Zobacz pełną wersję : Park Waterfall by Kowalino [BRAK ZDJĘĆ]
Wielebny
10.12.2008, 18:53
Witam chciałem dziś przedstawić swój kolejny projekt z początku miał być zwykłym lasem plus staw ze zerową ingerencją człowieka czyli natura jednak porzuciłem ten pomysł i owy projekt przerobiłem na Park z małym barem nad stawem .
Inspiracje - Do stworzenie tego parku zainspirowały mnie planty z mojego miasta [ podobna jak w Krakowie ] oraz Pałac w Pszczynie z pięknym ogrodem zachęcam do zobaczenia bo na prawdę piękne miejsce .
Koszt Budowy - ok. 320 000 $
Do Pobrania - Nie
Wstęp
I na tym skończymy
Pozdrawiam
Ha a ja część widziałam ;)
Musiałam się pochwalić i być pierwsia ;)
No ale całość jeszcze lepsza. Te wszystkie smaczki - kwiatuszki, kaczuszki, łódki, wysoka trawa - świetny jest ten "barak", jak to go nazwałam.
Perfekcyjne zdjęcia :)
I wiesz co Kowalski - nawet te ogrodzone ścieżki się super prezentują.
vibratoria
10.12.2008, 19:11
Mistrzu Kowalski. Kolejny projekt Twojego autorstwa i nie mam się do czego przyczepić. Park jest zrobiony perfekcyjnie. Pokazałeś piękne, urokliwe i zaciszne miejsce, z dala od miejskich hałasów i spalin. Miejsce, w którym można odpocząć. Tak sobie usiąść pod drzewem, czytać jakąś fascynującą powieść albo obserwować taflę wody i słuchać szelestu liści i śpiewu ptaków....
Jestem zauroczona Twoim dziełem i z czystym sercem daję 10/10.
PS: Kolejny raz udowodniłeś, że jesteś (obok haughtona) mistrzem w zagospodarowaniu terenów zielonych.
O jaaa...ale realistycznie to wszystko się prezentuje ;) Na Twoim miejscu "zainwestowałabym" w terejny z neta-przez te cholerne Maxis ten imponujący park traci swój urok! :P
Boże, to jest BOSKIE!!!
Najpiękniejszy park, jaki kiedykolwiek miałam okazję podziwiać.
Zazdroszczę Simom- sama chciałabym w takim wypoczywać ;) Oglądając zdjęcia z tą drogą, przypomniały mi się ubiegłoroczne wycieczki po lesie w mojej wiosce wraz z kumpelami :). Tylko wiadomo- tam wokół drogi nie było kwiatów, latarni, ławek ani odgrodzenia ;)
Człowieku, masz talent :)
10/10, chociaż to i tak za mało.
Ten park nie ma minusów, ma za to mnóstwo plusów. Przepięknie Ci to wyszło, wręcz świetnie. Gdybym ja umiał takie coś zbudować. Moja ocena to 10/10:)
justinea4
10.12.2008, 19:54
Jetem pod olbrzymim wrażeniem twojego projektu :) Jeszcze nie widziałam na forum tak doskonałego parku. Oprócz tego, że genialnie radzisz sobie z tego typu wyzwaniami to jeszce robisz boskie zdjęcia. Jestem wprost oczarowana i lepiej już się zamknę zanim nie zacznę wychwalać wszystkich plusów, bo chyba zajęłoby mi to sporo czasu :) 10/10 o ile nie ma większej skali ;)
Sweet.Dreams
10.12.2008, 19:55
Cudowny ten park!
Ja tam zaraz idę, podaj adres xD
Nic dodać, nic ująć!
Callineck
10.12.2008, 22:17
Już ten wodospad na pierwszym zdjęciu zapowiada miejsce, w którym można się niezwykle zrelaksować :)
Staw jest bardzo wiernie odwzorowany, nie brakuje mi niczego oprócz dzwięku pluskających się kaczek ;)
Piękne drzewa, kwiaty...
I świetny barek, bardzo ladny i bardzo klimatyczny :)
Jeden malutki szczególik mi nie pasuje. Moim zdaniem te parkowe alejki są nieco za szerokie, bardziej pasują do jeżdżenia bryczką niż do spacerów. Ale może ja jakaś zmęczona jestem i wzrok mi szwankuje... :)
cerastes
11.12.2008, 10:18
Pierwsze wrażenie - skradziony , rzeczywisty krajobraz ! :)
Od razu widać , że jego twórca zna się na rzeczy .
Piękna kompozycja - barwny i zróżnicowany kalejdoskop roślin , wodospad , alejki , jezioro i altana ..... Widać , że wszystko powstało z architektonicznym planem . Nie ma niczego z przypadku .
Niezwykle malownicze i harmonijne dzieło - warte oceny najwyższej ! ;)
Prezentacja uwypukla Twój nieprzeciętny talent , do tworzenia naturalistycznych kompozycji .
Ilonaaa-93
11.12.2008, 10:22
cudo, co by tu innego pisać bardzo mi się podoba 100000/10!!!!
Ten park jest niesamowity! Naprawdę robi wrażenie. Wszystko jest idealnie obmyślone i wszystko do siebie pasuje. Oczywiście jest też bardzo realistyczny. Urzekły mnie piękne kwiaty i stawek - każda jego krawędź, każdy brzeg jest świetnie obłożony kamieniami i wodnymi roślinami dzięki czemu wygląda jak prawdziwy. Chciałabym się tam kiedyś znaleźć ;p
10/10
Analisse
11.12.2008, 13:14
Niestety, ale podoba mi się :P bardzo fajny wodospad, drogi ładnie wyglądają, jest dużo różnych ładnych roślin, stawik jest śliczny, polana bardzo fajna, wszystko jest poprostu wspaniałe.
