PDA

Zobacz pełną wersję : Iii [BRAK ZDJĘĆ]

Matti93
15.01.2009, 20:59
Hej to mój III dom. Nie wiem czy jest dobry czy nie; mi się podoba ale jestem ciekaw waszych ocen:)

asiolek
15.01.2009, 22:43
Podoba mi się bryła.
Ogórdek też nieczego sobie.
Wnętrza nie do końca mi się podobają, choć muszę przyznać że łazienka jest urocza :)

D@vid
16.01.2009, 07:34
1. Bryła - bardzo mi się podoba 10/10
2. Ogród - szklarnia jest ok, tylko dałbym tam trochę drzew i małych krzewów - 8/10
3. Kuchnia - nie podoba mi się miejsce z krzesłami, stół chyba wyglądał by lepiej :P - 6/10
4. Salon - hmm, raczej wszystko fajnie - 10/10
5. Łazienka - jak dla mnie trochę za duża, ale po za tym kolorystykę ładnie dobrałeś - 6/10
6. Sypialnia - jak dobrze na zdjęciu widziałem, tylko łóżko ?? trochę za mało - 4/10

Ocena domku - 7,3/10 :P

dareczka84
16.01.2009, 08:12
domek taki czysciutki i uporzadkowany, podoba mi sie salon i sypialnia, łazienka ciut odstrasza, a w kuchni faktycznie przydałby sie normalny stół. Ładnie dobrane kolorki, z zewnątrz również przyjemnie

Inazumi
16.01.2009, 10:19
Dwa kibelki w łazience? To już chyba ekshibicjonizm o.O

Z zewnątrz bardzo ładnie, zastanawia mnie jedynie takie białe coś na trzecim zdjęciu... Krzak jakiś? ;3
Ładna łazienka, tylko przerażają mnie te dwa kibelki, ładne kafelki na ścianach.
W reszcie pomieszczeń kolory ładnie dobrane, tylko imho trochę za buro.
Sypialnia podoba mi się najbardziej ^^

Milou
16.01.2009, 11:48
Powiem dosyć krótko: oglądałam poprzednie domki i stwierdzam, że ten jest o niebo lepszy i ładniejszy. Fajna bryła, w środku też ładnie tylko: trochę jakby za ciemno, nie wiem czy już tak jest.., trochę dziwnie, jak tu już ktoś napisał dwa "kibelki" i przydałyby się firanki. Ale jest dobrze 9,5/10 Pozdrawiam.
Edit: Chcę jeszcze dodać, że łazienka b. ładnie wygląda (chodzi mi o kolory) nawet nie pomyślałam o takim połączeniu. ;)

Matti93
16.01.2009, 13:51
W łazience to nie są dwa kibelki tylko duże lustro na ścianie, bo chciałem ją powiększyć i wypełnić pustkę( a poza tym uwielbiam lustra) ;) tak myślałem że możecie tego nie zauważyć, ale jak sie przyjżycie to zobaczycie różnicę w kolorze płytek, bo w lustrze są jaśniejsze :) A ten krzak to zwykły krzak tylko przez przypadek najechałem na niego kursorem zmiany koloru i zauwarzyłem to dopiero tu :)

kubuss
16.01.2009, 13:54
Dom mi nie przypadł do gustu, brzydka bryłą i pustka w domu. Ocena: 5/10

pozdrawiam:
kubuss

pisaqeczka
16.01.2009, 15:19
jakos mnie nie przekonuje...

6/10

Liv
16.01.2009, 16:39
No, jest o wiele lepiej!
Nie chce mi się wypisywać wszystkich uchybień, więc powiem krótko. Pomieszałeś za bardzo Maxisa z internetowym modernem, co widać chociażby w kuchni i w sypialni (która a propos jakoś w ogóle Ci nie wyszła). A ten secik w łazience znam, i można go było lepiej wykorzystać, połączyć z czymś. Ogródek niezły, ale te metrowe słoneczniki jakoś nie przypadły mi do gustu. Fajnie, że chociaż pomieszczenia są dobrych rozmiarów :)
7/10

