12.2008, 14:29
Prosty i fajny. Szczególnie mi się podobają obie sypialnie, natomiast kwadratowy staw już nie jest tak bardzo OK :)

alishia
04.12.2008, 15:12
Bardzo podoba mi się bryła. Ten taras jest świetny! W środku wydaję mi się trochę pusto. Dam 8/10 :)

Holly
04.12.2008, 15:41
Salon rzeczywiście nie emanuje realizmem i przytulnością, nie podobają mi się podłogi i tapety. Łazienka też nie za bardzo. Niech będzie 7/10

piekło
04.12.2008, 16:33
Szafka w łazience, biablo przed domem, dach z którego woda leci na ściane, tapety i sypialnia dziecka to pomyłka jest jakaś ;P
Ogolnie troche pustawo mi sie wydaje miejscami, ale ogrod spoko, malo uzyteczny, ale jest.
Ogolnie 5/10 daje. Fajnie ze to nie modern, ale niczym nie powala.

zle_konto
04.12.2008, 16:40
O matko jakie to żadne.

kubuss
04.12.2008, 16:47
Sypialnia mi się podoba, ale pokój dziecka już nie, salon jest za pusty i za wielki, w kuchni nie pasuje stół, w łazience nie podoba mi się wiejska umywalka. Bryła za bardzo klockowata.

Ocena: 6/10

pozdrawiam:
kubuss

Analisse
04.12.2008, 17:44
O matko jakie to żadne.
??
Sora, ale jeśli nie masz nic sensownego do pisania to po co piszesz?
Normalnie przedszkole mi się przypomniało...
Jak wydoroślejesz to wtedy zacznij komentować.
-----
innym dziękuje za normalne wypowiedzi :)
---
...dach z którego woda leci na ściane...
:D

EDIT:
Nie będe pisała nowego posta.
Dignity - potrafię przyjąć krytykę, ale jeśli ktoś pisze coś co w ogóle nie ma żadnego znaczenia, to co to za krytyka?

zelkam
04.12.2008, 17:57
@up: umarłam .

Dom taki zwykły, nie w moim stylu, nie pasuje nierozpakowany prezent od pana Humbla na blacie w kuchni :P.

Dignity
04.12.2008, 17:57
??
Sora, ale jeśli nie masz nic sensownego do pisania to po co piszesz?
Normalnie przedszkole mi się przypomniało...
Jak wydoroślejesz to wtedy zacznij komentować.

Kazdy ma prawo do swojej opinii, jezeli nie potrafisz przyjac krytyki to nie wystawiaj nic na forum. Powaznie, jak to przeczytalam to mialam wrazenie jakbym czytala cos co powiedziala ta pusta Doda.

Niestety, ale ten domek jest strasznie zwyczajny. Nie ma w nic co by go wyroznialo. No chyba ze ta sztaluga ktora zmoknie na deszczu - to bylo rozsadne posuniecie :)

Wielebny
04.12.2008, 18:02
BRYŁA
Ciekawsza od tamtej tylko zmniejsz kąt nachylenia dachu by nie był taki wysoki .
OGRÓD
Może być ale niczym nie zachwyca.
WNĘTRZE
Style nadal są pomieszane jak w poprzednim twoim projekcie .
Salon ciemny i taki trochę ponury co do reszty pomieszczeń mogą być ale niczym nie zachwycają .
OCENA
BRYŁA 8\10
OGRÓD5\10
WNĘTRZE 5\10
OGÓŁ 6\10
Pozdrawiam .
a ty pani/e złe konto biorąc pod uwagę twoje wypowiedzi można stwierdzić że masz nie więcej niż 10 lat i wyzywając kogoś od dziadów tylko świadczysz o swojej niskiej kulturze

yuppie
04.12.2008, 20:14
Domek ładny ale ja nie lubię takich dużych domów .../ ocenka 9,7/10

Intenso
05.12.2008, 17:03
nie podoba mi się 5/10

Panna Lawenda
05.12.2008, 17:55
Ołkej, czas na mój koment.
Sypialnia rodziców. Ekhem... Taka babciowa. Mojej omie by się spodobało... I w ogóle więcej szafek się nie dało? Przydałaby się choć nutka nowoczesności. No i ta obskurna tapeta...
Pokój córki: Jezu róż <mdleje> Proszę, tylko nie róż!
Salon. Większego się nie dało? No ja rozumiem wielkie salony są ładne, ale jeśli ma się pomysł na zagospodarowanie takiej przestrzeni. Początkującym polecam małe domki.
Kuchnia: Prezent na blacie? OMG. Ogólnie do kuchni nie mam zastrzerzeń.
Łazienka sprawiała by lepszy efekt jakbyś podniosła ściany. Tak to nie wyszła ci za bardzo. I ta mozaika na podłodze i ścianie...
Ogólnie mi się nie podobało, gdyż wolę mieszkania bardziej nowoczesne.
Ocena wg mnie: 4/10
Ale, że oceniałam dlatego, że to nie mój styl- dam ci jeszcze jedną, bardziej subiektywną.
Ocena subiektywna (bez zwracania uwagi na to co mi się podoba): 6/10
Zasługuje na tą ocenę, gdyż nie zachwyca, jest po prostu normalny.