WOW! Zatkało mnie jak to zobaczyłem! Idę się schować...
kolejne twoje dzieło które zachwyca.
znakomicie udało ci się skomponować trochę 'dzikości' z zadbanym parkiem.
bardzo ładnie prezentują się te łódeczki, i ten barek też super.
10/10
Wielebny
11.12.2008, 16:58
Dziękuje za wszystkie oceny zacząłem prace nad kolejnym projektem i do końca grudnia postaram się go wystawić choć mam zamiar zdążyć do 24 Grudnia .
Pozdrawiam
serek95-12
11.12.2008, 17:20
Cudowne... 100/10
dareczka84
11.12.2008, 19:07
ech po prostu bajka!
Agula_87
12.12.2008, 08:41
Zdolniacha z Ciebie... :) Gratuluję tego cuda :)
Pozdrawiam
Fiorella
12.12.2008, 15:08
Mistrzu Kowalski.
Świetnie powiedziane.
Tam jest przeuroczo, romantycznie i tak spokojnie.
Szczerze mówiąc to chciałabym iść do takiego parku na spacer.
Ten park wyglada tak naturlnie, że moznaby pomśleć, że to są zdjecia rzeczywistego obiektu.
W ogóle uwielbiam Twoje "tereny zielone".
Ocena: 1000000000000000000000/10
Mistrzu Kowalski.
Proponuję zmianę nicka! :D
Chyba sobie wydrukuje i ołtarzyk zrobię.... :P
Ktoś gdzieś, kiedyś pisał, żeś mistrzu w dziedzinie robienia ogrodów i miał rację.
Świetnie wykonane, bardzo realistycznie wygląda i ma taki fajny 'odludny ale miejski' klimacik.
Respect ogromniasty.
symfonia
12.12.2008, 21:58
Doskonały projekt.
100/10
haughton
14.12.2008, 19:37
Jeśli widzę przepięknie skomponowaną roslinność, morze barw i urokliwe, klimatyczne zakątki to od razu wiem, że to musiała być Twoja robota. Outdoor masz opanowany do perfekcji i moim zdaniem nikt na forum nie dorównuje Ci w tej kategorii. To już drugi projekt na forum, który przypomina mi o ostatnich wakacjach. :) Fantastyczna robota. :)
Po prostu cudo... .
Fajnie całe to wyglada na park bo nasadziłeś dużo drzew kwiatów itp.
Bradzo fajnie prezentuja sie te łudeczki... .
10/10
Porcelanowa lalka
15.12.2008, 12:18
Ślicznie....
Bardzo duuużyyy teren, a świetnie skomponowany. Dużo najróżniejszych roślin, całość wygląda świetnie. Aż zazdroszczę, twoim simom, że mają do dyspozycji ten park :D
10/10
Jak zwykle perfekcyjne wykonanie, park jest po prostu super. Ocena: 10/10
pozdrawiam:
kubuss
Mistrzu! ^^
Patrzem, patrzem i widzę ...
Dzieło Mistrza Ogrodów!
Piękne, Boskie !
Proponuje zmianę nicka na: Mistrz Ogródów.
Albo chociaż pod nickiem < Ploossi >
xPP
10/10
Ale Zajefajny park,:D Bardzo mi się podoba, nie mam nic do powiedzenia tylko słowo cudowny moja ocena to: 10/10
Ten wodospad jest cudny ;).
Kiedy zobaczyłam Twój park poczułam się jakbym naprawdę tam była. Jest bardzo realistycznie wykonany,a wodospad dodaje mu tylko jeszcze więcej uroku. Świetna robota
Ocena 10/10
Pozdrawiam
doman145
29.12.2008, 16:55
super! 10/10
Super!!! Dziękuje za reklamowanie mojego miejsca zamieszkania (Pszczyna), zgadzam się jest tu piękny park i ten twój jest podobny do pszczyńskiego, ogólnie wyszło ci to bardzo ładnie i szczególnie mi się podoba to ze jak patrze na te twoje obrazki to czuję się jakbym chodziła po Pszczynie w lecie (żeby w Pszczynie był jeszcze wodospad) ;)
Esprit88
30.01.2009, 18:41
jestem ciekaw kto pozwolił na skalę10 dajcie mi namiary... będzie tylko na zdjęciach;) 1000000/10
Super ten wodospad!
Nie wiem jak mozna go jeszcze inaczej opisać .
Sama chciała bym tam być .
Naprawdę bardzo mi się podoba, a ocena to oczywiście 10 . ;)
Wielebny
21.04.2009, 19:25
Serdecznie dziękuje wszystkim za oceny nie sądziłem że jeszcze zobaczę nowe
A... a... a...
Odebrało mi mowę... Oo"
Nie no, to jest boskie! Brak słów, po prostu! Chciałabym mieć taki park w moim mieście... Ten bar nad stawem prezentuje się perfekcyjnie! Nie umiem oceniać, bo nie potrafię tutaj znaleźć nic, co by nie pasowało.. A więc same pozytywy.. ^^ Jeszcze raz powtarzam, pięknie, trzymaj tak dalej!
Ps. Widziałam czyjąś wypowiedź, Maxis odbiera urok parkowi? Wręcz przeciwnie! Tym bardziej, jeszcze większy szacunek dla tego, kto stworzył ten śliczny park bez żadnych dodatków z neta! Ja osobiście nie przepadam za dodatkami z innych stron.
Jeszcze raz - cudownie, ślicznie, bosko! Normalnie nie wiem, co mi się stało.. ^^
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.