Zobacz pełną wersję : Brak lokatora:(
Witam,
Mam problem, otóż miałam w rodzince lokatora, ściągnęłam kilka dodatków i od tamtej pory jak wchodzę w grę to nie mam tego lokatora. DO tego jak chcę komuś zaproponować żeby zotał współlokatorem to w tym miejscu pojawia mi się komenda Spawm. I nie wiem co mamzrobić:((( Clean Installer nie pokazuje żadnego wadliwego dodatku. Czy jest jakaś możłiwosć znalezienia przedmiotu który powoduje ten brak bez przenoszenia Downloads??? PLissssss help me:(:(:(
posortuj sobie w downloads datami pliki i wyrzuć tylko te najnowsze, ostatnio dodawane.
Chyba wiesz, jak to zrobić?
Przepraszam niestety nie znam rozwiązania problemu, ale podam na swoim przykładzie:
Mam znaczy się miałem ok. 15 samochodów do TS2 ściągniętych z netu i z tego forum zawsze mnie ta nazwa bawi "krem z groszku" . Wchodzę do gry chcę wybudować rodzince znaczy się małżeństwu domek stawiam parking/podjazd a ten podjazd na nie da się postawić tylko podjazd został obrócony przodem do tyłu i nic nie da się zrobić.
Rozwiązanie: nie zapisałem gry ( cały dom na zmarnowanie ehh) wyszedłem byłem zmuszony usunąć te wszystkie auta i hehe krem z groszku wszedłęm do gry i działa mi normalnie.
Teraz do Zdec : Co do lokatorów ostatnio 6 dni temu wprowadziłem do bloku wybudowanego przeze mnie 2 dziewczyny oczywiście nastąpiło wynajęcie umeblowanie i na parcele przyszedł Juan Naleśnik gostek z Przedmieścia (bodajże) i za chwilę drugi Juan Naleśnik aż tych Naleśników namnożyło mi się ze 25 i zaczęli się wspólnie atakować i z nimi nie da się nic zrobić klikam pozęgnaj się wszyscy a oni się powielają dalej i usunąłem na zawsze tego Naleśnika i jest normalnie.
I jeszcze co do Zdec: Clean Installer pokazuje Ci że wszystkie dobrze działają dodatki może program się myli przecież żekomo komputer nie jest mądrzejszy od człowieka.
No cóż mi clean installer pokazuje jako błędne dodatki, które działają dobrze ;)
justinea4
12.12.2008, 18:09
bjork- u mnie również tak jest :) Gdybym je wykasowała to nie miałabym z dobra 50 przedmiotów.
zdec- nie miałam nigdy takiego problemu, natomiast moja znajoma owszem. To co zrobiła to "wyprowadziła' dodatki z neta z gry. Czyli przeniosła je do innego folderu z poza Downloads. Okazało się, że mimo to problem pozostał taki sam (błąd w grze, który polegał na tym, że nikt nie mógł się wprowadzić do sima, nawet przez małżeństwo). W jej wypadku trzeba było zrobić reinstalację gry. Mam nadzieję, że tobi pomoże pozbycie się tylko dodatków z internetu :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.