symfonia
16.01.2009, 17:19
Na wstępie powiem że domek mały ale fajny , chociaż jest parę drobiazgów które wymienię.
-plazma nad kominkiem jakoś nie bardzo,ale to kwestia gustu.
-kolor elewacji domu nawet pasuje do drzwi i do zieleni .
- sypialnia za ciemna mało przytulnie
-w kuchni brakuje stołu i dodawaj dużo dekoracji są bardzo potrzebne.
najbardziej podoba mi sie łazienka fajnie dograna chociaż brak chyba lustra.
-podobają mi sie dobrze dobrane kolory w wewnątrz
-dodawaj więcej dodatków wszędzie dadzą ładny efek i będzie przytulniej dla simów
-bryła też mi się podoba
Ocena 8/10 i powodzenia w nastepnym projekcie! xd

Matti93
16.01.2009, 17:28
lustra sa dwa. jedo nad umywalką a drugie,duże na ścianie. Przez to drugie w łazience wydaje sie że są dwa "kibelki" Dzięki za oceny ;) i wielkie dzięki dla haughton'a za pomoc :)

Sweet.Dreams
16.01.2009, 18:56
Bryła tak mi nie pasuje trochę, ale może być. W pomieszczeniach jest jakby smutno, ciemno(chodzi o kolorystykę). Łazienka naprawdę wyszła. Ogródek bez szału, ale bardzo ładny. Wyszło całkiem przyzwoicie. Wszystko takie uporządkowane :D

Pozdrawiam
PS.Jest coraz lepiej ;)

Nessa312
16.01.2009, 19:00
Taki jakiś...
Całość mi się zbytnio nie podoba, ewentualnie sypialnia.
5/10

haughton
17.01.2009, 00:14
Bryła faktycznie jest wątpliwej urody, ale kolor elewacji ładnie komponuje się ze słonecznikami przy wejściu. Na pewno dach jest za duży i za "ciężki" (pokombinuj na przyszłość z kodem "roofslopeangle") i zaszalałeś za bardzo z oknami - naliczyłem conajmniej 3 rodzaje, więc wyglada to chaotycznie. W ogródku przydałoby się trochę więcej zieleni, ale nie jest tragicznie - widywałem dużo gorsze.

Co do wnętrz - pustawo i ciemnawo z wyjątkiem łazienki, ale widać że robisz postępy, co zawsze zaliczam jako duży plus - w końcu nikt nie buduje od razu pięknych i idealnych domów. Widzę, że nie stronisz od dodatków z Internetu, więc polecam Ci ściągnięcie różnych dekoracji, drobnych mebli (półki, kredensy, stoliki, itp), roślin i oświetlenia, a następnie "dopieszczenie" za ich pomocą poszczególnych pomieszczeń - będą one wyglądały wtedy dużo lepiej. ;)

treys
18.01.2009, 09:20
bryła całkiem fajna i ogród również : )
trochę za ciemno i za pusto w środku. łazienka nawet ok ale przydałoby się lustro no i na co dwa kible? w tym zestawie pamiętam, był też bidet.
postaraj się o więcej ozdób bo trochę nudno jest.
6/10
edit- no bo nie czytam wszystkiego, nie mam na to czasu =.=
dobra nie zauważyłam, nvm.

Matti93
18.01.2009, 09:40
Treys, jesteś już chyba kolejną osobą która nie czyta poprzednich komętarzy. W łazience są dwa lustra :
- nad umywalką
-duże na ścianie i dlatego to wygląda jak by były dwa kibelki.
Pozdrawiam

Lawend
18.01.2009, 12:58
To naprawdę wygląda jak dwa kibelki w łazience...
Co to jest takie żółte, jakby palące się na trzecim zdjęciu?

Matti93
18.01.2009, 21:50
to jest krzak, tylko przez przypadek podczas robienia zdjęcia najechałem na niego kursorem zmiany koloru.

dżin.
20.01.2009, 13:16
Powiem krótko bryła jest fajna, ogród też
W środku nie za bardzo chociaż to mój styl
Niektóre zdjęcia nieźle Ci wychodzą
Ale i tak jest dobrze.
7/10