Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : instalacja dodatków

Anka132
23.12.2008, 16:58
no więc zacznę od początku :
-kupiłam sobie WB i rozrywka rodzinna wcześniej mając zainstalowane Podróże i Młodzieżowy Styl
-jako zupełnie zielona w dodatkach(cała ja)po prostu je zainstalowałam (WB i rozrywkę rodzinną)ale no tak po zainstalowaniu i uruchomieniu gry (już ze wszystkimi czterema) chciałam wejść do mojej rodzinki ,ale wyskakuje "działanie programu zostało zakłócone ,aplikacja zostanie zamknięta"
-nie zrażając się postanowiłam stworzyć nową rodzinkę ale tam to samo :(
-pomyślałam że może dodatki mają być zainstalowane w kolejności to odinstalowałam wszystko ,ale coś tam namieszałam bo usunęłam nawet podstawę i wszystkie ślady pa simsach na kąpie (geniusz ze mnie)
-zainstalowałam jeszcze raz i to samo co przedtem tylko że już żaden dodatek nie działa ,a podstawa jest nudna ;P

Ps: w między czasie coś wyskakiwało o jakiejś kopi instalacji co jej brakuje chyba :(
Pomocy ja zwariuje ferie a mi została sama podstawa ;(

Alisha
23.12.2008, 17:04
Teraz takie problemy piszemy w tym temacie: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47064
Czytaj, zanim cokolwiek napiszesz.
Moze pamiec? - sprawdz.

Anka132
23.12.2008, 17:16
Upss... sorka jestem zbyt zrozpaczona żeby myśleć xD

O.o (aż wstyd zapytać) ale jak??? informatykiem to ja nie jestem (a mój u rodziny na świętach ;P)

Alisha
23.12.2008, 17:32
Chodzi oto - tam gdzie zaistalowalas simsy - sprawdz jaka jest pamiec dysku i jaka jest pojemnosc simsów. Jesli jest za duzo - tak sie zdarza...
Wtedy musisz poprzenosic inne rzeczy z tego dysku na inne.

Anka132
23.12.2008, 17:36
Aaa...(down-ja) jeśli o to chodzi to mam wystarczająco miejsca
Ale UWAGA teraz chce jeszcze raz zainstalować wszystko to nie czyta płyty z podstawą a 20 min temu czytało <płacze>(mam orginał)

nie czyta AutoRun :(

avenly
23.12.2008, 19:05
może masz coś z napędem. A wszystkie inne płyty czyta bez problemu ?

Anka132
23.12.2008, 20:08
(Och zwariować można) tak bez problemu,ale teraz poszło jak zresetowałam kompa to chyba wina oprogramowania lub mam wirusa .Zresztą nieważne chyba muszę czekać na informatyka znajomego on coś wymyśli , ale dzięki za wszystko :*

Edit: Udało się po raz 4 wszystko przeinstalowałam i działa :D (temat do zamknięcia)