Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : gotowe simy

silvgirl17
14.12.2008, 15:30
cóż, mam problem z instalacją gotowych simów jakichś tam gwiazd. mają rozszerzenie sims2pack, więc po kliknięciu na taki plik powinien sie automatycznie zainstalować do gry bym potem mogła w opcji tworzeniu rodziny go znaleźć i używać..... tylko że.... jak klikam to pojawia się zwyczajne:"Otwórz za pomocą:", więc wybrałam autorun (the sims 2, to czym uruchamiam grę)....ale simów nie mogę znaleźć w grze.....klikajac na taki plik po wybraniu już programu do otwierania czyli autorun, wyskakuje bład że coś tam z .dll...... pliki o tym rozszerzeniu(sims2pack)mam oczywiście rozpakowane w folderze Download...... meczy mnie już to..... zgóry dzięki za pomoc ;*

Björk
14.12.2008, 15:43
A weź sobie zainstaluj sims2pack clean installer ze strony modthesims2.com - najłatwiej zainstalujesz simy w grze :)
Ewentualnie otwórz za pomocą, ale PackageInstaller.exe a ten plik znajdziesz w C:/program files/ea games/ Folder z ostatnio zainstlowanym dodatkiem/akcesoriami :)

silvgirl17
14.12.2008, 16:54
zainstalowałam installer i działa :) dzięki bardzo :D, a może ktoś wie czy trzeba cos doinstalować bo u niektórych simów( i zamiast niektórych fryzur) pojawiają się królicze głowy-czy to może uszkodzony plik?

Björk
14.12.2008, 19:48
Być może trzeba było ściągnąć osobno fryzurę bo nie była załączona, ale o tym poczytasz na stronie, z której ściągałaś simów :)
Proszę bardzo :)

silvgirl17
15.12.2008, 13:38
Może, ale zauważyłam ,ze nie które dodatki mają u mnie rozszerzenie PACKAGEDISABLED, co wydaje mi się ,że chyba nie są zainstalowane, czy można je czymś zainstalować tak jak tamte?

zelkam
15.12.2008, 13:46
To chyba pliki oczyszczane za pomocą clean installera. Ale nie jestem pewna.

Björk
15.12.2008, 16:26
Słusznie rozumujesz Zelkam :) Z tą różnicą, że są to pliki WYŁĄCZONE przez CleanInstallera :) Ale można je przywrócić w razie potrzeby :)

silvgirl17
20.12.2008, 21:54
a...... czy może dlatego ja mam między innymi brak ściągniętych ubrań tylko jakieś wyglądające tak samo standarty mimo ściągnięcia dodatku....bo nie ściągnęłąm do tego mesha?

jak można przywrócić wyłączone dodatki?

haughton
20.12.2008, 22:02
Mesh musi być, inaczej nie ma mowy żeby dodatek pojawił się w grze. Możesz włączyć zawartość zmodyfikowaną podczas uruchamiania The Sims 2, wtedy dodatki pojawią się z powrotem.

silvgirl17
20.12.2008, 22:34
ach, to na pewno stad te królicze głowy itd.... :D dziękuję bardzo za pomoc :)

Lady_pery
23.01.2010, 19:29
jaki jest do tego link bo ja mam taki http://www.insimenator.net./ ale on mi nie działa błagam o odpowiedź