Zobacz pełną wersję : Myszka z gry (...)
Na początek Hey!!
Mam problem dosyć dziwny no bo nie zawsze ale czasami po wyłączeniu gry zostaje mi ta myszka z simsów i nie da się na nic kliknąć dziwne i muszę resetować kompa a nie można tak na okrągło go resetować.... szukałam w wyszukiwarce i nie znalazłam takiego tematu mówię tak na marginesie...?
Proszę o szybka odp:...
Trochę mało szczegółów. Czy strzałka się nie rusza wcale? Jeśli tak to prawdopodobnie wiesza się komp. A przyczyny mogą być różne. Napisz więcej szczegółów co i jak się dzieje, podaj konfigurację komputera (procesor, pamięć RAM, karta graficzna, wielkość dysku a szczególnie ilość wolnego miejsca, system operacyjny).
myszka sie rusza ale na nic nie można kliknąć...
Czy ekran jest wtedy czarny lub niebieski?
Spróbuj poczekać, nawet parę minut, może się samo naprawi. Czasem jak komputer ma za mało pamięci to długo wychodzi z gry.
No nie pulpit jest juz pokaznay juz wyszłam z gry ale jak muwisz to poczekam to sie zobacz:)
dareczka84
14.12.2008, 12:59
Nawet gdy już widzimy pulpit, komputer szczególnie taki wolniejszy, nadal "przerabia" i zamyka grę, dlatego słuszna jest uwaga by odczekać kilka minut, ja czekam około 5 bo też mi tak muli, a potem wszystko wraca do normy.
skończcie pod kazdym tematem pytac czy ktos ma oryginał!
Bjork edit - skończyli ;P
No odczekałam i jest oki dzięki temat do zamknięcia>
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.