Zobacz pełną wersję : 4 CLEAN. Początek, PRZED 3 cleanem ;d [BRAK ZDJĘĆ]
Na koniec dodam, że mimo wiejskiego usposobienia i miłości do ogrodu i sztuki Tina lubi markowe ciuchy i nawet jej wiejskie ogrodniczki do pracy są z najlepszego sklepu w mieście!
bryła ma na sobie jakąś brzydką cegłę. nie podoba mi się z zewnątrz ten dom.
wnętrze również marne:
-w kuchni znowu cegła. tyle że jeszcze gorsza niż na zewnątrz.
-salon wygląda na jakiś strasznie babciny.
-w łazience to żeś nieźle wypaliła z tym podestem. jak nie umiesz go ładnie zrobić to nie rób lepiej w ogóle.
-sypialnia też babcina. różowa kanapa się strasznie odcina od reszty.
dom jest w ogóle staromodny. może i chciałaś zrobić wiejski ale taki nie wyszedł zbyt.
2/10
A mi się bryła podoba. W kuchni nie podoba mi się kolor ścian. Dom wydaje się, jakbyś wzięła z każdego stylu po kilka rzeczy i ułożyła w pomieszczeniach. Jak wyżej napisała Treys dom pomimo chęci nie ma tego wiejskiego uroku. Sypialnia ma fajny kolor ścian, dywanu i dodatków, ale kanapa za bardzo kontrastuje. Ale za to spodobał mi się ogród :)
Dam 3/10 :)
Bryły nie oceniam bo nie jest twoja.
Ogródek to w większości naćkane gdzie się da kwiaty i krzaczki, widzę że tam z tyłu jest coś ciekawszego, jakaś szklarnia ale tego już nam na zdjęciach nie pokazałaś - a szkoda.
Nie podoba mi się że w salonie jest biurko z komputerem, mogło by być ustawione w osobnym pokoju, byłoby przytulniej.
Kuchnia... omg! miło jest jeść obiad przy ścianie z zimnej cegły w dodatku obrośniętej jakimś glonem ? wydaje mi się że nie.
Łazienka - gdyby nie podest to bardzo ładna.
Sypialnia byłaby ok, gdyby nie ta kanapa ;/
W dodatku lepiej by to wszystko wyglądało gdyby zdjęcia były większe a te przedstawiające ogródek - robione podczas dnia.
Ogólnie kiepsko :(
3/10
czekam na następny domek ;)
Zacznijmy może tak:
Zanim wstawisz jakiś domek na forum, 100 razy się zastanów i poczekaj z tym parę dni.
Wiesz ile to daje? Po paru dniach inaczej patrzy się na niektóre rzeczy w domku, które przy budowaniu- myślałaś "są świetne!", a po kilku dniach w ogóle Ci się już nie podobają. To naprawdę sporo daje.
Dobra, to część właściwa mojej wypowiedzi na temat Twojego tworu. Albo nie, pytanie: dlaczego TYLKO dwa zdjęcia są zrobione za dnia?
Licz się z tym, że dzięki temu ocena już idzie w dół, gdyż jest słaba widoczność.
Bryła: ta cegła... naprawdę nie było ładniejszej? I co to ma być za ślepy zaułek na 4 zdjęciu?! A kształt też mi się wydaje znajomy...
Ogródka nie oceniam, bo nie widzę zdjęć (ale bodajże jakiśtam jest...)
Salon: komputer przy starych meblach?! :O <chowa się pod stół>
Umeblowanie nawet, nawet, ale nie podoba mi się tapeta ;P
Łazienka: o ludki z plasteliny! :O Ta cegła jest tam co najmniej obleśna w połączeniu z tymi ciemnymi meblami. Ja osobiście nie chciałabym gotować ani jeść w takiej kuchni. Cegła- OK, sama u siebie stosuję, ale mnie to jako tako wygląda.
Łazienka: zielone drzwi <buahahahaha>. Za ciemne kolory. I zanim znowu poeksperymentujesz z podestem, staraj się za domki otrzymywać co najmniej 8/10- to jest eksperyment raczej dla takich, co mają jakąś wprawę w budowaniu i meblowaniu.
Różowa sypialnia Tiny: Co z tego, że kanapa jest różowa, skoro tak strasznie razi po oczach? Gdyby to był jakiś stonowany róż, to jeszcze. I wytłumacz mi, po kiego grzyba w tym jednokratkowym "ślepym zaułku" stoi ta szafka z kwiatkiem?
A może by tak jakiś rzucik na koniec, co?
4,5/10- byłoby całe 5, ale jakość zdjęć i prezentacji TEŻ się, niestety, liczy ;P
A no to tak na zewnątrz..Nie zbyt
W Środku w Kuchni nie pasuje ta cegła
W Sypialni ta różowakanapa.
I Ocenka 2/10
Nie podoba mi się, ciemno i w ogóle, i znów nagrobki. Ocena: 2/10
pozdrawiam:
kubuss
Mnie osobiście przygniata (jak i całą budowlę) dach. Mogłaś troszeczkę się pobawić kątem nachylenia.
Ale wnętrza są w porządku (no może oprócz spleśniałych ścian w kuchni, ale za to simy mają darmowe grzyby i penicylinę ;))
Z 3 cleana znacie już Tinę Podróżnik. Zaprezentuję Wam również jej romantyczny dom, który miała przed wielkim pożarem i przed urodzeniem córki MAJKI.
Romantyczny dom?!
Z zewnątrz mi się nie spodobał. Ta zgniła kuchnia również odpycha. Mogłaś się bardziej postarać ;).
No to przejdźmy do rzeczy xD
Bryła nie podoba mi sie ani troche, ogród zresztą również, salon okropna tapeta, kuchnia okropna tapeta oraz firanki, łazienka może być nawet ładna :), sypialnie nie cierpie różu !!!!! okropna sofa, drzwi nie pasują róż i zieleń ??? okropnie to wygląda
Ocena
- 1 za bryłe
- 1 za ogród
- 1 za tapete w salonie
- 1 za tapete w kuchni i za firanki
- 1 za róż
- 1 za sofe
- 1 za zielone drzwi
3/10
Popracuj jeszcze i później wstawiaj na forum
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.