Volturia
07.12.2008, 11:31
Na innym forum, nikt mi nie doradził, bo użytkownikom nie spodobał się dział.
Może więc teraz moglibyście mi pomóc :D
A więc, planuję nakręcić teledysk. Sądzę, że już teraz byłby na forum, gdyby nie fakt, że rzeczy materialne takie jak komputer nie są wieczne.
Muszę więc pościągać nowe materiały, ubrania, makijaże, hacki ( np. sim leży nieruchomo na podłodze, albo płaczę na kolanach) i wiele innych. A wszyscy montażyści dobrze wiedzą ile to roboty.
Czy wiecie może gdzie można znaleźć np.:
- łzy - jako make up. Tak samo jak i wiele innych przydatnych make up`ów? (rany, zacięcia...)
- różne przedmioty fantasy jak skrzydła czy coś w tym rodzaju?
- ostre przedmioty, pistolety, sztylety itp.?
- No i oczywiscie, podarte ubrania lub pokrwawione?
- ścienne napisy?
- Słońce xd - takie, które można by było postawić jako rzeźbę?
{ Te rzeczy jakie spokojnie nadałyby się do kryminału, horroru simowego ; ) }
Mam nadzieję, że moglibyście mi pomóc i macie pojęcie gdzie to znaleźć.
Bardzo zależy mi, by nakręcić porządny film.
Poza tym nie wiem co zrobić, aby sim chodził w taki a nie inny sposób. Szczęśliwy, smutny czy zły. Da się to zrobić, dzięki kodzie ; boolProp tesTingcheatsEnabled true . Ale co dalej? Kiedyś mi się to udało, ale teraz to nie wiem.
Bardzo mi na tym wszystkim zależy. Może znalazło by się parę osób, które mają w tej sprawie pojęcie, znają kilka ciekawych tego typu stron i chętnie pomogą?
Dzięki za uwagę i proszę o pomoc. :) pozdrawiam.
Może więc teraz moglibyście mi pomóc :D
A więc, planuję nakręcić teledysk. Sądzę, że już teraz byłby na forum, gdyby nie fakt, że rzeczy materialne takie jak komputer nie są wieczne.
Muszę więc pościągać nowe materiały, ubrania, makijaże, hacki ( np. sim leży nieruchomo na podłodze, albo płaczę na kolanach) i wiele innych. A wszyscy montażyści dobrze wiedzą ile to roboty.
Czy wiecie może gdzie można znaleźć np.:
- łzy - jako make up. Tak samo jak i wiele innych przydatnych make up`ów? (rany, zacięcia...)
- różne przedmioty fantasy jak skrzydła czy coś w tym rodzaju?
- ostre przedmioty, pistolety, sztylety itp.?
- No i oczywiscie, podarte ubrania lub pokrwawione?
- ścienne napisy?
- Słońce xd - takie, które można by było postawić jako rzeźbę?
{ Te rzeczy jakie spokojnie nadałyby się do kryminału, horroru simowego ; ) }
Mam nadzieję, że moglibyście mi pomóc i macie pojęcie gdzie to znaleźć.
Bardzo zależy mi, by nakręcić porządny film.
Poza tym nie wiem co zrobić, aby sim chodził w taki a nie inny sposób. Szczęśliwy, smutny czy zły. Da się to zrobić, dzięki kodzie ; boolProp tesTingcheatsEnabled true . Ale co dalej? Kiedyś mi się to udało, ale teraz to nie wiem.
Bardzo mi na tym wszystkim zależy. Może znalazło by się parę osób, które mają w tej sprawie pojęcie, znają kilka ciekawych tego typu stron i chętnie pomogą?
Dzięki za uwagę i proszę o pomoc. :) pozdrawiam.