Zobacz pełną wersję : Iii [BRAK ZDJĘĆ]
Hej to mój III dom. Nie wiem czy jest dobry czy nie; mi się podoba ale jestem ciekaw waszych ocen:)
Podoba mi się bryła.
Ogórdek też nieczego sobie.
Wnętrza nie do końca mi się podobają, choć muszę przyznać że łazienka jest urocza :)
1. Bryła - bardzo mi się podoba 10/10
2. Ogród - szklarnia jest ok, tylko dałbym tam trochę drzew i małych krzewów - 8/10
3. Kuchnia - nie podoba mi się miejsce z krzesłami, stół chyba wyglądał by lepiej :P - 6/10
4. Salon - hmm, raczej wszystko fajnie - 10/10
5. Łazienka - jak dla mnie trochę za duża, ale po za tym kolorystykę ładnie dobrałeś - 6/10
6. Sypialnia - jak dobrze na zdjęciu widziałem, tylko łóżko ?? trochę za mało - 4/10
Ocena domku - 7,3/10 :P
dareczka84
16.01.2009, 08:12
domek taki czysciutki i uporzadkowany, podoba mi sie salon i sypialnia, łazienka ciut odstrasza, a w kuchni faktycznie przydałby sie normalny stół. Ładnie dobrane kolorki, z zewnątrz również przyjemnie
Dwa kibelki w łazience? To już chyba ekshibicjonizm o.O
Z zewnątrz bardzo ładnie, zastanawia mnie jedynie takie białe coś na trzecim zdjęciu... Krzak jakiś? ;3
Ładna łazienka, tylko przerażają mnie te dwa kibelki, ładne kafelki na ścianach.
W reszcie pomieszczeń kolory ładnie dobrane, tylko imho trochę za buro.
Sypialnia podoba mi się najbardziej ^^
Powiem dosyć krótko: oglądałam poprzednie domki i stwierdzam, że ten jest o niebo lepszy i ładniejszy. Fajna bryła, w środku też ładnie tylko: trochę jakby za ciemno, nie wiem czy już tak jest.., trochę dziwnie, jak tu już ktoś napisał dwa "kibelki" i przydałyby się firanki. Ale jest dobrze 9,5/10 Pozdrawiam.
Edit: Chcę jeszcze dodać, że łazienka b. ładnie wygląda (chodzi mi o kolory) nawet nie pomyślałam o takim połączeniu. ;)
W łazience to nie są dwa kibelki tylko duże lustro na ścianie, bo chciałem ją powiększyć i wypełnić pustkę( a poza tym uwielbiam lustra) ;) tak myślałem że możecie tego nie zauważyć, ale jak sie przyjżycie to zobaczycie różnicę w kolorze płytek, bo w lustrze są jaśniejsze :) A ten krzak to zwykły krzak tylko przez przypadek najechałem na niego kursorem zmiany koloru i zauwarzyłem to dopiero tu :)
Dom mi nie przypadł do gustu, brzydka bryłą i pustka w domu. Ocena: 5/10
pozdrawiam:
kubuss
pisaqeczka
16.01.2009, 15:19
jakos mnie nie przekonuje...
6/10
No, jest o wiele lepiej!
Nie chce mi się wypisywać wszystkich uchybień, więc powiem krótko. Pomieszałeś za bardzo Maxisa z internetowym modernem, co widać chociażby w kuchni i w sypialni (która a propos jakoś w ogóle Ci nie wyszła). A ten secik w łazience znam, i można go było lepiej wykorzystać, połączyć z czymś. Ogródek niezły, ale te metrowe słoneczniki jakoś nie przypadły mi do gustu. Fajnie, że chociaż pomieszczenia są dobrych rozmiarów :)
7/10
symfonia
16.01.2009, 17:19
Na wstępie powiem że domek mały ale fajny , chociaż jest parę drobiazgów które wymienię.
-plazma nad kominkiem jakoś nie bardzo,ale to kwestia gustu.
-kolor elewacji domu nawet pasuje do drzwi i do zieleni .
- sypialnia za ciemna mało przytulnie
-w kuchni brakuje stołu i dodawaj dużo dekoracji są bardzo potrzebne.
najbardziej podoba mi sie łazienka fajnie dograna chociaż brak chyba lustra.
-podobają mi sie dobrze dobrane kolory w wewnątrz
-dodawaj więcej dodatków wszędzie dadzą ładny efek i będzie przytulniej dla simów
-bryła też mi się podoba
Ocena 8/10 i powodzenia w nastepnym projekcie! xd
lustra sa dwa. jedo nad umywalką a drugie,duże na ścianie. Przez to drugie w łazience wydaje sie że są dwa "kibelki" Dzięki za oceny ;) i wielkie dzięki dla haughton'a za pomoc :)
Sweet.Dreams
16.01.2009, 18:56
Bryła tak mi nie pasuje trochę, ale może być. W pomieszczeniach jest jakby smutno, ciemno(chodzi o kolorystykę). Łazienka naprawdę wyszła. Ogródek bez szału, ale bardzo ładny. Wyszło całkiem przyzwoicie. Wszystko takie uporządkowane :D
Pozdrawiam
PS.Jest coraz lepiej ;)
Nessa312
16.01.2009, 19:00
Taki jakiś...
Całość mi się zbytnio nie podoba, ewentualnie sypialnia.
5/10
haughton
17.01.2009, 00:14
Bryła faktycznie jest wątpliwej urody, ale kolor elewacji ładnie komponuje się ze słonecznikami przy wejściu. Na pewno dach jest za duży i za "ciężki" (pokombinuj na przyszłość z kodem "roofslopeangle") i zaszalałeś za bardzo z oknami - naliczyłem conajmniej 3 rodzaje, więc wyglada to chaotycznie. W ogródku przydałoby się trochę więcej zieleni, ale nie jest tragicznie - widywałem dużo gorsze.
Co do wnętrz - pustawo i ciemnawo z wyjątkiem łazienki, ale widać że robisz postępy, co zawsze zaliczam jako duży plus - w końcu nikt nie buduje od razu pięknych i idealnych domów. Widzę, że nie stronisz od dodatków z Internetu, więc polecam Ci ściągnięcie różnych dekoracji, drobnych mebli (półki, kredensy, stoliki, itp), roślin i oświetlenia, a następnie "dopieszczenie" za ich pomocą poszczególnych pomieszczeń - będą one wyglądały wtedy dużo lepiej. ;)
bryła całkiem fajna i ogród również : )
trochę za ciemno i za pusto w środku. łazienka nawet ok ale przydałoby się lustro no i na co dwa kible? w tym zestawie pamiętam, był też bidet.
postaraj się o więcej ozdób bo trochę nudno jest.
6/10
edit- no bo nie czytam wszystkiego, nie mam na to czasu =.=
dobra nie zauważyłam, nvm.
Treys, jesteś już chyba kolejną osobą która nie czyta poprzednich komętarzy. W łazience są dwa lustra :
- nad umywalką
-duże na ścianie i dlatego to wygląda jak by były dwa kibelki.
Pozdrawiam
To naprawdę wygląda jak dwa kibelki w łazience...
Co to jest takie żółte, jakby palące się na trzecim zdjęciu?
to jest krzak, tylko przez przypadek podczas robienia zdjęcia najechałem na niego kursorem zmiany koloru.
Powiem krótko bryła jest fajna, ogród też
W środku nie za bardzo chociaż to mój styl
Niektóre zdjęcia nieźle Ci wychodzą
Ale i tak jest dobrze.
7/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.